כחלק מהסיוע לעסקים בחדרה הורה ראש העירייה צביקה גנדלמן: לראש השנה יקבלו העובדים גיפטקארד שיאפשר קניות רק בבתי עסק חדרתיים
במטרה לסייע לעסקים קטנים בעיר, בעיקר לנוכח הפגיעה הכלכלית בתקופת הקורונה, מוביל ראש עיריית חדרה צביקה גנדלמן צעד תקדימי לעידוד רכישה בבתי עסק מקומיים. בתוך כך הורה ראש העירייה גנדלמן על מתן שי לחג לעובדי העירייה: גיפטקארד שיאפשר קניות רק בבתי עסק חדרתיים.
לקראת ראש השנה הקרוב צפויים עובדי עיריית חדרה לקבל שי לחג, גיפטקארד שבאמצעותו יוכלו לרכוש במגוון בתי עסק מקומיים וברשתות קטנות בלבד (אשר להן עד 7 סניפים בפריסה ארצית).
למען העסקים בחדרה. גנדלמן (צילום: שלומי גבאי)
השי יהיה תקף רק בבתי עסק חדרתיים, ביניהם חנויות אופנה, כלי בית, סלולר, יופי וטיפוח, ספרים, עתיקות, צעצועים, משקפיים, חיות מחמד, חדרי כושר, מזון, בתי קפה, מסעדות ועוד.
לצורך כך יצרה העירייה קשר עם חברת BuyMe, פלטפורמת מתנות וחוויות המאפשרת שליחה ורכישה של מתנות בצורה דיגיטלית או באמצעות גיפטקארד, שפיתחה מערכת ייחודית עבור עיריית חדרה.
העובדים יקבלו גיפטקארד שי לחג, בסכום כולל של כמיליון שקלים, ויוכלו לבצע רכישות בחנויות המקומיות שהצטרפו למיזם. במסגרת זו יצאה העירייה בקול קורא ובו הזמינה בתי עסק חדרתיים להצטרף למאגר העסקים שבהם יוכלו העובדים לבצע רכישותיהם.
לדברי ראש העירייה צביקה גנדלמן, "בעיריית חדרה כ-2,000 עובדים, מספר המהווה כוח קנייה לא מבוטל. המיזם משיג שתי מטרות, האחת לשמח את העובדים בשי לקראת ראש השנה, והשנייה לעודדם לקנות בחנויות מקומיות ובכך לסייע לבתי העסק בעיר".
עמותת "שף פקטורי" זכתה באות ראש עיריית נתניה לשנת 2026, כהוקרה על פעילותה ההתנדבותית הענפה והעשייה למען לוחמי המילואים, חיילים פצועים ופוסט-טראומטיים, שורדי שבי וילדים בעלי צרכים מיוחדים. האות הוענק במסגרת אירוע ההוקרה השנתי למתנדבי העיר, כאות הערכה על התרומה המשמעותית, המסירות וההשפעה של העמותה על הקהילה. בעמותה ציינו כי מדובר בכבוד גדול ובהוקרה מרגשת לכלל המתנדבים והשותפים לדרך, הפועלים לאורך השנה מתוך תחושת שליחות, נתינה ואכפתיות.
תיאטרון הקאמרי השיק את ההצגה ״האשליה״ וכולם הגיעו לפרגן: השבוע הציג תיאטרון הקאמרי את קבוצת הצעירים החדשה ״הקאמרי דור חדש 2.0״, ונערכה הפריימיירה של ההצגה ״האשליה״ בבימויה של קרן חובב. חברי הקבוצה הם: נאיה בינשטוק, אורי פרלמן, אנה בנימין, ענבל בר לב, אלינור וייל, נדב עדר, וורקו מקונן ועמית שושני. ההצגה עוקבת אחרי דייט לא מאוד מוצלח, שמתקדם לכיוון בלתי הצפוי. בקהל היו: בת חן סבג, עידו טאקו, אלעד אטרקצ׳י, יהלי סובול, בר מיניאלי, דרור קרן, אוהד חמו, אולה שור סלקטר ועוד.
נתניה ממשיכה לחגוג את אירועי "שמש בשכונות": אירועי "שמש בשכונות" ממשיכים להגיע לשכונות ברחבי העיר, ולהביא איתם אווירה קהילתית, ושפע של פעילויות וחוויות לכל המשפחה. סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על השכונות, שלו אלגלי, ממשיך ללוות את אירועי הקיץ בשכונות, לברך את התושבים, לפגוש את המשפחות והילדים ולחזק את הקשר עם הקהילות בכל רחבי העיר.
תערוכת הפרחים הבינלאומית- Flowers מסע בין עולמות: תצוגת ענק הכוללת 3 מיליון פרחים המעוצבים ב- 5 עולמות תוכן (מים, גלקסיה, מראות, אגדות ושעשועים). המתחם מקורה וממוזג, וכולל אולמות הקרנה, סדנאות לילדים ועמדות צילום מתי-13.8-29.8
איפה: אקספו תל אביב (גני התערוכה) רכישת כרטיס (החל מגיל שנתיים) עלויות ומחירים בארגונים השונים. תהנו!