בני הגיל השלישי? החל מיום שלישי, 31.3.20 רשת המזון ויקטורי בקניון בקניון לב חדרה, שדרות רוטשילד 40, מאפשרת לכם לעשות קניות בשעות המיועדות רק לכם!
בעקבות פניות רבות לראש העירייה, צביקה גנדלמן, פנתה עיריית חדרה למנכ"ל רשת ויקטורי, אייל רביד, וסיכמה כי רשת ויקטורי פותחת את סניף קניון לב חדרה, לאוכלוסייה המבוגרת בשעות נפרדות. החל מיום שלישי ה-31.3.20 ובמשך כל השבוע (מלבד ימי שישי) הסניף ייפתח בשעות ייעודיות למען תושבי חדרה בני הגיל השלישי בלבד.
בין השעות 7:30-9:00 יוכלו תושבים בגילאי 65 ומעלה לעשות את הקניות שלהם בצורה בטוחה ובריאה. הכניסה בהצגת תעודת זהות או תעודת תושב ותיק. במידה ורשתות מזון נוספות יצטרפו, נפרסם בהתאם. שתפו את הפוסט לקרובי המשפחה שלכם!
בעירייה מסייעים לגיל השלישי (צילום: דוברות העירייה)
סגן ומ”מ ראש העיר שלו אלגלי, השתתף בסבב אליפות ישראל בסקייטבורד, שנערך בנתניה בפארק שלולית החורף, בהשתתפות ספורטאים מאיגוד הסקייטבורד מכל רחבי הארץ. תפסנו אותו יחד בצילום עם עופר אלקין - מנכ״ל איגוד הסקייטבורד
וניר יבלונסקי - מאגף הספורט.
ראש העיר נתניה, אבי סלמה, אירח השבוע את השר חיים כץ, שר התיירות, הרווחה, הבריאות, הבינוי והשיכון. יחד עם הצוות המקצועי דנו על הנושאים לקידומה והמשך התפתחותה של העיר.
מזל טוב לבת המצווה: בין החוגגים למשפחת עו"ד יוסי ומרב מכלוף, שדרן רדיו 90, יחד עם חברי מועצה, משפחה וחברים טובים אשר נהנו מערב מרגש, שמח ובלתי נשכח. מזל טוב והרבה הצלחה בהמשך הדרך!
חבר הכנסת משה סעדה הגיע יחד עם שרים וחברי כנסת למפגן תמיכה בכוח 100 בהיכל התרבות בנתניה. סעדה וחבר מועצת העיר ים מאיר קרן שוחחו רבות ושיבחו את פועלם של הלוחמים שכל המדינה מחבקת.