נישואיה הראשונים של הילה הסתיימו בטרגדיה כשבעלה נפטר באופן פתאומי מדום לב, השבוע, בסמוך ליום הוולנטיין, ילדה הילה תינוק בדיוק בתאריך הלידה שלו
הילה אואד ניסטל בת ה- 37 מחדרה הגיעה השבוע לחדר מיון נשים במרכז הרפואי הלל יפה בשבוע 40 להריונה, עם פתיחה וצירי לידה. לאחר הערכת משקל, הוחלט להכניסה לניתוח קיסרי באופן מידי. מוקפת בבעלה מומו, משפחתם ומשפחתה של בעלה ז"ל, נכנסה הילה לניתוח קיסרי שבסופו ילדה בן. הילה לא האמינה שדבר כזה יקרה לה ושהיא תלד ילד מבעלה הנוכחי באותו תאריך לידה של בעלה הראשון.
הילה, מומו, והתינוק (צילום: דוברות בית החולים)
הילה התאלמנה לפני כ- 4 שנים מבעלה אייל ז"ל, שנפטר באופן פתאומי מדום לב. לזוג 4 ילדים בני 15, 14 ותאומים בני 10. כשנה לאחר המקרה הכירה את מומו ניסטל, מאמן כדורגל ב"הפועל חדרה" כאשר רצתה לקנות כרטיסים למשחק הכדורגל של הקבוצה עבור ילדיה. ניסטל, ששמע כאמור על המקרה, הביא לה מיד 3 כרטיסים ומאז נרקם הקשר בין השניים. לאחר שנתיים וחצי של עליות ומורדות, הילה ומומו החליטו למסד את הקשר והילה נקלטה להריון.
הילה, מומו והמשפחה כולה התרגשו עד דמעות מהעובדה המצמררת שהתינוק נולד באותו תאריך הלידה של אייל- תאריך שהפך להיות כה רגיש וכואב למשפחה. "אין לי מילים להסביר את צירוף המקרים המיוחד הזה. אני מאמינה שאייל שלח לי מתנה ורצה שנמשיך לזכור אותו ולחגוג לו את יום ההולדת", אומרת הילה, ומוסיפה: "כנראה שהקשר ביני לבין מומו אינו מקרי. לא די בכך שבננו המשותף נולד בתאריך הלידה של בעלי ז"ל, גם תאריך הלידה של מומו הוא באותו התאריך של שני ילדיי הגדולים".
שלושה מיליון ישראלים בסיכון לפוסט טראומה
בכנס ראשון במסגרת המסלול לאתגרים דחופים של Civix הוצגו מעל 70 יוזמות שכבר פותחו במהלך התהליך, להתמודדות עם אתגר בריאות נפשית....
פלאשנט לוקאלי | 25.5.2025
נתפס תושב טול כרם שאנס אישה בנתניה
...
פלאשנט לוקאלי | 15.5.2025
מדברים על זה
מתחנת בקרוב? קלייר שמלות כלה זו הכתובת שלך
...
פלאשנט עסקים | 23.6.2025
מזרונים שבאמת ישפרו לכם את איכות החיים
...
פלאשנט עסקים | 19.6.2025
הספורטאים חוזרים להתאמן
שר התרבות והספורט מיקי זוהר ביוזמה לחידוש אימוני ספורטאים בווינגייט...
פלאשנט לוקאלי | 18.6.2025
תאונת עבודה ורשלנות המעסיק
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.6.2025
מחלות מקצוע
...
פלאשנט חוק ומשפט | 2.6.2025
עילות תביעות תלמידים בבית ספר / בגן
...
פלאשנט חוק ומשפט | 22.5.2025
כרטיס ביקור על גלגלים: מדריך לעיצוב מדבקות רכב שעובדות
...
פלאשנט עסקים | 21.5.2025
איך לתכנן סוף שבוע רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 20.5.2025
איך לתכנן סוף שבוע רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 20.5.2025
איך לתכנן סופש רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 18.5.2025
מסך Dual-Frame ראשון מסוגו
דגם U27G4R המציע אפשרות בחירה בין תצוגת UHD ב-HZ 160 לבין FHD ב- HZ320...
לוסי איוב מכתיבה את הקצב: הברלט שגנב את ההצגה. מי שצפה בשבוע שעבר בפרק של רוקדים עם כוכבים לא יכול היה לפספס את הנוכחות המרשימה של המנחה לוסי איוב - וגם לא את הבחירה האופנתית שבלטה על המסך: חליפת טוקסידו שחורה בגזרה מחויטת ונקייה, עם טוויסט במרכז – ברלט תחרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUB שהפך לאלמנט שמכתיב את כל הלוק. ניתן להשיג ברשת חנויות JACK KUBA.
רשת BBB פותחת את סניפיה למשלוחים ואיסוף עצמי בהתאם להנחיות פיקוד העורף- התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר זמין כעת גם במשלוחים: בהתאם להנחיות פיקוד העורף לסגירת המסעדות לישיבה, סניפי רשת BBB יהיו פתוחים לפעילות במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי בלבד, בהתאם להנחיות ולהתפתחויות המצב הביטחוני בכל אזור ואזור. כחלק מהמאמץ להחזיר שגרה גם בימים מורכבים, ניתן להזמין גם את תפריט הקיץ החדש, שהושק רק בשבוע שעבר ומביא עמו מנות מפתיעות, עשירות בטעמים וייחודיות ל-BBB. שמרו על עצמכם. שיהיה בתאבון!
מלון דן כרמל אירח את השחקנית חני נחמיאס ויהודה אליאס שטיילו בחיפה וקפצו לביקור במלון. בן ינובר, מנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ומנכ"ל דן כרמל ערך סיור במלון לחיים אוסדון (דוד חיים) שהתארח במלון והראה לו את הגינה החדשה במלון. חני נחמיאס שבדיוק הגיעה למלון הפתיעה את אוסדון במהלך הסיור בגינה של דן כרמל והצטרפה אליהם יחד עם יהודה אליאס. אורחי דן כרמל שראו את כל החבורה בגינה חשבו שתהיה הופעה למבוגרים של חני ויהודה ולילדים של ה-"דוד חיים", אבל בסוף כולם הסתפקו בסלפי עמם.