בוגרי י"ב מתנועות הנוער בחדרה יוצאים לשנת שירות ומכינות קדם צבאיות
טקס הוקרה לבוגרי כיתות י"ב ותנועות הנוער היוצאים לשנת שירות (שינשינים) התקיים באולם הישיבות של עיריית חדרה. את הטקס הובילו מנכ"ל העירייה יעקב זיגדון ומנהלת אגף נוצ"ץ (נוער צבא צעירים) הדר מרום, וכן נציגת מחלקת הנוער שירית בואנו. תנועות הנוער בחדרה פועלות במסגרת מחלקת הנוער העירונית בניהולה של יעל איטח, ואת ההכנה לשנת שירות מקדמת רכזת שנות שירות ומכינות גליה לבן-אבוהב.
בהתאם להנחיות התו הסגול האוסרות התקהלויות, לא התקיים מפגש הוקרה רב משתתפים לכל השינשינים כפי שהיה נהוג בשנים עברו, אלא טקס צנוע בהשתתפות נציגי בוגרים מתנועות הנוער "מכבי הצעיר", "הצופים" ו"כנפיים של קרמבו".
הבוגרים עם מנכ"ל העיריה (צילום: דוברות העירייה)
מנכ"ל העירייה בירך את הבוגרים על בחירתם לתרום שנה נוספת לחברה, והדגיש כי מדובר בצעירים איכותיים שמשגררים את חדרה בצורה הטובה ביותר, ובנוסף מעצימים את עצמם בטרם גיוסם לצה"ל. עוד איחל לצעירים שירות מעצים ומשמעותי גם בהמשך, והדגיש שחדרה מחכה לשובם כתושבים בוגרים, אכפתיים ואחראים, שיהיו מעורבים בקידום העיר והמדינה.
בתום הברכות חילקו זיגדון ומרום שי צנוע לצאתם לדרך חדשה. במהלך שנת השירות יפעלו הבוגרים במסגרת קהילות ושכונות בערים ברחבי הארץ כמדריכים וככוח עזר חינוכי במסגרות שונות, כשותפים לפרויקטים חברתיים ומנחילים ערכי ערבות הדדית ונתינה לילדים ובני הנוער אותם הם פוגשים.
בשנים האחרונות בוחרים עשרות בני נוער מחדרה לצאת לשנת שירות ומכינות כדי לתרום למען המדינה. זאת בזכות הפעילות הערכית שמובילים העירייה במשותף עם גורמי החינוך הפורמליים והבלתי פורמליים, בתי הספר ותנועות הנוער.
🎉 בשלישי הקרוב נתניה חוגגת חיסכון בקניות!
ביום שלישי 04.08 הפתיחה הגדולה של סניף נטו חיסכון - רשת מזון למהדרין זולה ומשתלמת בישראל, עכשיו בנתניה וכווווולם מוזמנים!!
📍 *איפה? הפלדה 13 נתניה*
📅 *מתי? יום שלישי 04.08.26*
שתפו משפחה וחברים מנתניה והסביבה כדי שגם הם יהנו מכל המבצעים השווים💥
👇 *לקבוצת המבצעים הסודית >>*
https://chat.whatsapp.com/Jf3vpa5edn58f8jtL5RXaz?s=cl&p=a&ilr=4&amv=3
עמותת "שף פקטורי" זכתה באות ראש עיריית נתניה לשנת 2026, כהוקרה על פעילותה ההתנדבותית הענפה והעשייה למען לוחמי המילואים, חיילים פצועים ופוסט-טראומטיים, שורדי שבי וילדים בעלי צרכים מיוחדים. האות הוענק במסגרת אירוע ההוקרה השנתי למתנדבי העיר, כאות הערכה על התרומה המשמעותית, המסירות וההשפעה של העמותה על הקהילה. בעמותה ציינו כי מדובר בכבוד גדול ובהוקרה מרגשת לכלל המתנדבים והשותפים לדרך, הפועלים לאורך השנה מתוך תחושת שליחות, נתינה ואכפתיות.
תיאטרון הקאמרי השיק את ההצגה ״האשליה״ וכולם הגיעו לפרגן: השבוע הציג תיאטרון הקאמרי את קבוצת הצעירים החדשה ״הקאמרי דור חדש 2.0״, ונערכה הפריימיירה של ההצגה ״האשליה״ בבימויה של קרן חובב. חברי הקבוצה הם: נאיה בינשטוק, אורי פרלמן, אנה בנימין, ענבל בר לב, אלינור וייל, נדב עדר, וורקו מקונן ועמית שושני. ההצגה עוקבת אחרי דייט לא מאוד מוצלח, שמתקדם לכיוון בלתי הצפוי. בקהל היו: בת חן סבג, עידו טאקו, אלעד אטרקצ׳י, יהלי סובול, בר מיניאלי, דרור קרן, אוהד חמו, אולה שור סלקטר ועוד.
נתניה ממשיכה לחגוג את אירועי "שמש בשכונות": אירועי "שמש בשכונות" ממשיכים להגיע לשכונות ברחבי העיר, ולהביא איתם אווירה קהילתית, ושפע של פעילויות וחוויות לכל המשפחה. סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על השכונות, שלו אלגלי, ממשיך ללוות את אירועי הקיץ בשכונות, לברך את התושבים, לפגוש את המשפחות והילדים ולחזק את הקשר עם הקהילות בכל רחבי העיר.