בעקבות הביקוש יפתחו לפחות שתי כיתות א', ונבחנת אפשרות גם לפתיחת כיתות ב' ו-ג'
בבחינת נתוני הרישום לכיתות א' לשנת הלימודים תשפ"א, עולה כי עשרות ההורים רשמו את ילדיהם לכיתה א' בבית הספר המשחק החדש בשכונת הפארק.
לאחר הודעת אגף החינוך של עיריית חדרה על הכוונה לפתוח את בית הספר בשכונת הפארק כבית ספר צומח שאופן ההוראה בו יהיה מבוסס על התפיסה המשחקית, הביעו הורים רבים עניין רב בתפיסה הפדגוגית החדשנית.
מנהלת המחלקה לחינוך יסודי שלי הרוש מסבירה כי, בית הספר יעמוד בכל הסטנדרטים הנדרשים ותלמידיו ירכשו את כל המיומנויות הנלמדות בבתי הספר של עיריית חדרה ומשרד החינוך אך באופן חדשני ואחר, כיאה לתלמידי המאה 21.
בית הספר המשחק בשכונת הפארק (צילום: דוברות העירייה)
לאור ההצלחה והביקוש הרב שהתבטא ברישום המאפשר פתיחה של לפחות שתי כיתות א', בוחנת העירייה את האפשרות לפתוח גם כיתות ב' ו-ג', ולהעניק כבר בשנת הלימודים הבאה חינוך משחקי לשלוש שכבות לימוד.
המעוניינים בקבלת מידע נוסף מוזמנים לפנות בדוא"ל Weplayatschool@gmail.com, או להגיע לאחד ממפגשי הקהילה המשחקת בתאריכים 15 במרץ ו-19 באפריל, וכמובן ליום הפתוח לילדים והורים ב-20 וב-27 במרץ.
בנוסף נפתח דף פייסבוק "בית הספר המשחק פארק", שבאמצעותו ניתן ליהנות ממידע רב באופן שוטף.
לקראת עונת החתונות, רשת האופנה הבינלאומית ALDO משיקה את קולקציית נעלי הכלות לקיץ - עם דגש על שילוב בין סטייל לנוחות. הקולקציה מציעה מגוון רחב של דגמים, שנועדו ללוות את הכלה מהרגע המרגש בחופה ועד לרחבת הריקודים בשעות הקטנות של הלילה.
בין הטרנדים הבולטים בולטים עיטורי פנינים, לבבות מוזהבים ואבנים נוצצות, שהופכים את הנעליים לפריט אופנה בפני עצמו. ב-ALDO מבטיחים מראה יוקרתי ועדכני לצד נוחות בלתי מתפשרת, כדי שהיום הגדול יהיה מושלם גם מהצעד הראשון. קולקציית קיץ 2026 כבר זמינה בחנויות הרשת ובאתר.
הפתיחה החגיגית של חנות Fashion Club השבוע ברחוב האורזים בנתניה, התקיימה באירוע נוצץ שלא חסרו בו שמות מוכרים. בין האורחים בלטו נועה קירל ומאור בוזגלו. בתיעוד: ענבל עם אחותו של השוער דניאל פרץ וסגן ראש העיר שלו אלגלי. היה שמח ומלא סטייל!
קבוצת קניוני עופר, וביניהם נתניה וחדרה, יוצאת בסייל הקיץ הגדול, עם הנחות משמעותיות, הטבות מיוחדות ומבצעי ענק על מאות פריטים ממגוון מותגים
ורשתות מובילות בתחומי האופנה, ההנעלה, הלייף סטייל, הילדים, הטיפוח, הבית והפנאי. הסייל יתקיים ב-17 קניוני עופר ברחבי הארץ, עד 30.6.2026 (או עד גמר המלאי), ויכלול עשרות מותגים ורשתות ישראליות ובינלאומיות מובילות, אשר יציעו לצרכנים הנחות בלעדיות ומבצעי סוף עונה אטרקטיביים במיוחד. לרגל השקת המהלך עלה קמפיין בכיכובה של הפרזנטורית עדי אשכנזי.
הסטייליסטית אור לוזון שנפרדה מבן זוגה השבוע, הגיעה משעות הבוקר המוקדמות לסט הצילומים של ג'ק קובה שם הרימה בהפתעה מסיבת רווקות לחברותיה: מעיין דורי ולניקול ארבוב. לוזון, הפתיעה אותן בזרי פרחים, הרמת כוסית, ברכות ומתנות לרגל הנישואים. מעיין דורי בת ה-38 סיפרה לחברותיה שתחגוג את החינה באירוע משפחתי, ובעוד שבועיים תינשא לבחיר ליבה במושב ברכיה. לראשונה חשפה פרטים על בן זוגה איתו מתחתנת: לוחם מילואים בגולני בן 33, הצעיר ממנה ב- 5 שנים. כמו כן סיפרה שיטוסו ל – 3 שבועות לתאילנד שם יחגגו את הירח דבש. אהבנו ופרגנו. מזל טוב!