אגף הרווחה והשירותים החברתיים של עיריית חדרה זוכה להערכה על פעילותו המסורה והראויה לציון בעת משבר הקורונה
משרד העבודה הרווחה והשירותים החברתיים העניק תעודת הוקרה לאגף הרווחה והשירותים החברתיים של עיריית חדרה על פעילותו הראויה לשבח בעת משבר הקורונה.
בטקס צנוע שהתקיים במעמד ראש העיר צביקה גנדלמן, סגן ראש העיר והממונה על תיק הרווחה רומן גישר, מנכ"ל העירייה יעקב זיגדון ויו"ר מינהל חברה וקהילה ד"ר אסנת ספורטה, העניקה מנהלת נפת חדרה במשרד העבודה הרווחה והשירותים החברתיים מחוז חיפה ענת שפרלינג, את תעודת ההוקרה למנהלת אגף הרווחה בעירייה זיוה היימברג.
לדברי שפרלינג, אגף הרווחה בחדרה עבד ללא לאות בנוהל חירום מותאם קורונה, והצליח לעשות את המקסימום האפשרי לטובת התושבים, הרבה בזכות הנהגת עיר קשובה שנתנה גב לאגף ולעובדיו.
עוד אמרה כי מדובר באגף מקצועי ומדויק, העובד בשיתוף פעולה מהבוקר לתוך הלילה. "בעת הזו היה חלק גדול לשירותים החברתיים", אמרה שפרלינג. "וגם כיום יש פניות רבות, כולל מאלה שהפכו למשפחות למצוקה בגלל המצב".
הערכה לאגף הרווחה (צילום: דוברות העירייה)
תעודת ההוקרה, עליה חתומים מנכ"ל המשרד אביגדור קפלן ומנהלת המחוז אתי קיסוס, ובה מתוארת ההתגייסות בשעת חירום בעת משבר הקורונה, הסיוע לאוכלוסיית מקבלי השירותים, על היוזמה, הרגישות והגמישות, על המסירות והמקצועיות, לוותה במכתב אישי של המנכ"ל קפלן.
לדבריו, בעת חירום זו התגלתה מערכת השירותים החברתיים המקומית כמקור עוצמה של מקצועיות ותפקוד. "פעלתם במסירות, בקור רוח ובנחישות. איתרתם את מוקדי הקושי המרכזיים והצפתם את הצרכים הבולטים. הייתם זריזים במעבר חד לאמצעי טיפול מקוונים ברוח השעה, ובמיצוי משאבי כוח אדם מוגבלים במציאות מאתגרת. עובדי ועובדי המחלקות לשירותים חברתיים שימשו כתף תומכת לאוכלוסיות מקבלי השירותים וגם לאוכלוסיות חדשות.
אציין במיוחד את חשיבות תמיכתכם באוכלוסיית האזרחים הוותיקים ובאוכלוסיית האנשים עם מוגבלויות, אשר נגיף הקורונה כפה עליהם בדידות קשה ומכאיבה, לעתים ללא נשוא", כתב, וציין לסיום: "עבודה רבה עוד לפנינו ולפניכם. מצוקות רבות נדחקו לקרן זווית בשל תקופת החירום ומצוקות אחרות אף הועצמו. אנו נדרשים כעת לשנס מותניים בהתמודדות משותפת עם מציאות מורכבת זו ולסייע לכל אחת ואחד מהנזקקים לשירותינו".
כתב אישום חמור כנגד איש עסקים מוכר מנתניה בגין ביצוע עבירות מין חמורות
...
פלאשנט לוקאלי | 21.5.2026
משלבים את נכי צה"ל בשוק העבודה
...
פלאשנט לוקאלי | 14.5.2026
פועלים לרווחתם הנפשית של שורדי השואה
...
פלאשנט לוקאלי | 13.5.2026
מרפאת השיניים שכולם מדברים עליה ברמת אביב: טכנולוגיה מתקדמת, יחס אישי והטבת פתיחה שווה במיוחד - הכירו את Royalty Watted
מרפאת הבוטיק החדשה של ד"ר ותד משלבת טכנולוגיה דיגיטלית מתקדמת, יחס אישי וטיפולי שיניים ברמה הגבוהה ביותר - מהשתלות ושיקום הפה ועד יישור שקוף ואסתטיקה דנטלי...
פלאשנט לוקאלי | 12.5.2026
מטפלים בנפש
...
פלאשנט לוקאלי | 5.5.2026
מדברים על זה
שקיות נייר: הבחירה החכמה לעסקים מודרניים
...
פלאשנט עסקים | 9.6.2026
משפיל את המשטרה פעם אחר פעם
...
פלאשנט לוקאלי | 31.5.2026
מתי הזמן הנכון לעשות בדיקות גנטיות
...
פלאשנט עסקים | 28.5.2026
מתי הזמן הנכון לעשות אבחון פסיכודידקטי
...
פלאשנט עסקים | 28.5.2026
מינרקו מזמינה יוצרות ויוצרים מתחילים ל-Clay Date בבית לקרמיקאים בנתניה
...
פלאשנט עסקים | 28.5.2026
המהפכה בדיני שטרות: מהגנה על הבנקים להגנה על הסחר החופשי
...
סגן ומ”מ ראש העיר שלו אלגלי, השתתף בסבב אליפות ישראל בסקייטבורד, שנערך בנתניה בפארק שלולית החורף, בהשתתפות ספורטאים מאיגוד הסקייטבורד מכל רחבי הארץ. תפסנו אותו יחד בצילום עם עופר אלקין - מנכ״ל איגוד הסקייטבורד
וניר יבלונסקי - מאגף הספורט.
ראש העיר נתניה, אבי סלמה, אירח השבוע את השר חיים כץ, שר התיירות, הרווחה, הבריאות, הבינוי והשיכון. יחד עם הצוות המקצועי דנו על הנושאים לקידומה והמשך התפתחותה של העיר.
מזל טוב לבת המצווה: בין החוגגים למשפחת עו"ד יוסי ומרב מכלוף, שדרן רדיו 90, יחד עם חברי מועצה, משפחה וחברים טובים אשר נהנו מערב מרגש, שמח ובלתי נשכח. מזל טוב והרבה הצלחה בהמשך הדרך!
חבר הכנסת משה סעדה הגיע יחד עם שרים וחברי כנסת למפגן תמיכה בכוח 100 בהיכל התרבות בנתניה. סעדה וחבר מועצת העיר ים מאיר קרן שוחחו רבות ושיבחו את פועלם של הלוחמים שכל המדינה מחבקת.