ראש עיריית אור עקיבא הותקף סמוך לביתו ע"י תושב העיר
שלומי גבאי יום שני,
9 בנובמבר 2020, 10:26
בעבר החשוד נעצר באותן נסיבות של איומים על ראש העיר יעקב אדרי. על פי החשד גם שוטרים שהוזעקו למקום הותקפו. אדרי: "אני מקווה שבתי המשפט ימצו איתו הפעם את הדין"
המשטרה עצרה אמש תושב אור עקיבא בן 65 בחשד שאיים ותקף את ראש העיר יעקב אדרי סמוך לשעה 18:00 ברחוב הרצל בעיר. בעקבות המקרה ומיד עם קבלת ההודעה על תקיפתו של אדרי המשטרה פתחה בחקירה.
כוחות משטרה שהוזעקו למקום עצרו את החשוד לחקירה בתחנת המשטרה בחדרה. בתום חקירתו הוחלט לעצור את החשוד ובמהלך היום אמור להיערך דיון בעניינו בבקשה להאריך את מעצרו בבימ"ש חדרה.
ראש עיריית אור עקיבא. יעקב אדרי (צילום: שלומי גבאי)
בתגובה לתקיפה מסר אדרי: "לצערי הרב זו לא הפעם הראשונה שהותקפתי על ידי החשוד. בפעם הקודמת הוא נעצר וקיבל שלושה חודשי מאסר על תנאי, אני מקווה שבתי המשפט ימצו איתו הפעם את הדין."
מקורבים לאדרי מסרו כי ראש העיר מגנה כל אלימות כלפי עובדי ציבור ומקווה שבתי המשפט יחמירו בענישה וישימו סוף לתופעה החומרה הזו.
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".