גל וזנה ז"ל התגייס לצה"ל בשנת 2003 ושירת בשייטת 13 כתומך לחימה, תרם רבות לפעילות המבצעית וכן בכניסה עם לוחמי השייטת לשטחי יהודה, שומרון ועזה. הוא נהרג בתאונת דרכים בשנת 2004 כשהיה בן 19 וחצי
אירוע האופניים המסורתי (ה-11) ע"ש גל וזנה נערך ביום שישי באקו פארק. לתחרות השנה הגיעו טובי הרוכבים בארץ, לפי קפסולות שמשרד הבריאות ואיגוד האופניים אישר. בנוסף, התחרות כללה גם את אליפות ישראל לילדים - שהציגו יכולת גבוהה ומרשימה.
אירוע שהפך למסורת (צילום: דוברות העירייה)
את האירוע כולו אירגנה המחלקה לספורט באגף אתו"ס של העירייה בשיתוף גל צחור ממועדון האופניים CCC ואיגוד האופניים. מנהל אגף אתו"ס אלחנדרו ביאר ציין: "בימים מאתגרים אלה שעוברים עלינו חשוב לנו לקיים כל אירוע וכל פעילות ספורטיבית שמהווים מקור להנאה ושמחה למשתתפים ולתושבים".
הבטיח להעצים את האירוע. גנדלמן (צילום: דוברות המשטרה)
מנהל מחלקת הספורט ניב רבי הוסיף על הדברים: "אנו שמחים שהאירוע עבר בצורה חלקה ומושלמת לשביעות רצון המשתתפים, דבר שהעלה את חדרה על מפת המקומות הייחודיים שבהם נערכת תחרות מקצועית מסוג זה".
בטקס חלוקת המדליות השתתפו דניאלה וזנה, אמו של גל, שעמדה על החשיבות של רכיבה בטוחה ודגש על הזהירות בדרכים, ראש העיר צביקה גנדלמן אשר הבטיח להעצים את האירוע בשנה הבאה, ניב רבי מנהל מחלקת הספורט, צוות המחלקה יניב חכימי ונעמה גרינשפול, וגל צחור שהנחה את האירוע.
גל וזנה התגייס לצה"ל בשנת 2003 ושירת בשייטת 13 כתומך לחימה, תרם רבות לפעילות המבצעית וכן בכניסה עם לוחמי השייטת לשטחי יהודה, שומרון ועזה. גל היה מועמד לקורס קצינים, בחור יפה תואר עם עיניים ירוקות צוחקות, בעל חוש הומור, חיוך רחב וכובש, ברוך כישרונות וחברים רבים שאהבו להיות במחיצתו. גל נקטף בשיא פריחתו בתאונת דרכים בשנת 2004 והוא בן 19 וחצי.
מרפאת השיניים שכולם מדברים עליה ברמת אביב: טכנולוגיה מתקדמת, יחס אישי והטבת פתיחה שווה במיוחד - הכירו את Royalty Watted
מרפאת הבוטיק החדשה של ד"ר ותד משלבת טכנולוגיה דיגיטלית מתקדמת, יחס אישי וטיפולי שיניים ברמה הגבוהה ביותר - מהשתלות ושיקום הפה ועד יישור שקוף ואסתטיקה דנטלי...
לרגל השקת GOLBARY CLUB קו חדש של בית האופנה גולברי, שעוצב בהשראת עולמות הטניס והפאדל, יוצא המותג בקמפיין רחב, לחשוף את הקולקציה החדשה של פריטים המשלבים מראה ספורטיבי מוקפד, סטייל נקי ונוכחות אופנתית עדכנית. את הקמפיין מובילה הפרזנטורית אילנית לוי, ולצידה משתתפות שגית רביבו ולאה ינאי, חלק מנבחרת השגרירות של המותג גולברי. הקמפיין יחשוף לראשונה את הקולקציה המציגה פרשנות חדשה למלתחת הקיץ.
ברכות לדניאלה אטיה, סגנית מנהלת בית החינוך הממ״ד אביחי, שנבחרה לאחת מ-50 המורים המצטיינים בישראל במסגרת תחרות "המורה של המדינה". הבחירה בדניאלה, שעליה המליצו תלמידים, הורים וצוותי חינוך, הביאה גאווה גדולה לנתניה. דניאלה הגיעה לישיבת המועצה בנתניה יחד עם בני משפחה הגאים והמאושרים. חבר מועצת העיר ואיש החינוך ים מאיר קרן, ברך את דניאלה ואמר שמהיכרות אישית עם המשפחה הוא לא מתפלא שיצאו ילדה כזו מוצלחת.
תערוכה מסקרנת במיוחד: דקל הררי פותח תערוכת יחיד חדשה בגלריית Global Art בתל אביב והופך עיתונים יומיומיים לאמנות חדה ובועטת. באמצעות חיתוך, צבע ושכבות של כותרות, הררי בוחן כיצד שטף המידע, החדשות והשגרה מעצבים את הזהות שלנו. במקום לקרוא ולזרוק, הוא מעניק לעיתון חיים חדשים - כאלה שמכריחים לעצור ולהתבונן. התערוכה “[dd/mmm/yyyy]” עוסקת במתח שבין מידע, הרגל וזעזוע שנשחק בתוך מציאות חוזרת. הררי, שמגיע דווקא מרקע עסקי, מתרגם כותרות, מלחמות ושגרה לדימויים עוצמתיים שנשארים בתודעה. הפתיחה ב-20.5 בתל אביב, והתוצאה מבטיחה הרבה יותר מקריאת בוקר שגרתית. אוצרות - מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 20.6.2026.
מותג האיפור KIKO MILANO קיים השבוע אירוע השקת LOVE FUSION סדרת מוצרי בייס ליין חדשה, שאליו הגיעו מאות מוזמנים ונהנו מצפייה בסרט ״השטן לובשת פראדה״ בהוט סינמה כפר סבא. בין האורחים שהגיעו להשקה: טליה עובדיה, ליה נגה, טל תמם, עידן ברוליה ועוד. היה שמח!