המשטרה עצרה אחר הצהריים תושב חדרה בחשד לתקיפת שוטר בחוף הים. החשוד מוכר למשטרה
המשטרה עצרה היום (שישי) בשעות אחר הצהריים תושב חדרה בן 22 המוכר למשטרה בחשד שתקף שוטר מתחנת חדרה בחוף הים בעת שהשוטר ביחד עם שוטרים נוספים עסקו לאורך היום בפעילות מבצעית לאורך החופים.
במהלך עבודתם הבחינו השוטרים בתושב העיר המחזיק בקבוק אלכוהול וזאת בניגוד לחוק בחוף המוסדר. במהלך ניסיון האכיפה החל החשוד לתקוף את השוטר.
השוטרים עצרו את החשוד לחקירה בתחנת המשטרה בעיר ובהתאם לחומר הראיות בתיק והתכלית החקירתית יוחלט אם להאריך את מעצרו בהמשך.
משטרת ישראל הגבירה בימים אלה את פעילותה בחופים, בדגש על פריסת כוחות רחבה ואכיפה ממוקדת למען שלום הציבור, לרבות טיפול בבריונות תעבורתית הן בחוף של רכבי שטח והן במרחב הימי ע"י כלי שייט מנועיים, שמירה על הסדר הציבורי וההנחיות עפ"י צו השעה.
בין עבר להווה: תערוכת היחיד "מצב ביניים" של חומי גרומן תיפתח ביפו. התערוכה, באוצרותו של איתי גבאי, תיפתח ביום חמישי, 9 ביולי 2026, בשעה 19:30, בגלריה אשכילה ביפו, ותציג עבודות בציורי שמן וצבעי מים העוסקות בזהות, שייכות והמפגש שבין מסורת לחיים עכשוויים. גרומן, שעזבה את הקהילה החרדית, מביאה אל הבד את מסעה האישי דרך שתי סדרות עבודות: האחת מתארת רגעים מחיי היומיום בישראל, והשנייה מציגה כלי זכוכית צבעוניים המשמשים כמטאפורה למערכות יחסים, שקיפות ושבריריות. התערוכה "מצב ביניים" תוצג בגלריה אשכילה, רחוב הפנינים 2, יפו, ותינעל ב-7 באוגוסט 2026. בהצלחה!
לקראת עונת החתונות, רשת האופנה הבינלאומית ALDO משיקה את קולקציית נעלי הכלות לקיץ - עם דגש על שילוב בין סטייל לנוחות. הקולקציה מציעה מגוון רחב של דגמים, שנועדו ללוות את הכלה מהרגע המרגש בחופה ועד לרחבת הריקודים בשעות הקטנות של הלילה.
בין הטרנדים הבולטים בולטים עיטורי פנינים, לבבות מוזהבים ואבנים נוצצות, שהופכים את הנעליים לפריט אופנה בפני עצמו. ב-ALDO מבטיחים מראה יוקרתי ועדכני לצד נוחות בלתי מתפשרת, כדי שהיום הגדול יהיה מושלם גם מהצעד הראשון. קולקציית קיץ 2026 כבר זמינה בחנויות הרשת ובאתר.
הפתיחה החגיגית של חנות Fashion Club השבוע ברחוב האורזים בנתניה, התקיימה באירוע נוצץ שלא חסרו בו שמות מוכרים. בין האורחים בלטו נועה קירל ומאור בוזגלו. בתיעוד: ענבל עם אחותו של השוער דניאל פרץ וסגן ראש העיר שלו אלגלי. היה שמח ומלא סטייל!