פשיטה מהשחקים: לוחמי הימ"מ פשטו על בית עבריינים בחדרה
שלומי גבאי יום שלישי,
17 בנובמבר 2020, 18:02
לאחר שכמה עבריינים זכו לראות את הלבן בעיניים של לוחמי הימ"מ שוב זה קורה בחדרה. הלוחמים פשטו על בניין מהגגות ותוך שניות השתלטו על שני האחים המוכרים למשטרה
הלילה סמוך לשעה 01:00 פשטו מספר צוותים של היחידה המיוחדת ללוחמה בטרור של משמר הגבול מלווים בבלשי תחנת חדרה על ביתם של שני אחים המוכרים היטב למשטרה (24,29) המתגוררים בבניין רב קומות במזרח העיר.
הלוחמים השתלשלו בעזרת חבלים מגג הבניין כשהם חמושים באקדחים מיוחדים כשפניהם רעולים שברו את חלונות הדירה ופרצו פנימה לתדהמת דיירי הבית. במקביל צוות אחר עקר את דלת הכניסה ממקומה בעזרת מכשיר הידרואלי.
הלוחמים השתלטו תוך שניות על שני האחים אזקו אותם והבלשים ביצעו חיפוש דקדקני בדירתם במטרה למצוא אמל"ח וסמים. בחיפוש לא נמצא דבר והבלשים שחררו את האחים ועזבו את המקום.
פעילות לוחמי הימ"מ יצרה בהלה גדולה בקרב דיירי הבניין וכן בבניין הסמוך, השכנים שהתעוררו מהרעש חשבו תחילה כי מדובר באירוע פחע"י והסתגרו בבתיהם עד אשר הכוחות עזבו.
נתניה ממשיכה למשוך חברות מובילות: אירוע השקת משרדי הדוגמה בפרויקט החדש של דיזנגוף וקבוצת תדהר, התקיים השבוע בנתניה. מדובר בבניין מגורים חדשני המשלב קומת משרדים בסטנדרט מתקדם, המעניקה מענה איכותי לעסקים ולחברות המבקשים לפעול בעיר נתניה. סגן ומ”מ ראש העיר, שלו אלגלי, הממונה על הפיתוח העסקי, השתתף באירוע וציין כי נתניה ממשיכה לבסס את מעמדה כמרכז עסקים מוביל. חברות מובילות בוחרות להשקיע ולהתפתח כאן בזכות תנופת הפיתוח, המיקום האסטרטגי ואיכות החיים שהעיר מציעה. "נמשיך לפעול כדי למשוך עוד עסקים, לייצר מקומות תעסוקה ולחזק את הכלכלה המקומית".
מיקי קם ואודיה קורן השיקו וכולם הגיעו לפרגן בפרימיירה החגיגית: בשבוע שעבר חגגו בתיאטרון הקאמרי את עליית ההצגה "השותפה" בפרימיירה חגיגית בכיכובן של אודיה קורן ומיקי קם. בהצגה הן מגלמות שתי נשים - אחת נאיבית והשניה פרועה - שעוברות לגור יחד והופכות לדמויות משמעותיות מאוד זו עבור זו. הראשון לברך היה בנה של מיקי קם, נדב עדר, יחד עם אשתו אלינור וייל - שניהם שחקנים בקבוצת הצעירים של הקאמרי. עוד נכחו: ירדנה ארזי, חנה לסלאו, נורית גפן, נתן דטנר, איל וולדמן ועוד.
בין עבר להווה: תערוכת היחיד "מצב ביניים" של חומי גרומן תיפתח ביפו. התערוכה, באוצרותו של איתי גבאי, תיפתח ביום חמישי, 9 ביולי 2026, בשעה 19:30, בגלריה אשכילה ביפו, ותציג עבודות בציורי שמן וצבעי מים העוסקות בזהות, שייכות והמפגש שבין מסורת לחיים עכשוויים. גרומן, שעזבה את הקהילה החרדית, מביאה אל הבד את מסעה האישי דרך שתי סדרות עבודות: האחת מתארת רגעים מחיי היומיום בישראל, והשנייה מציגה כלי זכוכית צבעוניים המשמשים כמטאפורה למערכות יחסים, שקיפות ושבריריות. התערוכה "מצב ביניים" תוצג בגלריה אשכילה, רחוב הפנינים 2, יפו, ותינעל ב-7 באוגוסט 2026. בהצלחה!