מפגש היכרות: מועצת הנוער העירונית נפגשה עם ראש העיר
ראובן יגיל יום ראשון,
6 בדצמבר 2020, 22:02
מפגש היכרות עם היו"ר הנכנס ובעלי התפקידים החדשים של מועצת הנוער העירונית התקיים בבית רם, לקידום שיתופי פעולה למען בני הנוער בחדרה
ראש העירייה צביקה גנדלמן ערך פגישת היכרות עם היו"ר הנכנס של מועצת התלמידים והנוער העירונית אמיר צולמן ועם בעלי התפקידים החדשים במזכירות המועצה. המפגש התקיים על-פי הנחיות התו הסגול, ונערך במרכז הנוער "בית רם" בהשתתפות מנהלת אגף נוצ"ץ (נוער, צבא, צעירים) הדר מרום, מנהלת מחלקת הנוער יעל איטח-יעקבי, ורכזת המועצה אורי שחר.
המזכירות הנבחרת של מועצת הנוער (צילום: דוברות העירייה)
מועצת הנוער העירונית היא הגוף הרשמי והמייצג של כלל בני הנוער בעיר, החל ממועצות התלמידים בבית הספר ועד לתנועות הנוער, מתנ"סים וגופי הנוער השונים. ההנהגה במועצת הנוער נבחרת מידי שנה, כאשר הבחירות מאפשרות לנציגים לממש את המנדט שקיבלו על ידי בוחריהם ולפעול לטובת בני הנוער בתחומים רבים.
פגישה עם נבחרי המועצה (צילום: דוברות העירייה)
בבחירות שהתקיימו לבחירת בעלי תפקידים למועצת הנוער חדרה, נבחרה מזכירות חדשה למועצה: היו"ר - אמיר צולמן; סגנית יו"ר המועצה - ליאל סרוסי; יו"ר ועדת תרבות ופנאי - ליהיא כהן; יו"ר ועדת פנים לקהילה - תמיר פיינאייזן; מזכ"ל המועצה - אלירן דגן; מבקר המועצה - זיו בליצשטיין; דוברת המועצה - נטע חנן.
במפגש הוקרנה מצגת ובה תיאור קצר של כל אחד מבעלי התפקידים הנבחרים, גילם, בית הספר, וכן החזון והיעד שהציבו לעצמם. חברי המזכירות העלו נושאים משמעותיים ורלוונטיים עבור בני הנוער בעיר, בעיקר בתקופה זו לנוכח הפגיעה בתרבות הפנאי בעקבות הקורונה, ופעילויות החינוך הבלתי פורמלי שטרם חודשו במלואן בגלל המגבלות ואיסורי ההתכנסות.
ראש העירייה הביע את התרשמותו מהאיכויות של המועצה הנבחרת, וסיפר כי בכל פעם שמתקיימות בחירות למועצת הנוער הוא מקפיד להיפגש עם בעלי התפקידים החדשים שנבחרו למועצה. ראש העיר הביע גאווה בבני הנוער של חדרה, ואמר שהוא רואה חשיבות רבה בייצוגם על-ידי מועצת התלמידים והנוער העירונית לשיתופי פעולה שנועדו לקדם ביחד את העשייה לטובתם ורווחתם של בני הנוער בעיר.
בתום המפגש אמר יו"ר המועצה אמיר צולמן, כי "חשוב לנו להזכיר שמועצת הנוער ממשיכה לייצג את בני הנוער גם בתקופה כזו, ונמצאת כאן כדי לתת מענה מהיר לכל בעיה".
בין ציפייה ואכזבה הורית, והיכולת להמשיך הלאה ביחד
מאת: טלי למדיאל, פסיכולוגית חינוכית מומחית מדריכה, שפ"ח נתניה...
פלאשנט לוקאלי | 4.9.2026
שנה חדשה עם מבנים חדשים
...
פלאשנט לוקאלי | 28.8.2026
נחנך פארק "הרי גרינטל – רכס הכורכר"
...
פלאשנט לוקאלי | 13.8.2026
אירוע קשה בנתניה: גבר התאבד בגינה ציבורית
...
פלאשנט לוקאלי | 10.8.2026
הסתיים קורס המנהיגות הסביבתית "אקולידר"
...
