האמבולנס הקהילתי, בשונה מאמבולנס מד"א רגיל – מתופעל ע"י מתנדבי הארגון תושבי קיסריה ונמצא בביתם, מוכן להקפצה בכל עת. כך, באמצעות צמצום המרחק בין האמבולנס לתושבים, בעת חירום ניתן להעניק שירות מציל חיים באופן מהיר ויעיל יותר
אמבולנס קהילתי חדש של מגן דוד אדום נחנך השבוע בטקס מיוחד בקיסריה והנו מיועד לשמש את תושבי היישוב. האמבולנס הקהילתי מצטרף לפרויקט מד"א המציב בישובים רבים בארץ אמבולנסים הפועלים מסביב לשעון ע"י מתנדבים תושבי הישוב, במטרה לקצר זמני ההגעה למטופלים ולהעניק טיפול רפואי מידי ככל הניתן.
בטקס חנוכת האמבולנס הקהילתי השתתפו ראש המועצה האזורית חוף הכרמל, אסיף איזק, סגנו רפי אבני ונציגי מד"א - סמנכ"ל קהילה, ד"ר אלי יפה, סגן מנהל מרחב שרון במד"א, עמית דילאון, בכירי הנהלת המתנדבים של מרחב שרון ועובדי ומתנדבי מד"א בקיסריה.
האמבולנס הקהילתי, בשונה מאמבולנס מד"א רגיל – מתופעל ע"י מתנדבי הארגון תושבי קיסריה ונמצא בביתם, מוכן להקפצה בכל עת. כך, באמצעות צמצום המרחק בין האמבולנס לתושבים, בעת חירום ניתן להעניק שירות מציל חיים באופן מהיר ויעיל יותר.
טקס חנוכת האמבולנס (צילום: דוברות מד"א)
במהלך טקס חניכת האמבולנס החדש, אמר ראש המועצה האזורית חוף הכרמל, אסיף איזק: "אני מברך על היוזמה, אשר עונה על הצורך המשמעותי של היישוב. כולי תקווה שנעמיק את שיתוף הפעולה בין המועצה והיישוב לבין מד"א, ונקים תחנת הזנקה כאן בקיסריה. ברצוני להודות לכל העוסקים במלאכה - למנהלת היישוב, לוועד המקומי, לחברת המליאה על היוזמה ועל הנכונות וכמובן לשותפינו היקרים במד"א".
ענת ציפקין, חובשת בכירה במד"א ונהגת האמבולנס הקהילתי, הוסיפה: "לראשונה בתולדותיה, מתחדשת קיסריה באמבולנס קהילתי, אשר מכפיל כוח במתן מענה ראשוני במידה והאירוע מתרחש בקרבת מקום. המטרה העיקרית העומדת לנגד עינינו היא קיצור זמני תגובה לקריאות חירום רפואי, תוך קידום המטופל לפינוי מהיר ככל הניתן לבית החולים הקרוב ביותר. מדובר עבורי בהגשמת חלום, זכות ענקית. בשם תושבי קיסריה אני מבקשת להודות מקרב לב למד"א, להנהלת המרחב ולכל העוסקים במלאכה על ההירתמות המהירה לפרויקט קהילתי המבורך".
עמית דילאון, סגן מנהל מרחב שרון במד"א: "ארגון מגן דוד אדום חרט על דגלו להקטין ולצמצם את זמני התגובה. האמבולנס שנמצא פה, בתוך היישוב, הוא מדמה את כל הטוב של מד"א - הן בקיצור זמן התגובה והן מצד ההתנדבות והנתינה של תושבי הקהילה ולמענה. האמבולנס הזה חשוב ומציל חיים".
ד"ר אלי יפה, סמנכ"ל קהילה במד"א: "הודות לאמבולנס הקהילתי שמופעל ע"י המתנדבים תושבי הישוב, שיפרנו וקיצרנו את זמן המענה הרפואי במקרה חירום רפואי. תודה רבה על שיתוף הפעולה לכל העוסקים במלאכה".
לקראת עונת החתונות, רשת האופנה הבינלאומית ALDO משיקה את קולקציית נעלי הכלות לקיץ - עם דגש על שילוב בין סטייל לנוחות. הקולקציה מציעה מגוון רחב של דגמים, שנועדו ללוות את הכלה מהרגע המרגש בחופה ועד לרחבת הריקודים בשעות הקטנות של הלילה.
בין הטרנדים הבולטים בולטים עיטורי פנינים, לבבות מוזהבים ואבנים נוצצות, שהופכים את הנעליים לפריט אופנה בפני עצמו. ב-ALDO מבטיחים מראה יוקרתי ועדכני לצד נוחות בלתי מתפשרת, כדי שהיום הגדול יהיה מושלם גם מהצעד הראשון. קולקציית קיץ 2026 כבר זמינה בחנויות הרשת ובאתר.
הפתיחה החגיגית של חנות Fashion Club השבוע ברחוב האורזים בנתניה, התקיימה באירוע נוצץ שלא חסרו בו שמות מוכרים. בין האורחים בלטו נועה קירל ומאור בוזגלו. בתיעוד: ענבל עם אחותו של השוער דניאל פרץ וסגן ראש העיר שלו אלגלי. היה שמח ומלא סטייל!
קבוצת קניוני עופר, וביניהם נתניה וחדרה, יוצאת בסייל הקיץ הגדול, עם הנחות משמעותיות, הטבות מיוחדות ומבצעי ענק על מאות פריטים ממגוון מותגים
ורשתות מובילות בתחומי האופנה, ההנעלה, הלייף סטייל, הילדים, הטיפוח, הבית והפנאי. הסייל יתקיים ב-17 קניוני עופר ברחבי הארץ, עד 30.6.2026 (או עד גמר המלאי), ויכלול עשרות מותגים ורשתות ישראליות ובינלאומיות מובילות, אשר יציעו לצרכנים הנחות בלעדיות ומבצעי סוף עונה אטרקטיביים במיוחד. לרגל השקת המהלך עלה קמפיין בכיכובה של הפרזנטורית עדי אשכנזי.
הסטייליסטית אור לוזון שנפרדה מבן זוגה השבוע, הגיעה משעות הבוקר המוקדמות לסט הצילומים של ג'ק קובה שם הרימה בהפתעה מסיבת רווקות לחברותיה: מעיין דורי ולניקול ארבוב. לוזון, הפתיעה אותן בזרי פרחים, הרמת כוסית, ברכות ומתנות לרגל הנישואים. מעיין דורי בת ה-38 סיפרה לחברותיה שתחגוג את החינה באירוע משפחתי, ובעוד שבועיים תינשא לבחיר ליבה במושב ברכיה. לראשונה חשפה פרטים על בן זוגה איתו מתחתנת: לוחם מילואים בגולני בן 33, הצעיר ממנה ב- 5 שנים. כמו כן סיפרה שיטוסו ל – 3 שבועות לתאילנד שם יחגגו את הירח דבש. אהבנו ופרגנו. מזל טוב!