תושבי העיר יוכלו ליהנות מנופיה המרהיבים של העיר ממעוף הציפור במיזם מיוחד שישודר ביום העצמאות בצהריים
פנאי העיר חדרה וקלוב תעופה בעיר יזמו מטס עצמאות מיוחד, שישודר ביום העצמאות בשעה 12:00 בדף הפייסבוק של עיריית חדרה ושל פנאי העיר. במטס יוכלו התושבים ליהנות מהנופים המרהיבים של העיר ומהנקודות המרכזיות שלה, ובמשך רבע שעה לצפות בעיר שלהם ממעוף הציפור.
את הצילומים ביצעו אלעד ליפשין ורועי שפושניק במשך מספר ימים, והתוצאה הסופית מרהיבה ותעניק לתושבי העיר הזדמנות מצוינת להנות מיופיה והאתרים המיוחדים שבה.
מזרח העיר ממעוף הציפור (צילום: דוברות העירייה)
ראש העיר, צביקה גנדלמן, שנטל חלק בצילומים ביחד עם בני נוער מהעיר, אמר: "אותי זה מאוד מרגש. החוכמה בימים האלה היא לדעת להגיע לכל תושב, בכל מקום, והמטס המיוחד הזה יגיע לכולם. במחשב או בנייד, כל תושב יוכל לראות עד כמה העיר שלנו מיוחדת ויפה, וליהנות ולהתרגש מהנופים המרהיבים שלה. מטס חיל האוויר יש רק אחד, והוא מאוד מיוחד, אבל אין לי ספק שמטס העצמאות של חדרה הוא מטס שאף אחד מאיתנו לא ישכח".
קודם לכן, בשעה 11:00, יוכלו ילדי חדרה ליהנות מהפעלה מיוחדת ליום העצמאות עם "מירבי קצב ותנועה" דרך דף הפייסבוק של מתנ"ס גבעת אולגה.
מרפאת השיניים שכולם מדברים עליה ברמת אביב: טכנולוגיה מתקדמת, יחס אישי והטבת פתיחה שווה במיוחד - הכירו את Royalty Watted
מרפאת הבוטיק החדשה של ד"ר ותד משלבת טכנולוגיה דיגיטלית מתקדמת, יחס אישי וטיפולי שיניים ברמה הגבוהה ביותר - מהשתלות ושיקום הפה ועד יישור שקוף ואסתטיקה דנטלי...
לרגל השקת GOLBARY CLUB קו חדש של בית האופנה גולברי, שעוצב בהשראת עולמות הטניס והפאדל, יוצא המותג בקמפיין רחב, לחשוף את הקולקציה החדשה של פריטים המשלבים מראה ספורטיבי מוקפד, סטייל נקי ונוכחות אופנתית עדכנית. את הקמפיין מובילה הפרזנטורית אילנית לוי, ולצידה משתתפות שגית רביבו ולאה ינאי, חלק מנבחרת השגרירות של המותג גולברי. הקמפיין יחשוף לראשונה את הקולקציה המציגה פרשנות חדשה למלתחת הקיץ.
ברכות לדניאלה אטיה, סגנית מנהלת בית החינוך הממ״ד אביחי, שנבחרה לאחת מ-50 המורים המצטיינים בישראל במסגרת תחרות "המורה של המדינה". הבחירה בדניאלה, שעליה המליצו תלמידים, הורים וצוותי חינוך, הביאה גאווה גדולה לנתניה. דניאלה הגיעה לישיבת המועצה בנתניה יחד עם בני משפחה הגאים והמאושרים. חבר מועצת העיר ואיש החינוך ים מאיר קרן, ברך את דניאלה ואמר שמהיכרות אישית עם המשפחה הוא לא מתפלא שיצאו ילדה כזו מוצלחת.
תערוכה מסקרנת במיוחד: דקל הררי פותח תערוכת יחיד חדשה בגלריית Global Art בתל אביב והופך עיתונים יומיומיים לאמנות חדה ובועטת. באמצעות חיתוך, צבע ושכבות של כותרות, הררי בוחן כיצד שטף המידע, החדשות והשגרה מעצבים את הזהות שלנו. במקום לקרוא ולזרוק, הוא מעניק לעיתון חיים חדשים - כאלה שמכריחים לעצור ולהתבונן. התערוכה “[dd/mmm/yyyy]” עוסקת במתח שבין מידע, הרגל וזעזוע שנשחק בתוך מציאות חוזרת. הררי, שמגיע דווקא מרקע עסקי, מתרגם כותרות, מלחמות ושגרה לדימויים עוצמתיים שנשארים בתודעה. הפתיחה ב-20.5 בתל אביב, והתוצאה מבטיחה הרבה יותר מקריאת בוקר שגרתית. אוצרות - מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 20.6.2026.
מותג האיפור KIKO MILANO קיים השבוע אירוע השקת LOVE FUSION סדרת מוצרי בייס ליין חדשה, שאליו הגיעו מאות מוזמנים ונהנו מצפייה בסרט ״השטן לובשת פראדה״ בהוט סינמה כפר סבא. בין האורחים שהגיעו להשקה: טליה עובדיה, ליה נגה, טל תמם, עידן ברוליה ועוד. היה שמח!