דיווח של אזרחית למוקד אגף התנועה, הוביל למעצר של הנהג תושב חדרה שנסע בפראות וסיכן את משתמשי הדרך, כאשר הוא בהשפעת אלכוהול ובנותיו הקטנות איתו ברכב
היום בשעות הצהריים, התקבל דיווח למוקד אגף התנועה ע"י מודיעה, אודות רכב שנוסע בצורה פראית ומסכן את הנהגים. עם קבלת הדיווח, הוזנקו ניידות שאיתרו תוך זמן קצר את הרכב כשהוא בתנועה על כביש 6. סימנו השוטרים לנהג לעצור והבחינו, כי הנהג סוטה מהנתיב ומשליך מהחלון כוס עם משקה אלכוהולי ככל הנראה.
לאחר שנעצר, הבחינו השוטרים כי ברכב נכחו 3 ילדות קטנות בגילאי 4-9. בשל החשד כי הנהג בהשפעת אלכוהול עקב בקבוק וודקה פתוח שהיה ברכב, בוצעה בדיקת שכרות ונמצא כי הוא בהשפעת אלכוהול בכמות 1015 מ"ג - פי 4 מהמותר.
הנהג תושב חדרה בן 33 עוכב לחקירה בסיומה, נשאר במעצר ומחר יובא בפני בימ"ש, לאחר שרכבו הושבת ורישיון הנהיגה נפסל למשך 30 ימים. האם שהגיעה לתחנת המשטרה לקחה את הבנות לביתה.
סגן ומ”מ ראש העיר שלו אלגלי, השתתף בסבב אליפות ישראל בסקייטבורד, שנערך בנתניה בפארק שלולית החורף, בהשתתפות ספורטאים מאיגוד הסקייטבורד מכל רחבי הארץ. תפסנו אותו יחד בצילום עם עופר אלקין - מנכ״ל איגוד הסקייטבורד
וניר יבלונסקי - מאגף הספורט.
ראש העיר נתניה, אבי סלמה, אירח השבוע את השר חיים כץ, שר התיירות, הרווחה, הבריאות, הבינוי והשיכון. יחד עם הצוות המקצועי דנו על הנושאים לקידומה והמשך התפתחותה של העיר.
מזל טוב לבת המצווה: בין החוגגים למשפחת עו"ד יוסי ומרב מכלוף, שדרן רדיו 90, יחד עם חברי מועצה, משפחה וחברים טובים אשר נהנו מערב מרגש, שמח ובלתי נשכח. מזל טוב והרבה הצלחה בהמשך הדרך!
חבר הכנסת משה סעדה הגיע יחד עם שרים וחברי כנסת למפגן תמיכה בכוח 100 בהיכל התרבות בנתניה. סעדה וחבר מועצת העיר ים מאיר קרן שוחחו רבות ושיבחו את פועלם של הלוחמים שכל המדינה מחבקת.