על-פי החלטת מועצת העיר תאגיד המים האזורי יהיה תחת תאגיד "מי חדרה", וזאת רק עם קבלת בטוחות הולמות מהמדינה
מועצת העיר אישרה תמיכת העירייה בהקמת תאגיד מים אזורי "השרון הצפוני", שיהיה תחת תאגיד "מי חדרה". זאת על-פי המתווה של רשות המים שעוגן בחוק, ובהתאם לתיקון 12 לחוק תאגידי מים וביוב תשס"א 2001, לפיהם חלה חובה על תאגידי מים וביוב ורשויות מקומיות לפעול לתאגוד אזורי.
הקמת התאגיד תהיה בכפוף לקבלת הבטוחות המתאימות מרשות המים, משרד הפנים ומשרד האוצר, כדי להבטיח שתושבי חדרה לא ייפגעו כתוצאה מהמיזוג וכי תאגיד "מי חדרה" לא ימוזג בעתיד לתאגיד אזורי אחר מלבד התאגיד האזורי "השרון הצפוני".
תאגיד המים האזורי יכלול את הרשויות המקומיות השותפות במכון טיהור השפכים, אך המועצה רואה בחיוב שותפויות נוספות עם ערים סמוכות אחרות.
מנכ"ל 'מי חדרה' בישיבת המועצה (צילום: דוברות העירייה)
בישיבת המועצה הוסבר כי רשות המים קבעה כי יוקמו 11 תאגידים אזוריים ואחד מהם חדרה, ולכן יש להתמקד במשמעויות הכלכליות ובבטוחות המתאימות מהמדינה.
לדברי מנכ"ל "מי חדרה" שי פרץ, מטרת ההחלטה להבטיח שתאגיד "מי חדרה" יהיה התאגיד הקולט ולא תאגיד שייבלע בתאגידים אחרים. כמו כן, לרשות המים ומשרדי הפנים והאוצר הובהר כי בשום מקרה לא יהיה מצב שהתעריפים לתושבי חדרה יעלו כדי לסבסד גירעונות, אם יש, של רשויות מקומיות נוספות שיצטרפו לתאגיד. בנוסף נדרש פתרון מימוני לסוגיית הרחבת.
המט"ש (מכון טיהור שפכים). פרץ: "התנאים שלנו מבטיחים שאף תושב בחדרה לא ייפגע. צריך לקחת בחשבון שככל ואנחנו לא נוביל מהלך שחדרה תהיה תאגיד אזורי שיקלוט לתוכו יישובים נוספים, כמובן בתנאים שדיברנו עליהם, אנחנו ניבלע יחד יישובים נוספים לתאגיד אחר".
ראש העיר צביקה גנדלמן הוסיף לדברים, ואמר כי תושבי חדרה והעיר חדרה ייצאו נשכרים מהמהלך, מאחר שהתנאים שהוצבו דורשים גם את הגדלת המט"ש. יצוין כי ללא גידול המט"ש, המשמעות היא מגבלה באישורים לבניית דירות בתוכנית המתאר, ואי יכולת לפתח את העיר חדרה.
עוד הודגש במועצה, כי עד שהמדינה לא תעמוד בתנאים שהציבו העירייה והתאגיד, לא יחל המהלך לתאגוד אזורי.
לקראת עונת החתונות, רשת האופנה הבינלאומית ALDO משיקה את קולקציית נעלי הכלות לקיץ - עם דגש על שילוב בין סטייל לנוחות. הקולקציה מציעה מגוון רחב של דגמים, שנועדו ללוות את הכלה מהרגע המרגש בחופה ועד לרחבת הריקודים בשעות הקטנות של הלילה.
בין הטרנדים הבולטים בולטים עיטורי פנינים, לבבות מוזהבים ואבנים נוצצות, שהופכים את הנעליים לפריט אופנה בפני עצמו. ב-ALDO מבטיחים מראה יוקרתי ועדכני לצד נוחות בלתי מתפשרת, כדי שהיום הגדול יהיה מושלם גם מהצעד הראשון. קולקציית קיץ 2026 כבר זמינה בחנויות הרשת ובאתר.
הפתיחה החגיגית של חנות Fashion Club השבוע ברחוב האורזים בנתניה, התקיימה באירוע נוצץ שלא חסרו בו שמות מוכרים. בין האורחים בלטו נועה קירל ומאור בוזגלו. בתיעוד: ענבל עם אחותו של השוער דניאל פרץ וסגן ראש העיר שלו אלגלי. היה שמח ומלא סטייל!
קבוצת קניוני עופר, וביניהם נתניה וחדרה, יוצאת בסייל הקיץ הגדול, עם הנחות משמעותיות, הטבות מיוחדות ומבצעי ענק על מאות פריטים ממגוון מותגים
ורשתות מובילות בתחומי האופנה, ההנעלה, הלייף סטייל, הילדים, הטיפוח, הבית והפנאי. הסייל יתקיים ב-17 קניוני עופר ברחבי הארץ, עד 30.6.2026 (או עד גמר המלאי), ויכלול עשרות מותגים ורשתות ישראליות ובינלאומיות מובילות, אשר יציעו לצרכנים הנחות בלעדיות ומבצעי סוף עונה אטרקטיביים במיוחד. לרגל השקת המהלך עלה קמפיין בכיכובה של הפרזנטורית עדי אשכנזי.
הסטייליסטית אור לוזון שנפרדה מבן זוגה השבוע, הגיעה משעות הבוקר המוקדמות לסט הצילומים של ג'ק קובה שם הרימה בהפתעה מסיבת רווקות לחברותיה: מעיין דורי ולניקול ארבוב. לוזון, הפתיעה אותן בזרי פרחים, הרמת כוסית, ברכות ומתנות לרגל הנישואים. מעיין דורי בת ה-38 סיפרה לחברותיה שתחגוג את החינה באירוע משפחתי, ובעוד שבועיים תינשא לבחיר ליבה במושב ברכיה. לראשונה חשפה פרטים על בן זוגה איתו מתחתנת: לוחם מילואים בגולני בן 33, הצעיר ממנה ב- 5 שנים. כמו כן סיפרה שיטוסו ל – 3 שבועות לתאילנד שם יחגגו את הירח דבש. אהבנו ופרגנו. מזל טוב!