מנהיגות צעירה: נבחרה המנהיגות החדשה למועצת הנוער העירונית
ראובן יגיל יום רביעי,
18 בנובמבר 2020, 14:52
אמיר צולמן, תלמיד כיתה י"ב ישיבת בני עקיבא חדרה בית שמואל, נבחר לתפקיד יו"ר מועצת הנוער ומכהן גם כיו"ר ועדת נוער וקהילה במחוז
בבחירות שהתקיימו לבחירת בעלי תפקידים למועצת הנוער חדרה, נבחרה מזכירות חדשה למועצה. מועצת הנוער העירונית היא הגוף הרשמי והמייצג של כלל בני הנוער בעיר, החל ממועצות התלמידים בבית הספר ועד לתנועות הנוער, מתנ"סים וגופי הנוער השונים. ההנהגה במועצת הנוער נבחרת מידי שנה. בראש ההנהגה עומד יו"ר המועצה ואיתו פועלים סגן המועצה, מזכ"ל, יו"רי ועדות, דובר ומבקר. הבחירות מאפשרות לנציגים לממש את המנדט שקיבלו על ידי בוחריהם ובכך לבחור ולהיבחר.
מזכירות חדשה. מועצת הנוער (צילום: דוברות העירייה)
לתפקיד יו"ר המועצה נבחר אמיר צולמן, תלמיד כיתה י"ב ישיבת בני עקיבא חדרה בית שמואל. סגנית יו"ר המועצה היא ליאל סרוסי, תלמידת כיתה ט' בבית ספר הרב תחומי חדרה.
יו''ר המועצה. אמיר צולמן (צילום: דוברות העירייה)
לתפקיד יו"ר ועדת תרבות ופנאי נבחרה ליהיא כהן, תלמידת כיתה י"א בבית ספר הרב תחומי חדרה. יו"ר ועדת פנים לקהילה הוא תמיר פיינאייזן, תלמיד כיתה ט' בחט"ב תיכון חדרה; מזכ"ל המועצה הא אלירן דגן, תלמיד כיתה י"א בתיכון חדרה; לתפקיד מבקר המועצה נבחר זיו בליצשטיין, תלמיד כיתה י"ב ברב תחומי חדרה. דוברת המועצה היא נטע חנן, תלמידת כיתה ח' בחטיבת ביניים תיכון חדרה בית אליעזר.
ליו"ר הנכנס אמיר צולמן תפקיד גם במועצת התלמידים המחוזית, בה הוא מכהן כיו"ר ועדת נוער וקהילה במחוז חיפה.
צולמן: "אני גאה להנהיג את גוף המנהיגות הייצוגי המשמעותי בחדרה, ומוקיר את האמון שנתנו בי חברי המליאה. השנה הקרובה תזמן עבורנו אתגרים רבים ובחינה מחודשת של תחומים רבים, אך אני סמוך ובטוח שנצליח לנווט את ספינת המנהיגות למחוזות חדשים ולייצר עשייה מחוברת לשטח למען בני הנוער החדרתיים. אני מזמין אתכם לפנות אלינו בכל בעיה, שאלה או הצעה באמצעות עמוד האינסטגרם שלנו noar.hadera, ומבטיח שכל הודעה תטופל באופן המיטבי".
שלושה מיליון ישראלים בסיכון לפוסט טראומה
בכנס ראשון במסגרת המסלול לאתגרים דחופים של Civix הוצגו מעל 70 יוזמות שכבר פותחו במהלך התהליך, להתמודדות עם אתגר בריאות נפשית....
פלאשנט לוקאלי | 25.5.2025
נתפס תושב טול כרם שאנס אישה בנתניה
...
פלאשנט לוקאלי | 15.5.2025
מקדמים חדשנות באנרגיה
...
פלאשנט לוקאלי | 13.5.2025
מדברים על זה
תאונת עבודה ורשלנות המעסיק
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.6.2025
מחלות מקצוע
...
פלאשנט חוק ומשפט | 2.6.2025
עילות תביעות תלמידים בבית ספר / בגן
...
פלאשנט חוק ומשפט | 22.5.2025
כרטיס ביקור על גלגלים: מדריך לעיצוב מדבקות רכב שעובדות
...
פלאשנט עסקים | 21.5.2025
איך לתכנן סוף שבוע רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 20.5.2025
איך לתכנן סוף שבוע רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 20.5.2025
איך לתכנן סופש רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 18.5.2025
מסך Dual-Frame ראשון מסוגו
דגם U27G4R המציע אפשרות בחירה בין תצוגת UHD ב-HZ 160 לבין FHD ב- HZ320...
פלאשנט עסקים | 13.5.2025
פוליסת חיסכון: הדרך החכמה לחסוך בלי להסתבך
...
פלאשנט עסקים | 12.5.2025
תקיפת עובד ציבור
...
פלאשנט חוק ומשפט | 8.5.2025
כל מה שאתם צריכים לדעת על תיקון מחשבים ניידים
...
פלאשנט עסקים | 7.5.2025
מנציחים בגבורה את יעל לייבושור וענר שפירא ז"ל
...
פלאשנט לוקאלי | 27.4.2025
תאונות עבודה וצדדים שלישיים
...
פלאשנט חוק ומשפט | 25.4.2025
חגיגות עצמאות עם ילד על הרצף
...
פלאשנט לוקאלי | 24.4.2025
הבעיה היא לא בבנייה של עו"ד עמית חדד, אלא בסימונו - טור דעה
...
הכירו: "YAM" - קונספט קולינרי ראשון וחדשני בישראל המשלב אירועים יוקרתיים ומסע (ארוחת) טעימות על צוק פראי המשקיף לים בהובלת השף תומר אגאי. “Yam” נושא עמו בשורה גסטרונומית ראשונה מסוגה בישראל – קונספט קולינרי עילית המפגיש בין אירועים יוקרתיים, עטורי סטייל, לבין מסע טעימות (כשר)של השף על צוק פראי ביפו ממנו נשקף הים הפתוח בצורה פנורמית ובמלוא הדרו. החזון היצירתי של השף תומר אגאי – מהקולות הבולטים והמשפיעים ביותר בסצנת הקולינריה מביא עימו את הקוטור של עולם הקולינריה. בהצלחה!
לרגל שבוע הספר: כ-80 ספריות ברחבי הארץ יציגו הצגות הילדים שנכתבו בהשראת ספרי הילדים הפופולאריים ביותר ביניהם: הלב, אוזו ומוזו מכפר קאקארוזו, על פי ספרו האהוב והידוע של אפרים סידון, הארנב ממושי הצגה קסומה ע"פ ספרה של שלומית כהן אסיף, הדייג ודג הזהב, הברווזון המכוער, בגדי המלך החדשים, פינוקיו, פיטר פן, אלאדין ועוד. מוטי חלימי, מנכ"ל תאטרון השעה הישראלי: "אנו רואים בהצגה כלי רב עוצמה בסיוע לילדים להבין את הספרות טוב יותר, בצורה חווייתית ועוצמתית. הצגות ילדים מעודדות את הילדים לקרוא את הספר עליו מבוססת ההצגה".
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".