הביתן של חדרה בכנס התיירות הבינלאומי משך מבקרים רבים, שהתעניינו באתרי העיר, וכמובן בתופעת הכרישים בשפך נחל חדרה
חדרה השתתפה בכנס התיירות הבינלאומי והציבה ביתן שעורר התעניינות רבה בקרב סוכנים מהארץ ומהעולם, ששמחו לפגוש בביתן את ראש העיר צביקה גנדלמן שסיפר להם על חדרה ואתריה.
יריד התיירות הבינלאומי השנתי הוא האירוע המרכזי של תעשיית התיירות בישראל, ומיועד לכל העוסקים בענפי התיירות השונים. בכנס השנה משתתפות 57 מדינות, ו-כ-1,850 מציגים ב-418 ביתנים. מדובר בעמותות תיירות, חברות תעופה, מלונות, חברות להשכרת רכב, חברות ספנות, ספקי שירותים, אטרקציות מסוגים שונים בתחום התיירות וספקים ונותני שירותים בתחום.
ביתן חדרה בכנס התיירות הבינלאומי (צילום: דוברות העירייה)
בין הביתנים בלט גם הביתן של חדרה, אשר הוקם באמצעות "נחלים" החברה לפיתוח תיירות בחדרה. בביתן החדרתי זכו המבקרים להסברים על אתרי מורשת, ואפשרויות נופש ובילוי בעיר. בנוסף מעוררת חדרה התעניינות רבה גם בגלל תופעת הכרישים המגיעים אל שפך הנחל. בהתאם לכך קיבלה את פני הבאים בובת כריש שהיוותה אטרקציה למבקרים, אשר רבים מהן הצטלמו לצדה.
לציין כי ראש העיר הקים את החברה לתיירות "נחלים" במטרה לשקם ולפתח אתרי תיירות שונים בתחומי העיר, לרבות שמורות טבע, יערות, חורשות ורצועת חוף הים; לקיים פעילות בתחום הנופש והתיירות; לפעול לשיפור איכות החיים הסביבה ותרבות הפנאי בעיר חדרה; לפתח ולעודד פעילויות קהילתיות, לרבות פעילויות נופש, תיירות וטיולים, ולפעול בשיתוף פעולה עם עיריית חדרה לקדם את העיר ולהעלותה על מפת התיירות בישראל.
בחדרה אתרי מורשת, טבע ונוף רבים, אשר מאז הקמתה של "נחלים" הוצגו בפני מאות סוכני תיירות שהגיעו לעיר במסגרת ימי עיון וחשיפה ייחודיים. בשנים האחרונות הפכה חדרה למוקד משיכה תיירותי בעקבות להקות הכרישים בשפך הנחל.
לקראת עונת החתונות, רשת האופנה הבינלאומית ALDO משיקה את קולקציית נעלי הכלות לקיץ - עם דגש על שילוב בין סטייל לנוחות. הקולקציה מציעה מגוון רחב של דגמים, שנועדו ללוות את הכלה מהרגע המרגש בחופה ועד לרחבת הריקודים בשעות הקטנות של הלילה.
בין הטרנדים הבולטים בולטים עיטורי פנינים, לבבות מוזהבים ואבנים נוצצות, שהופכים את הנעליים לפריט אופנה בפני עצמו. ב-ALDO מבטיחים מראה יוקרתי ועדכני לצד נוחות בלתי מתפשרת, כדי שהיום הגדול יהיה מושלם גם מהצעד הראשון. קולקציית קיץ 2026 כבר זמינה בחנויות הרשת ובאתר.
הפתיחה החגיגית של חנות Fashion Club השבוע ברחוב האורזים בנתניה, התקיימה באירוע נוצץ שלא חסרו בו שמות מוכרים. בין האורחים בלטו נועה קירל ומאור בוזגלו. בתיעוד: ענבל עם אחותו של השוער דניאל פרץ וסגן ראש העיר שלו אלגלי. היה שמח ומלא סטייל!
קבוצת קניוני עופר, וביניהם נתניה וחדרה, יוצאת בסייל הקיץ הגדול, עם הנחות משמעותיות, הטבות מיוחדות ומבצעי ענק על מאות פריטים ממגוון מותגים
ורשתות מובילות בתחומי האופנה, ההנעלה, הלייף סטייל, הילדים, הטיפוח, הבית והפנאי. הסייל יתקיים ב-17 קניוני עופר ברחבי הארץ, עד 30.6.2026 (או עד גמר המלאי), ויכלול עשרות מותגים ורשתות ישראליות ובינלאומיות מובילות, אשר יציעו לצרכנים הנחות בלעדיות ומבצעי סוף עונה אטרקטיביים במיוחד. לרגל השקת המהלך עלה קמפיין בכיכובה של הפרזנטורית עדי אשכנזי.
הסטייליסטית אור לוזון שנפרדה מבן זוגה השבוע, הגיעה משעות הבוקר המוקדמות לסט הצילומים של ג'ק קובה שם הרימה בהפתעה מסיבת רווקות לחברותיה: מעיין דורי ולניקול ארבוב. לוזון, הפתיעה אותן בזרי פרחים, הרמת כוסית, ברכות ומתנות לרגל הנישואים. מעיין דורי בת ה-38 סיפרה לחברותיה שתחגוג את החינה באירוע משפחתי, ובעוד שבועיים תינשא לבחיר ליבה במושב ברכיה. לראשונה חשפה פרטים על בן זוגה איתו מתחתנת: לוחם מילואים בגולני בן 33, הצעיר ממנה ב- 5 שנים. כמו כן סיפרה שיטוסו ל – 3 שבועות לתאילנד שם יחגגו את הירח דבש. אהבנו ופרגנו. מזל טוב!