ראש העיר במפגש פסגה בטכנודע עם מנהלי אגפים במוסד ובשב"כ
ראש עיריית חדרה צביקה גנדלמן אירח בטכנודע כ-30 אנשי ביטחון בכירים בדימוס, מנהלי אגפים במוסד ובשב"כ.
בפתח הביקור ערכו ראש העיר ומנכ"ל הטכנודע ד"ר גדי מדור סיור במקום לבכירי השירותים החשאיים, בין היתר ביחידה לסימולציה רפואית, במוזיאון לרפואה, במצפה הכוכבים ובמעבדות המשוכללות.
האורחים הביעו התפעלות מהמרכז המדעי המתקדם, הכולל תחומי מדע וטכנולוגיה מגוונים וחדישים. רבים מהמשתתפים אף לקחו על עצמם להוביל את המשך הקשר בין אנשי השירותים החשאיים לבין פרויקטים שונים שמפעיל במטרה לקדם את נוער העתיד של ישראל.
בכירי שירותי הביטחון בטכנודע (צילום: דוברות העירייה)
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.