המשטרה עצרה 5 חשודים ועוכבו שניים נוספים לחקירה באזהרה בחשד למעורבות בעבירות שוחד, קבלת דבר במרמה וכן עבירות על פי חוק איסור הלבנת הון
חמישה בעלי עסקים נעצרו היום (שני) בבוקר ועוד שניים עוכבו לחקירה בהמשך לחקירה המתנהלת ביחידה הארצית לחקירות הונאה (יאח"ה) בלהב 433, שהפכה גלויה ביום שלישי 10.11.2020 ועניינה עבירות הנוגעות לטוהר המידות ושחיתות ציבורית בעיריית אור עקיבא. עם חשיפת הפרשה נעצר ראש העיר יעקב אדרי בחשד כי פעל לכאורה לקידום אינטרסים של אנשי עסקים בתמורה למימון שוברים לנזקקים.
אנשי העסקים שנעצרו חשודים למעורבות בעבירות שוחד, קבלת דבר במרמה וכן עבירות על פי חוק איסור הלבנת הון. במשטרה ציינו כי "מדובר בחקירה מורכבת ורחבת היקף המנוהלת על ידי משטרת ישראל בליווי פרקליטות מיסוי וכלכלה מחוז תל אביב ובסיוע הרשות לאיסור הלבנת הון ומימון טרור במשרד המשפטים."
עוד אמרו במשטרה כי בהתאם לנסיבות וככל שיידרש מבחינה חקירתית יובאו החשודים בהמשך היום לבית משפט השלום בראשון לציון לדיון בעניינם.
עמותת "שף פקטורי" זכתה באות ראש עיריית נתניה לשנת 2026, כהוקרה על פעילותה ההתנדבותית הענפה והעשייה למען לוחמי המילואים, חיילים פצועים ופוסט-טראומטיים, שורדי שבי וילדים בעלי צרכים מיוחדים. האות הוענק במסגרת אירוע ההוקרה השנתי למתנדבי העיר, כאות הערכה על התרומה המשמעותית, המסירות וההשפעה של העמותה על הקהילה. בעמותה ציינו כי מדובר בכבוד גדול ובהוקרה מרגשת לכלל המתנדבים והשותפים לדרך, הפועלים לאורך השנה מתוך תחושת שליחות, נתינה ואכפתיות.
תיאטרון הקאמרי השיק את ההצגה ״האשליה״ וכולם הגיעו לפרגן: השבוע הציג תיאטרון הקאמרי את קבוצת הצעירים החדשה ״הקאמרי דור חדש 2.0״, ונערכה הפריימיירה של ההצגה ״האשליה״ בבימויה של קרן חובב. חברי הקבוצה הם: נאיה בינשטוק, אורי פרלמן, אנה בנימין, ענבל בר לב, אלינור וייל, נדב עדר, וורקו מקונן ועמית שושני. ההצגה עוקבת אחרי דייט לא מאוד מוצלח, שמתקדם לכיוון בלתי הצפוי. בקהל היו: בת חן סבג, עידו טאקו, אלעד אטרקצ׳י, יהלי סובול, בר מיניאלי, דרור קרן, אוהד חמו, אולה שור סלקטר ועוד.
נתניה ממשיכה לחגוג את אירועי "שמש בשכונות": אירועי "שמש בשכונות" ממשיכים להגיע לשכונות ברחבי העיר, ולהביא איתם אווירה קהילתית, ושפע של פעילויות וחוויות לכל המשפחה. סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על השכונות, שלו אלגלי, ממשיך ללוות את אירועי הקיץ בשכונות, לברך את התושבים, לפגוש את המשפחות והילדים ולחזק את הקשר עם הקהילות בכל רחבי העיר.
תערוכת הפרחים הבינלאומית- Flowers מסע בין עולמות: תצוגת ענק הכוללת 3 מיליון פרחים המעוצבים ב- 5 עולמות תוכן (מים, גלקסיה, מראות, אגדות ושעשועים). המתחם מקורה וממוזג, וכולל אולמות הקרנה, סדנאות לילדים ועמדות צילום מתי-13.8-29.8
איפה: אקספו תל אביב (גני התערוכה) רכישת כרטיס (החל מגיל שנתיים) עלויות ומחירים בארגונים השונים. תהנו!