6 צוותים בפיקודו של רשף נועם שלום הגיעו למקום וזיהו דליקה עזה ועשן כבד היוצא מתוך החנות. מוקד השריפה במטבח החנות
נזק כבד נגרם לשניצלייה "20 טעמים" ברחוב הראשונים בגבעת אולגה כתוצאה משריפה שככל הנראה החלה במטבח. לוחמי האש מתחנה אזורית חדרה שהגיעו למקום פרצו בשלב הראשון את דלת הגלילה של החנות ובמהירות חדרו פנימה לאיתור מוקד הדליקה.
לוחמי האש פורצים לחנות (צילום: דוברות כיבוי והצלה תחנת חדרה)
תחת החום העז פעלו לוחמי האש לכיבוי המוקד שהיה במטבח החנות תוך שימוש בקצף. לאחר הכלת מוקד הבעירה ופתיחת כל פתחי החנות החלו לוחמי האש בפעולות שחרור העשן מהחנות וכיבוי סופי, תוך שימוש במצלמה טרמית לשלילת מוקדם נסתרים.
חוקר דליקות מטעם שירותי הכבאות והצלה לישראל - תחנת חדרה ייצא בבוקר לבית העסק לביצוע חקירה.
למקום נגרם נזק כבד (צילום: דוברות כיבוי והצלה תחנת חדרה)
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.
מרכז סוזן דלל: מה עושים בשבת - מופעים לילדים.ות ולכל המשפחה עם מיטב היצירה הישראלית העכשווית והרבה מקום לדמיון והשראה. המופע הראשון בסדרה: סבתא סורגת - אנסמבל תוצרת בית. הצגה בחרוזים סרוגה ביד, זוכת פרס השחקנית ועיצוב בפסטיבל חיפה הבינ״ל להצגות ילדים. ביום שבת 10 בינואר בשעה 11:00 אולם ירושלמי, מרכז סוזן דלל - למידע ורכישת כרטיסים: באתר מרכז סוזן דלל. תהנו!
מנחת הטלוויזיה יעל גולדמן, בעלה השחקן אורי פפר ושלושת הילדים, בילו חופשה משפחתית במלון גליליון, כדי לחגוג לבת הבכורה עמונאל 14 חורפים. גולדמן פגשה את ארז משה, מנכ"ל המלון וסיפרה לו שבימים אלה היא משיקה פוטקאסט חדש שלה עם ברכה ליבי שילט, בשם: "התל-אביבית והרבנית", בנושא זוגיות, משפחה, אהבה וקריירה. ומתכננת לעמנאול הפתעה נוספת ליום הולדת 14 נסיעת בנות מעבר לים.