תוכניותיה של תחנת הרדיו הקהילתי שתפעל בטכנודע, ישודרו בפייסבוק ובאתר האינטרנט של העירייה וייתנו מענה לצרכים קהילתיים שעולים מן השטח
בימים אלו מסתיימת הקמתה של תחנת רדיו קהילתי במוזאון הרפואה החדש, בטכנודע. בתחנה שתפעל בשיתוף עיריית חדרה ובסיוע מפעל הפיס, השידורים ישודרו באופן קבוע בעמוד הפייסבוק ובאתר האינטרנט של העירייה.
ההשתתפות של מפעל הפיס מוענקת במסגרת מסלול "פיס מושלם פלוס", תוכנית סיוע לרשויות המקומיות במימון תוכניות הפעלה לקהילה בתחומים שונים, פעילויות חברתיות, טיפוליות ונוספות.
הרדיו הקהילתי נועד לתת מענה לצרכים מגוונים של הקהילה בנושאי נוער וצעירים, רווחה, בריאות, השכלה ועוד.
רדיוטק חדרה
פעילות הרדיו הקהילתי בתחום נוער וצעירים תכלול הרצאות הדרכות של גורמי מקצוע כגון פסיכולוגים חינוכיים, עובדים סוציאליים, מדריכי נוער, מדריכי מוגנות ועוד. בתחום הרווחה מתוכננים שידורי הרצאות, הדרכות וראיונות עם מומחים בתחום הטיפול באוכלוסייה בסיכון, נוער, גיל הרך, אנשים עם מוגבלויות, אזרחים ותיקים ועולים חדשים.
הראיונות עם אנשי מקצוע נותנים מענה לצרכים הייחודיים שעלו בקהילה בעקבות משבר הקורונה. מדובר בצרכים שעלו מהשטח בפלטפורמות העירוניות, כולל פייסבוק, וטסאפ, פניות למוקד וכדומה.
תוכניות הרדיו הקהילתי יצולמו וישודרו בפייסבוק (עיריית חדרה) ובאתר האינטרנט של העירייה (www.hadera.muni.il) בימים ראשון, שלישי וחמישי בין השעות 16:00 עד 19:00.
תחנת הרדיו הקהילתי פועלת בטכנודע חדרה, שהינו מרכז מדעי לכל גיל, ובפרט ילדים ובני נוער, הממוקם בשכונת גבעת אולגה. פעילות הרדיו תאפשר למדענים הצעירים מפגש עם נושאים מרתקים, ובכך צפויה לתרום להנגשה וקידום של דור העתיד באמצעות הכרת המדע והטכנולוגיה.
🚨 בעוד יומיים זה קורה 🚨 נועה קירל מגיעה לנתניה, ואתם באמת לא רוצים להישאר בחוץ. 🔥 זה הולך להיות אחד הערבים הכי גדולים של הקיץ, האנרגיות והאווירה שכולם ידברו עליה.
⏳ *הכרטיסים האחרונים ב-25 שח מחכים לכם.*
אל תגידו אחר כך "חבל שלא קנינו".
🎟️ לרכישת כרטיסים:
https://tickchak.co.il/109237
נתניה ממשיכה למשוך חברות מובילות: אירוע השקת משרדי הדוגמה בפרויקט החדש של דיזנגוף וקבוצת תדהר, התקיים השבוע בנתניה. מדובר בבניין מגורים חדשני המשלב קומת משרדים בסטנדרט מתקדם, המעניקה מענה איכותי לעסקים ולחברות המבקשים לפעול בעיר נתניה. סגן ומ”מ ראש העיר, שלו אלגלי, הממונה על הפיתוח העסקי, השתתף באירוע וציין כי נתניה ממשיכה לבסס את מעמדה כמרכז עסקים מוביל. חברות מובילות בוחרות להשקיע ולהתפתח כאן בזכות תנופת הפיתוח, המיקום האסטרטגי ואיכות החיים שהעיר מציעה. "נמשיך לפעול כדי למשוך עוד עסקים, לייצר מקומות תעסוקה ולחזק את הכלכלה המקומית".
מיקי קם ואודיה קורן השיקו וכולם הגיעו לפרגן בפרימיירה החגיגית: בשבוע שעבר חגגו בתיאטרון הקאמרי את עליית ההצגה "השותפה" בפרימיירה חגיגית בכיכובן של אודיה קורן ומיקי קם. בהצגה הן מגלמות שתי נשים - אחת נאיבית והשניה פרועה - שעוברות לגור יחד והופכות לדמויות משמעותיות מאוד זו עבור זו. הראשון לברך היה בנה של מיקי קם, נדב עדר, יחד עם אשתו אלינור וייל - שניהם שחקנים בקבוצת הצעירים של הקאמרי. עוד נכחו: ירדנה ארזי, חנה לסלאו, נורית גפן, נתן דטנר, איל וולדמן ועוד.