תלמידי י"א ו-י"ב ברב תחומי בחדרה יחזרו ללימודים ביום ראשון
ראובן יגיל יום שישי,
5 ביוני 2020, 14:58
מספר ימים מאז שהוחלט לסגור את בית הספר הרב תחומי לאחר שתלמידה ומחנכת נמצאו חיוביות לקורונה הוחלט להחזיר את תלמידי י"א, י"ב ללימודים
ראש עיר צביקה גנדלמן
בהמשך להתייעצות שקיים ראש העיר, צביקה גנדלמן, עם משרד הבריאות והנהלת אגף החינוך, הוחלט להחזיר ללימודים את תלמידי הרב תחומי. ראש העיר ימשיך לקיים הערכות מצב שותפות והעירייה תפיץ עדכונים בהתאם
בעקבות הערכת המצב המחודשת הוחלט להחזיר ללימודים את המסגרות האלה:
1. ביה"ס היסודיים וגני הילדים ממשיכים לפעול, תוך הקפדה על כל ההנחיות.
2. חטיבות הביניים והתיכונים, למעט הרב תחומי, ממשיכים לפעול, תוך הקפדה על כל ההנחיות.
3. כיתות ז' ברב תחומי ממשיכות להקפיד על בידוד מגע ויקיימו למידה מקוונת.
4. כיתות ח'-י' ברב תחומי ימשיכו בבידוד ביתי ויקיימו למידה מקוונת.
5. כיתות י"א, י"ב ברב תחומי יחזרו ללמוד ביום ראשון, תוך שימוש בכל מבני ביה"ס (למעט מבני כיתות ז'), לצורך פיצול כיתות, וקיום למידה ממוקדת מתכונות ובגרויות בתנאים מיטביים.
6. בשאר התיכונים - במידה ויהיה צורך להמיר ימים וכיתות ספציפיים בלמידה מקוונת, על-מנת לאפשר לתלמידי י"א, י"ב תנאי למידה והיבחנות מיטביים, ביה"ס יודיע על כך ישירות לתלמידים ולהורים.
עמותת "שף פקטורי" זכתה באות ראש עיריית נתניה לשנת 2026, כהוקרה על פעילותה ההתנדבותית הענפה והעשייה למען לוחמי המילואים, חיילים פצועים ופוסט-טראומטיים, שורדי שבי וילדים בעלי צרכים מיוחדים. האות הוענק במסגרת אירוע ההוקרה השנתי למתנדבי העיר, כאות הערכה על התרומה המשמעותית, המסירות וההשפעה של העמותה על הקהילה. בעמותה ציינו כי מדובר בכבוד גדול ובהוקרה מרגשת לכלל המתנדבים והשותפים לדרך, הפועלים לאורך השנה מתוך תחושת שליחות, נתינה ואכפתיות.
תיאטרון הקאמרי השיק את ההצגה ״האשליה״ וכולם הגיעו לפרגן: השבוע הציג תיאטרון הקאמרי את קבוצת הצעירים החדשה ״הקאמרי דור חדש 2.0״, ונערכה הפריימיירה של ההצגה ״האשליה״ בבימויה של קרן חובב. חברי הקבוצה הם: נאיה בינשטוק, אורי פרלמן, אנה בנימין, ענבל בר לב, אלינור וייל, נדב עדר, וורקו מקונן ועמית שושני. ההצגה עוקבת אחרי דייט לא מאוד מוצלח, שמתקדם לכיוון בלתי הצפוי. בקהל היו: בת חן סבג, עידו טאקו, אלעד אטרקצ׳י, יהלי סובול, בר מיניאלי, דרור קרן, אוהד חמו, אולה שור סלקטר ועוד.
נתניה ממשיכה לחגוג את אירועי "שמש בשכונות": אירועי "שמש בשכונות" ממשיכים להגיע לשכונות ברחבי העיר, ולהביא איתם אווירה קהילתית, ושפע של פעילויות וחוויות לכל המשפחה. סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על השכונות, שלו אלגלי, ממשיך ללוות את אירועי הקיץ בשכונות, לברך את התושבים, לפגוש את המשפחות והילדים ולחזק את הקשר עם הקהילות בכל רחבי העיר.
תערוכת הפרחים הבינלאומית- Flowers מסע בין עולמות: תצוגת ענק הכוללת 3 מיליון פרחים המעוצבים ב- 5 עולמות תוכן (מים, גלקסיה, מראות, אגדות ושעשועים). המתחם מקורה וממוזג, וכולל אולמות הקרנה, סדנאות לילדים ועמדות צילום מתי-13.8-29.8
איפה: אקספו תל אביב (גני התערוכה) רכישת כרטיס (החל מגיל שנתיים) עלויות ומחירים בארגונים השונים. תהנו!