עיריית חדרה משיקה את תכנית "אנו ניפגש", שפותחה במסגרת מודל חדר"ה לחינוך, ובמסגרתה תלמידי כיתות ה'-י"ב יקיימו מפגשים קבוצתיים עם צוותי החינוך במרחבים פתוחים ברחבי העיר. מנהל אגף החינוך, שלומי דהן: "התוכנית מוסיפה מענה ייחודי לצרכים החברתיים והרגשיים של התלמידים שלנו"
בעקבות האישור שניתן לעיריית חדרה לקיים מפגשים במרחבים הפתוחים בעיר העירייה משיקה את התכנית "אנו ניפגש", שגובשה במסגרת מודל חדר"ה לחינוך. ילדי כיתות ה' – י"ב יקיימו מפגשים קבוצתיים עם צוותי החינוך במרחבים פתוחים ברחבי העיר.
לאור עדכון תקנות הקורונה והחלטת משרדי החינוך והתרבות, ואישור קיום מפגשים באוויר הפתוח, משיקים בתי הספר בחדרה את התכנית "אנו ניפגש" שגובשה עם מנהלי בתי הספר והמורים מבעוד מועד, והמתינה לאישור הממשלה ליישומה.
למידה במרחבים הפתוחים (צילום: דוברות העירייה)
התכנית, שהובלה ע"י מנהלי אגף החינוך וצוותי בתי הספר, תפעל לצד הלמידה מרחוק, ותיתן מענה לצורך של התלמידים במפגשים עם בני גילם, כחלק מהתהליך ההדרגתי של חזרה לשגרת חיים ולמידה לצד הקורונה.
שלומי דהן, מנהל אגף החינוך: "התכנית מצטרפת לשורה של תכניות ויוזמות שפותחו בעיר ומיושמות בתקופה זו, ומוסיפה מענה ייחודי לצרכים החברתיים והרגשיים של התלמידים שלנו. אני מבקש להודות לכל צוותי החינוך, לצוות אגף החינוך, להנהגות ההורים ולכל השותפים שלנו ליוזמות השונות. בזכות שיתופי הפעולה האלו מערכת החינוך של חדרה ערוכה לכל תרחיש אפשרי".
סגן ומ”מ ראש העיר שלו אלגלי, השתתף בסבב אליפות ישראל בסקייטבורד, שנערך בנתניה בפארק שלולית החורף, בהשתתפות ספורטאים מאיגוד הסקייטבורד מכל רחבי הארץ. תפסנו אותו יחד בצילום עם עופר אלקין - מנכ״ל איגוד הסקייטבורד
וניר יבלונסקי - מאגף הספורט.
ראש העיר נתניה, אבי סלמה, אירח השבוע את השר חיים כץ, שר התיירות, הרווחה, הבריאות, הבינוי והשיכון. יחד עם הצוות המקצועי דנו על הנושאים לקידומה והמשך התפתחותה של העיר.
מזל טוב לבת המצווה: בין החוגגים למשפחת עו"ד יוסי ומרב מכלוף, שדרן רדיו 90, יחד עם חברי מועצה, משפחה וחברים טובים אשר נהנו מערב מרגש, שמח ובלתי נשכח. מזל טוב והרבה הצלחה בהמשך הדרך!
חבר הכנסת משה סעדה הגיע יחד עם שרים וחברי כנסת למפגן תמיכה בכוח 100 בהיכל התרבות בנתניה. סעדה וחבר מועצת העיר ים מאיר קרן שוחחו רבות ושיבחו את פועלם של הלוחמים שכל המדינה מחבקת.