הסרת הגג בוצעה על פי ההנחיות של המשרד להגנת הסביבה. ראש המועצה, איתי ויסברג: "אנו פועלים כל העת למען שיפור התנאים בבתי הספר"
לאחר עבודה מתמשכת אל מול משרד החינוך הוסר גג האסבסט מאולם בית ספר הנדיב בבנימינה. העבודה בוצעה על ידי קבלן מוסמך להסרת אסבסט ובאישור המשרד להגנת הסביבה. ראש המועצה, איתי ויסברג: "אנו פועלים כל העת למען שיפור התנאים בבתי הספר. במקביל להסרת הגג מעל אולם הספורט אנו פועלים מול משרד החינוך לקדם בינוי מחדש של מבנה הכיתות בבית הספר".
כאמור לאחר חודשים ארוכים של אישורים מול כל הגורמים המקצועיים הסרת הגג בוצעה על פי ההנחיות של המשרד להגנת הסביבה תוך שמירה מקסימלית על בטיחות התלמידים. לאחר הסרת הגג הותקן גג חדש למבנה.
התקנת הגג החדש (צילום: דוברות המועצה)
מנהלת אגף הנדסה, אדר' שרון פישמן: "זהו שלב נוסף וחשוב בהתחדשות בית ספר הנדיב הותיק. אנו פועלים כעת לתכנון של בית ספר הנדיב ולפיו יהרסו חלק מהמבנים הישנים בני עשרות שנים ויבנה מבנים חדשים המותאמים לצרכי הפדגוגיה העדכנית".
מנהל אגף חק"ר, מוניק ווקנין: "שמחה על כי הגענו ליישום הסרת גג האזבסט מאולם הספורט בבי"ס הנדיב, וזאת לאחר מאמצים רבים אל מול המשרדים הממשלתיים. אנו נמשיך לפעול מול משרד החינוך להכרה בצורך ובהשתתפות בעלויות הסרת האזבסט שנותר, במקביל אנו ממשיכים בתוכנית הבינוי החדשה של ביה"ס. בינוי שיתאים לתפיסה החינוכית אותה אנו מובילים עם הצוות החינוכי וההורים".
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.