הביתן של חדרה בכנס התיירות הבינלאומי משך מבקרים רבים, שהתעניינו באתרי העיר, וכמובן בתופעת הכרישים בשפך נחל חדרה
חדרה השתתפה בכנס התיירות הבינלאומי והציבה ביתן שעורר התעניינות רבה בקרב סוכנים מהארץ ומהעולם, ששמחו לפגוש בביתן את ראש העיר צביקה גנדלמן שסיפר להם על חדרה ואתריה.
יריד התיירות הבינלאומי השנתי הוא האירוע המרכזי של תעשיית התיירות בישראל, ומיועד לכל העוסקים בענפי התיירות השונים. בכנס השנה משתתפות 57 מדינות, ו-כ-1,850 מציגים ב-418 ביתנים. מדובר בעמותות תיירות, חברות תעופה, מלונות, חברות להשכרת רכב, חברות ספנות, ספקי שירותים, אטרקציות מסוגים שונים בתחום התיירות וספקים ונותני שירותים בתחום.
ביתן חדרה בכנס התיירות הבינלאומי (צילום: דוברות העירייה)
בין הביתנים בלט גם הביתן של חדרה, אשר הוקם באמצעות "נחלים" החברה לפיתוח תיירות בחדרה. בביתן החדרתי זכו המבקרים להסברים על אתרי מורשת, ואפשרויות נופש ובילוי בעיר. בנוסף מעוררת חדרה התעניינות רבה גם בגלל תופעת הכרישים המגיעים אל שפך הנחל. בהתאם לכך קיבלה את פני הבאים בובת כריש שהיוותה אטרקציה למבקרים, אשר רבים מהן הצטלמו לצדה.
לציין כי ראש העיר הקים את החברה לתיירות "נחלים" במטרה לשקם ולפתח אתרי תיירות שונים בתחומי העיר, לרבות שמורות טבע, יערות, חורשות ורצועת חוף הים; לקיים פעילות בתחום הנופש והתיירות; לפעול לשיפור איכות החיים הסביבה ותרבות הפנאי בעיר חדרה; לפתח ולעודד פעילויות קהילתיות, לרבות פעילויות נופש, תיירות וטיולים, ולפעול בשיתוף פעולה עם עיריית חדרה לקדם את העיר ולהעלותה על מפת התיירות בישראל.
בחדרה אתרי מורשת, טבע ונוף רבים, אשר מאז הקמתה של "נחלים" הוצגו בפני מאות סוכני תיירות שהגיעו לעיר במסגרת ימי עיון וחשיפה ייחודיים. בשנים האחרונות הפכה חדרה למוקד משיכה תיירותי בעקבות להקות הכרישים בשפך הנחל.
שלושה מיליון ישראלים בסיכון לפוסט טראומה
בכנס ראשון במסגרת המסלול לאתגרים דחופים של Civix הוצגו מעל 70 יוזמות שכבר פותחו במהלך התהליך, להתמודדות עם אתגר בריאות נפשית....
פלאשנט לוקאלי | 25.5.2025
נתפס תושב טול כרם שאנס אישה בנתניה
...
פלאשנט לוקאלי | 15.5.2025
מדברים על זה
מתחנת בקרוב? קלייר שמלות כלה זו הכתובת שלך
...
פלאשנט עסקים | 2.7.2025
מתחנת בקרוב? קלייר שמלות כלה זו הכתובת שלך
...
פלאשנט עסקים | 23.6.2025
מזרונים שבאמת ישפרו לכם את איכות החיים
...
פלאשנט עסקים | 19.6.2025
הספורטאים חוזרים להתאמן
שר התרבות והספורט מיקי זוהר ביוזמה לחידוש אימוני ספורטאים בווינגייט...
פלאשנט לוקאלי | 18.6.2025
תאונת עבודה ורשלנות המעסיק
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.6.2025
מחלות מקצוע
...
פלאשנט חוק ומשפט | 2.6.2025
עילות תביעות תלמידים בבית ספר / בגן
...
פלאשנט חוק ומשפט | 22.5.2025
כרטיס ביקור על גלגלים: מדריך לעיצוב מדבקות רכב שעובדות
...
פלאשנט עסקים | 21.5.2025
איך לתכנן סוף שבוע רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 20.5.2025
איך לתכנן סוף שבוע רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 20.5.2025
איך לתכנן סופש רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 18.5.2025
מסך Dual-Frame ראשון מסוגו
דגם U27G4R המציע אפשרות בחירה בין תצוגת UHD ב-HZ 160 לבין FHD ב- HZ320...
לוסי איוב מכתיבה את הקצב: הברלט שגנב את ההצגה. מי שצפה בשבוע שעבר בפרק של רוקדים עם כוכבים לא יכול היה לפספס את הנוכחות המרשימה של המנחה לוסי איוב - וגם לא את הבחירה האופנתית שבלטה על המסך: חליפת טוקסידו שחורה בגזרה מחויטת ונקייה, עם טוויסט במרכז – ברלט תחרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUB שהפך לאלמנט שמכתיב את כל הלוק. ניתן להשיג ברשת חנויות JACK KUBA.
רשת BBB פותחת את סניפיה למשלוחים ואיסוף עצמי בהתאם להנחיות פיקוד העורף- התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר זמין כעת גם במשלוחים: בהתאם להנחיות פיקוד העורף לסגירת המסעדות לישיבה, סניפי רשת BBB יהיו פתוחים לפעילות במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי בלבד, בהתאם להנחיות ולהתפתחויות המצב הביטחוני בכל אזור ואזור. כחלק מהמאמץ להחזיר שגרה גם בימים מורכבים, ניתן להזמין גם את תפריט הקיץ החדש, שהושק רק בשבוע שעבר ומביא עמו מנות מפתיעות, עשירות בטעמים וייחודיות ל-BBB. שמרו על עצמכם. שיהיה בתאבון!
מלון דן כרמל אירח את השחקנית חני נחמיאס ויהודה אליאס שטיילו בחיפה וקפצו לביקור במלון. בן ינובר, מנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ומנכ"ל דן כרמל ערך סיור במלון לחיים אוסדון (דוד חיים) שהתארח במלון והראה לו את הגינה החדשה במלון. חני נחמיאס שבדיוק הגיעה למלון הפתיעה את אוסדון במהלך הסיור בגינה של דן כרמל והצטרפה אליהם יחד עם יהודה אליאס. אורחי דן כרמל שראו את כל החבורה בגינה חשבו שתהיה הופעה למבוגרים של חני ויהודה ולילדים של ה-"דוד חיים", אבל בסוף כולם הסתפקו בסלפי עמם.