חבר הנהלת העיר משה אלמליח מונה לרכז את עבודת המטה בנושא מול הצוות המקצועי בעירייה ומול משרד הפנים והאחראי על החופים
ראש העיר צביקה גנדלמן מינה את חבר הנהלת העיר משה אלמליח לרכז את עבודת המטה מול הצוות המקצועי בעיריית חדרה בנושא הקמת החוף הנפרד החדש בגבעת אולגה.
כזכור, לפני כחודש ימים פירקו אנשים מטעמה של חברת "אסיה חדרה" את גדרות העץ לאורך הקיר הדרומי מזרחי בטענה כי השטח עליו נבנה הגדר שייך לחברה.
המשנה לראש העיר בועז ביטון קיים פגישת עבודה בנושא החוף הנפרד בגבעת אולגה עם ראש העיר ועם הצוות המקצועי של הנהלת העיר. לאחר הפגישה נערך סיור בחוף כדי לעמוד מקרוב אחר הצרכים.
בנוסף, לבקשתו של ביטון הגיע לביקור בחדרה סגן שר הפנים הפריפריה הנגב והגליל הרב יואב בן צור, האחראי על החופים במדינת ישראל. במרכז הביקור עמד נושא הכשרת חוף נפרד בצפון רצועת החוף של גבעת אולגה, כולל סיור ברצועה הצפונית לבחון את האפשרויות. לסיור נלוו המשנה לראש העיר בועז ביטון, חבר הנהלת העיר משה אלמליח, מנהל מטה סגן השר רוני בן חמו ועוזר המשנה לראש העיר שלומי דיין. בתום הסיור סוכם כי עיריית חדרה ומשרד הפנים יקדמו מציאת פתרון חילופי לבעיית החוף הנפרד.
בתוך כך מינה ראש העיר צביקה גנדלמן את חבר הנהלת העיר משה אלמליח לרכז את עבודת המטה בנושא אל מול הצוות המקצועי בעירייה.
לדברי אלמליח: "לדידי זו זכות גדולה לרכז את פרויקט החוף הנפרד החדש והתאמתו לציבור הדתי, וכבר בימים אלו נערכו מספר פגישות עם גורמי המקצוע הרלוונטיים בעירייה ובמשרד הפנים על מנת לקדם את ההליך".
ביטון ואלמליח בסיור לאורך החוף (צילום: דוברות העירייה)
סגן ומ”מ ראש העיר שלו אלגלי, השתתף בסבב אליפות ישראל בסקייטבורד, שנערך בנתניה בפארק שלולית החורף, בהשתתפות ספורטאים מאיגוד הסקייטבורד מכל רחבי הארץ. תפסנו אותו יחד בצילום עם עופר אלקין - מנכ״ל איגוד הסקייטבורד
וניר יבלונסקי - מאגף הספורט.
ראש העיר נתניה, אבי סלמה, אירח השבוע את השר חיים כץ, שר התיירות, הרווחה, הבריאות, הבינוי והשיכון. יחד עם הצוות המקצועי דנו על הנושאים לקידומה והמשך התפתחותה של העיר.
מזל טוב לבת המצווה: בין החוגגים למשפחת עו"ד יוסי ומרב מכלוף, שדרן רדיו 90, יחד עם חברי מועצה, משפחה וחברים טובים אשר נהנו מערב מרגש, שמח ובלתי נשכח. מזל טוב והרבה הצלחה בהמשך הדרך!
חבר הכנסת משה סעדה הגיע יחד עם שרים וחברי כנסת למפגן תמיכה בכוח 100 בהיכל התרבות בנתניה. סעדה וחבר מועצת העיר ים מאיר קרן שוחחו רבות ושיבחו את פועלם של הלוחמים שכל המדינה מחבקת.