השכן נמצא מוטל בחדר מדרגות בבנין. חובשים ופראמדיקים של מד״א העניקו לו טיפול רפואי במקום ופינו אותו לביה״ח רמב״ם
גבר כבן 50 נמצא היום סמוך לשעה 16:30 כשהוא פצוע קשה בחדר מדרגות בבנין ברחוב יפה נוף בחדרה. חובשים ופראמדיקים של מד״א שהגיעו לזירה העניקו לו טיפול רפואי ופינו אותו לביה״ח רמב״ם במצב קשה כשהוא סובל מחבלה בראש.
כוחות משטרה שהגיעו למקום החלו בחקירה ראשונית של האירוע ועצרו את אחד השכנים, תושב העיר בשנות ה 30 לחייו בחשד למעורבות בפציעתו הקשה של של שכנו במדרגות הבניין.
בתום חקירתו ובהתאם לחומר הראיות בתיק, יוחלט האם לקיים מחר דיון בבימ"ש חדרה בבקשה להאריך את מעצרו.
הפצוע פונה לבית החולים רמב"ם (צילום: דוברות מד"א)
רופא מד״א רכוב על אופנוע ד״ר קובי שיף סיפר: "כשהגענו למקום ראינו את הפצוע שוכב על גרם המדרגות כשהוא מעורפל הכרה עם חבלה קשה בראשו. מיד התחלנו להעניק לו טיפול רפואי מתקדם ומציל חיים שכלל חבישות, קיבועים, עצירת דימומים, הרדמה והנשמה, העלינו אותו לניידת הטיפול הנמרץ ופינינו אותו לביה״ח כשמצבו קשה."
עמותת "שף פקטורי" זכתה באות ראש עיריית נתניה לשנת 2026, כהוקרה על פעילותה ההתנדבותית הענפה והעשייה למען לוחמי המילואים, חיילים פצועים ופוסט-טראומטיים, שורדי שבי וילדים בעלי צרכים מיוחדים. האות הוענק במסגרת אירוע ההוקרה השנתי למתנדבי העיר, כאות הערכה על התרומה המשמעותית, המסירות וההשפעה של העמותה על הקהילה. בעמותה ציינו כי מדובר בכבוד גדול ובהוקרה מרגשת לכלל המתנדבים והשותפים לדרך, הפועלים לאורך השנה מתוך תחושת שליחות, נתינה ואכפתיות.
תיאטרון הקאמרי השיק את ההצגה ״האשליה״ וכולם הגיעו לפרגן: השבוע הציג תיאטרון הקאמרי את קבוצת הצעירים החדשה ״הקאמרי דור חדש 2.0״, ונערכה הפריימיירה של ההצגה ״האשליה״ בבימויה של קרן חובב. חברי הקבוצה הם: נאיה בינשטוק, אורי פרלמן, אנה בנימין, ענבל בר לב, אלינור וייל, נדב עדר, וורקו מקונן ועמית שושני. ההצגה עוקבת אחרי דייט לא מאוד מוצלח, שמתקדם לכיוון בלתי הצפוי. בקהל היו: בת חן סבג, עידו טאקו, אלעד אטרקצ׳י, יהלי סובול, בר מיניאלי, דרור קרן, אוהד חמו, אולה שור סלקטר ועוד.
נתניה ממשיכה לחגוג את אירועי "שמש בשכונות": אירועי "שמש בשכונות" ממשיכים להגיע לשכונות ברחבי העיר, ולהביא איתם אווירה קהילתית, ושפע של פעילויות וחוויות לכל המשפחה. סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על השכונות, שלו אלגלי, ממשיך ללוות את אירועי הקיץ בשכונות, לברך את התושבים, לפגוש את המשפחות והילדים ולחזק את הקשר עם הקהילות בכל רחבי העיר.
תערוכת הפרחים הבינלאומית- Flowers מסע בין עולמות: תצוגת ענק הכוללת 3 מיליון פרחים המעוצבים ב- 5 עולמות תוכן (מים, גלקסיה, מראות, אגדות ושעשועים). המתחם מקורה וממוזג, וכולל אולמות הקרנה, סדנאות לילדים ועמדות צילום מתי-13.8-29.8
איפה: אקספו תל אביב (גני התערוכה) רכישת כרטיס (החל מגיל שנתיים) עלויות ומחירים בארגונים השונים. תהנו!