הסוהרת משרתת בכלא הדרים. מהחקירה עולה חשד שהיא ניהלה קשר רומנטי עם אסיר. מעצרה הוארך אתמול בשלושה ימים
סוהרת בת 24 המתגוררת באזור ומשרתת בכלא הדרים נעצרה אתמול בפתח בית הכלא בחשד שהבריחה סמים לשני אסירים פליליים הכלואים בבית הסוהר. מהחקירה עלה כי הסוהרת חשודה שהעבירה במספר פעמים את הסמים במסווה של עוגת יום הולדת. היא אף חשודה שניהלה קשר רומנטי עם אחד האסירים. בית משפט השלום בראשון לציון האריך את מעצרה בשלושה ימים.
מהדיון שהתקיים בבית המשפט עלה החשד כי הסוהרת ניסתה להכניס לתאו של האסיר עוגת יומולדת, שבתוכה נמצאו חתיכות חשיש וכדורים החשודים כסם מסוכן, לצד שני בקבוקונים קטנים המכילים אלכוהול.
כלא הדרים (צילום: אתר שב"ס)
השופטת זהר סגל דיבון אמרה בדיון כי מחומר החקירה עולה כי "החשודה קשרה קשר עם אחרים על מנת להחדיר סמים לכלא, ולא בפעם הראשונה. במהלך חיפוש שנתפס איתרו סמים בכמות לא מבוטלת אשר הוסלקו בתוך עוגה". בהחלטה על הארכת מעצרה, קבעה השופטת כי לא השתכנעה מהטענה שהסוהרת נוצלה ולא ידעה מה מכילה העוגה. "לא מצאתי כי יש ממש בטענה כי החשודה נפלה קורבן תמים ונוצלה על ידי אחרים."
מתיק החקירה עולה עוד כי מדובר בחשודה אשר עובדת זה כשלוש שנים בשב"ס וכי הסוהרת ניהלה קשר רומנטי כזה או אחר עם אחד החשודים.
"חפותה של מרשתי תוכח". עו"ד מיקי סיבוני (צילום: שלומי גבאי)
הסוהרת נחקרה אתמול, ובמשטרה אומרים כי היא משתפת פעולה בחקירה. לאחר החקירה היא הועברה למעצר בכלא נווה תרצה. מדובר בסוהרת שהתגייסה לשב"ס כחיילת בשנת 2015, ונשארה לעבוד בארגון כסוהרת לאחר שחרורה מהצבא. החקירה מתנהלת ביחידה הארצית לחקירת סוהרים בלהב 433.
עו"ד מיקי סיבוני המייצג את הסוהרת אמר בתום הדיון: "מרשתי מכחישה בתוקף כי לקחה שוחד וכן את שאר החשדות המיוחסים לה. היא משתפת פעולה עם צוות החקירה וסבורה כי חפותה תוכח ככל שהדברים יובררו בחקירה."
מרגש: עמותת "ילדים בסיכוי" יצרה ערכת קלפים ייחודית להפצת האור "קלפי שמש" - 38 איורים מקסימים שנוצרו על ידי המאיירים המובילים בישראל, כשכל קלף מגלם ערך אוניברסלי ואנושי (אומץ, הקשבה, חיבור, תקווה, הומור, חמלה ועוד) במטרה לפתוח דלת לשיחה אישית, קבוצתית או מקצועית, בכל גיל ובכל מסגרת. מתאים כמשחק חוויתי ופעילות לכל המשפחה בחג החנוכה. כל רכישה מהאתר היא תרומה למען ילדים ונוער בסיכון – חפשו "ילדים בסיכוי". חג שמח!
בגיל 71 פנינה רוזנבלום כובשת את מילאנו ומפתיעה: פנינה נחתה במילאנו באיטליה ונצפתה על סט הצילומים בהפקת האופנה של MFT שבוע האופנה, האיפור והביוטי במילאנו בהפקת שון בלאיש. רגע לפני יום הולדתה ה-71, פנינה מוכיחה שגיל הוא רק מספר ומככבת על הסט לצד חמישה דוגמני על מכל רחבי העולם. בנוכחות עוצמתית, סטייל בלתי מתפשר והרבה נוכחות, היא מייצרת פרובוקציה מעוררת השראה לנשים בארץ ובעולם - וממשיכה לשבור מוסכמות גם בזירה הבינלאומית.
בחג החנוכה חג האור והתקווה אנו מחממים את הלב ומאירים את הדרך לחיילים ולחיילות שלנו בעיר נתניה. ביוזמת נשות החינוך חני ואודליה, חולקו מארזים מתוקים וטובים כסמל לאור, לאחדות ולהוקרה על העשייה והשליחות.
נפתח ליין החורף ״חכמין בחמישי״, הרצאות תוכן לאנשים אינטלקטואליים בנושאי תרבות ואקטואליה מבית המחלקה לתרבות יהודית ברגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי ובשיתוף חזון לאומי. את הרצאת הפתיחה הובילה נווה דרומי, עיתונאית ופובליציסטית, מגישת ״קבינט שישי״ ויחד איתה בשיח פתוח עם פרופ׳ משה כהן אליה פרשן ופאנליסט בתוכנית ״הפטריוטים״. המיזם האהוב מושך אליו מאות אנשים מידי חודש, הוא נועד לחזק את המוסר החברתי ומעודד הבנה עמוקה בין חלקי החברה - וכל זה על צלחת טובה של טשולנט מקומי מקריית צאנז ובירות. כרטיסים לאירועים הבאים מופעים באתר העמותה "רגעים".