אחרי שלושה שבועות של פעילות לא התגלו בגני הילדים מקרי הדבקה, ולכן הוחלט להשאירם פתוחים. גני חינוך מיוחד יפעלו 6 ימים בשבוע
גני הילדים בחדרה ימשיכו לפעול במתכונת של 5 ימים בשבוע, למעט גני החינוך המיוחד שיפעלו 6 ימים בשבוע. בתום סבב התייעצויות עם גורמי מקצוע וגורמי רפואה, ולאור העובדה שבשלושת השבועות האחרונים לא התגלה אף מקרה של הדבקה בגני הילדים, הוחלט כי כלל גני הילדים בעיר ימשיכו לפעול במתכונת של 5 ימים בשבוע, ו-23 גני החינוך המיוחד ימשיכו לפעול 6 ימים בשבוע.
בנוסף מנסים בעיריית חדרה מזה שבועות רבים לגייס סייעות נוספות לגנים, בשל דרישות הקורונה, אולם הקושי הוא גדול. נזכיר כי טרם הפעלת גני הילדים קרא ראש עיריית חדרה צביקה גנדלמן לכל הגננות והסייעות בעיר לבצע בדיקת קורונה, ואכן כל סייעות וגננות רבות ביצעו את הבדיקה. ההחלטה להמשיך ולפעול על-פי המתכונת הנוכחית, שהוכיחה את עצמה, התקבלה גם לאור העובדה שעד כה לא התגלו מקרי הדבקה ולאור הקושי הגדול בגיוס סייעות.
"כבר שלושה שבועות שכל הגנים פועלים במתכונת הנוכחית ולשמחתנו לא התגלה אף מקרה של הדבקה. אנו עוקבים אחר ההתפתחויות ומקיימים הערכות מצב תכופות, ונמשיך לשמור על האיזון העדין בין השמירה על בריאות התושבים והילדים ובין הצורך לאפשר קיום שגרת חיים מיטיבה בצל מגפת הקורונה. במקביל נמשיך במאמצים לגייס סייעות חדשות", נמסר מאגף החינוך
כך הופכות הגינות בחדרה למרחב קהילתי
עו"ד יניב דרי, יו"ר פנאי העיר: "המטרה היא לא לחכות שהתושב יגיע אלינו. אנחנו רוצים לצאת אליו, לפגוש אותו בשכונה ולתת מקום ליוזמות שצומחות מתוך הקהילה עצמה"...
פלאשנט לוקאלי | 19.9.2026
עדיין אין קצה של מידע
מתנדבי חדרה מעדכנים על העלמותו של איגור חנוכייב...
במהלך חופשת חול המועד סוכות יערכו ב 18 קניוני עופר ברחבי הארץ מגוון רחב של אירועים, פעילויות ואטרקציות לכל המשפחה – ללא עלות ובכניסה חופשית. בין האטרקציות הבולטות לכל השפחה: מופעים, הצגות , סדנאות, מתחמי משחק, מתנפחים ועוד. חג שמח!
מרוץ "ענבי טלי 2026" – מרוץ הראשון מסוגו בישראל שהתקיים בין הכרמים ובנופים המרהיבים של שפלת יהודה, השתתפו כ-200 רצים ורצות מגילאי 4 ועד 70. האירוע הציע למשתתפיו שלושה מסלולים ברמות קושי ומרחקים שונים – מקצה תחרותי של 10 ק"מ, מקצה של 5 ק"מ ומקצה של 2 ק"מ המיועד למשפחות ולילדים. המשתתפים במרוץ נהנו מחוויית ריצה ייחודית פסטורלית ובלתי נשכחת בתוך הנוף החקלאי המזוהה עם ענבי טלי, במסלולים העוברים בין הכרמים הירוקים והשדרות המוצלות, סמוך לאזור בו עובר שביל ישראל ובנוסף, קיבלו חולצת DryFit ומדליית השתתפות, ובמקצים התחרותיים גם מספר חזה עם שבב דיגיטלי למדידת זמנים. את המרוץ סיימו בטעם טוב עם מיטב תוצרת הענבים כחול לבן. כרמל הלפרין, מנכ"ל 'ענבי טלי', שהזניק את המרוץ והשתתף בעצמו במקצה של 10 ק"מ, אמר: "אנו שמחים על האירוע המיוחד ועל ההזדמנות להזמין את הציבור הרחב אלינו, לכרמים, המקום שבו הסיפור של ענבי טלי התחיל ולהכיר מקרוב את החקלאות והנוף של מושב לכיש".
איש החסד הנתנייתי אלעזר פרץ מ׳מטה משיח׳ ערך כמידי שנה ביקור במשרדי עיריית נתניה, שם תקע בשופר וחילק ערכות דבש יחד עם ברכת הרבי מליובאוויטש לשנה טובה ומתוקה. ראש העיר אבי סלמה בירך את פועלו של איש החסד למען תושבי העיר. עוד ביקר פרץ במשרדי סגן ומ״מ ראש העיר שלו אלגלי, סגן ראש העיר אמיה טאגה, מנכ״ל העירייה מויש לוי, מ״מ מנכ״ל העירייה אלון אהרן ומנהל אגף הקליטה בני אמר.
סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי, השתתף השבוע באריזת סלי מזון לקראת ראש השנה יחד עם חב״ד נתניה ופלוגת חיילי צה״ל. במהלך הפעילות נארזו סלי מזון שיועברו למשפחות לקראת החג, כחלק מהפעילות שמקיימים בחב״ד נתניה לאורך השנה למען תושבי העיר. ישר כח!