במסגרת פעילויות הבטיחות והזהירות בדרכים של המטה העירוני לבטיחות בדרכים באגף החינוך התקיים בבית ספר "תהילה" לבנות בשכונת גבעת אולגה
יום שיא התקיים במעמד מ"מ ראש העיר ניר בן-חיים הממונה על תיק הבטיחות בדרכים. בן-חיים סייר בין התחנות השונות שהפעילו תלמידות בית הספר, התרשם מהיקף הפעילות, והודה למנהלת שפרה קדוש על העלאת המודעות לנושא, וכן לרכזת הבטיחות בדרכים עדנה בעדני אשר ריכזה את מכלול הפעילות.
בנוסף שיבח את פעילותו של מנהל המטה העירוני לבטיחות בדרכים, שבהובלתו פועלים כל בתי הספר ללימוד וצמצום ההיפגעות בתאונות דרכים מיותרות בעיר.
בן חיים במהלך סיור בתחנות (צילום: דוברות העירייה)
מנהל המטה העירוני לבטיחות בדרכים נדב ליפשין, הבטיח להעמיד לרשות בית הספר אוטובוס לצרכי למידה, שבו ילמדו עלייה וירידה נכונה, ישיבה בטוחה וחגירת חגורות בטיחות בזמן הנסיעה. כמו כן יתאפשר לכל תלמיד לשבת בעצמו בכיסא הנהג, לראות ולהבין את השטחים המתים שיש לנהג ושאין ביכולתו לראות נקודות רבות סביב האוטובוס.
בן-חיים הדגיש כי בכוונתו להרחיב את הפעילות ולהתמיד בה לאורך כל שנת הלימודים במטרה להטמיע בתלמידים הרגלי בטיחות. לדבריו, "השינוי מגיע מהילדים, כולל השינוי בהתנהגות הנהגים. על התלמידים להיות אחראים לחגור חגורות בטיחות במושבים האחוריים של הרכב, לשבת על המושבים והבוסטרים המותאמים לפי גיל וכן לציית לחוקים ולתמרורים כהולכי רגל".
מרפאת השיניים שכולם מדברים עליה ברמת אביב: טכנולוגיה מתקדמת, יחס אישי והטבת פתיחה שווה במיוחד - הכירו את Royalty Watted
מרפאת הבוטיק החדשה של ד"ר ותד משלבת טכנולוגיה דיגיטלית מתקדמת, יחס אישי וטיפולי שיניים ברמה הגבוהה ביותר - מהשתלות ושיקום הפה ועד יישור שקוף ואסתטיקה דנטלי...
לרגל השקת GOLBARY CLUB קו חדש של בית האופנה גולברי, שעוצב בהשראת עולמות הטניס והפאדל, יוצא המותג בקמפיין רחב, לחשוף את הקולקציה החדשה של פריטים המשלבים מראה ספורטיבי מוקפד, סטייל נקי ונוכחות אופנתית עדכנית. את הקמפיין מובילה הפרזנטורית אילנית לוי, ולצידה משתתפות שגית רביבו ולאה ינאי, חלק מנבחרת השגרירות של המותג גולברי. הקמפיין יחשוף לראשונה את הקולקציה המציגה פרשנות חדשה למלתחת הקיץ.
ברכות לדניאלה אטיה, סגנית מנהלת בית החינוך הממ״ד אביחי, שנבחרה לאחת מ-50 המורים המצטיינים בישראל במסגרת תחרות "המורה של המדינה". הבחירה בדניאלה, שעליה המליצו תלמידים, הורים וצוותי חינוך, הביאה גאווה גדולה לנתניה. דניאלה הגיעה לישיבת המועצה בנתניה יחד עם בני משפחה הגאים והמאושרים. חבר מועצת העיר ואיש החינוך ים מאיר קרן, ברך את דניאלה ואמר שמהיכרות אישית עם המשפחה הוא לא מתפלא שיצאו ילדה כזו מוצלחת.
תערוכה מסקרנת במיוחד: דקל הררי פותח תערוכת יחיד חדשה בגלריית Global Art בתל אביב והופך עיתונים יומיומיים לאמנות חדה ובועטת. באמצעות חיתוך, צבע ושכבות של כותרות, הררי בוחן כיצד שטף המידע, החדשות והשגרה מעצבים את הזהות שלנו. במקום לקרוא ולזרוק, הוא מעניק לעיתון חיים חדשים - כאלה שמכריחים לעצור ולהתבונן. התערוכה “[dd/mmm/yyyy]” עוסקת במתח שבין מידע, הרגל וזעזוע שנשחק בתוך מציאות חוזרת. הררי, שמגיע דווקא מרקע עסקי, מתרגם כותרות, מלחמות ושגרה לדימויים עוצמתיים שנשארים בתודעה. הפתיחה ב-20.5 בתל אביב, והתוצאה מבטיחה הרבה יותר מקריאת בוקר שגרתית. אוצרות - מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 20.6.2026.
מותג האיפור KIKO MILANO קיים השבוע אירוע השקת LOVE FUSION סדרת מוצרי בייס ליין חדשה, שאליו הגיעו מאות מוזמנים ונהנו מצפייה בסרט ״השטן לובשת פראדה״ בהוט סינמה כפר סבא. בין האורחים שהגיעו להשקה: טליה עובדיה, ליה נגה, טל תמם, עידן ברוליה ועוד. היה שמח!