פלאשנט לוקאלי | 1.8.2026
מדברים על זה
מי מנהל את הרכוש ומי יורש אותו? ההבדל בין ייפוי כוח מתמשך לצוואה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 4.9.2026
הקמפיין נראה טוב אבל אף אחד לא זוכר אותו: איפה הקריאייטיב נכשל?
...
פלאשנט עסקים | 3.9.2026
מתי מותר למעסיק לפטר עובד חולה?
...
פלאשנט חוק ומשפט | 29.8.2026
רילוקיישן עם ילדים ומה שאף אחד לא מספר להורים לפני הטיסה
...
פלאשנט עסקים | 24.8.2026
יבוא אישי בישראל שובר שיאים ולמה יותר ישראלים מדלגים על היבואן הרשמי
...
פלאשנט עסקים | 24.8.2026
10 סימנים שהבניין שלכם זקוק לתחזוקה
...
פלאשנט עסקים | 23.8.2026
האם חוות דעת שלילית של מנהלת על עובדת יכולה להיחשב לשון הרע?
...
פלאשנט חוק ומשפט | 22.8.2026
איך לבחור בין סוגי המצבות השונים? הטיפים של טופ מצבות
...
פלאשנט עסקים | 20.8.2026
שני בקבוקי תבערה בלילה אחד
...
פלאשנט חוק ומשפט | 19.8.2026
מטטרסלגיה: למה כואבת כרית כף הרגל ואיך מדרסים ונעלים נכונות יכולים לעזוק?
מאת: נאור רויזמן הבעלים של המכון האורתופדי "אבידור" פרדס חנה...
פלאשנט עסקים | 15.8.2026
טעות קטנה, מחיר ענק: למה לא מומלץ לערוך צוואה לבד
...
פלאשנט חוק ומשפט | 14.8.2026
דירת הסמים בנתניה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.8.2026
כתב אישום חמור כנגד מתן ארביב
פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט המחוזי בבאר שבע שני כתבי אישום נגד מתן ארביב (29) מחדרה, בגין מעורבותו בניסיון לרצוח אדם באמצעות מטען חבלה שהוצמד לרכבו בא...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.8.2026
הצגות מומלצות בישראל ב-2026 - אילו הצגות אסור לפספס השנה?
...
לאחר שהמראה החדש של גלית גוטמן זכה לחשיפה תקשורתית רחבה, ועורר באזז ברשתות החברתיות, נחשף המהלך שעומד מאחורי השינוי: קמפיין חדש למותג צבעי השיער אקסלנס קרם מבית לוריאל פריז. במסגרת הקמפיין, בהובלת אשת הטלוויזיה ואייקון הסטייל הישראלי גלית גוטמן, היא נפרדת לראשונה מזה שנים מהמראה הבלונדיני המזוהה עמה וחוזרת לגוון החום שליווה אותה בתחילת דרכה - צבע נעוריה.
פסטיבל האוכל של נתניה חגג בגדול בכיכר העצמאות והביא איתו ערב של טעמים, מוזיקה ואווירה נהדרת. רגע לפני העלייה לבמה תפסנו את סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי, יחד עם סאבלימינל, באירוע שסיכם קיץ גדוש בפסטיבלים, הופעות ואירועים ברחבי העיר.
תערוכת יחיד של האמנית רותי סגל, "הכחול הגדול", תיפתח ב-10 בספטמבר בבית האמנים בתל אביב, באוצרותו של אריה ברקוביץ. התערוכה פורשת מבט על יצירתה לאורך השנים, כשהטבע ובמיוחד הים, השמיים והעצים, עומדים במרכזה. הצבע הכחול משמש כחוט המקשר בין העבודות, שבהן נעה סגל בין ריאליזם להפשטה. באמצעות משיכות מכחול רחבות וצבעוניות עזה היא מפרקת את נופי הטבע ומרכיבה אותם מחדש, כשהנוף הופך גם למרחב של זיכרון, רגש וגעגוע. התערוכה תוצג עד 3 באוקטובר בבית האמנים, ברחוב אלחריזי 9 בתל אביב.
גלריית האמנים של עופר רמת אביב תארח יד ה-31.8.26 ארבע תערוכות חדשות, המציגות מגוון רחב של שפות אמנותיות: פיסול, צילום ואמנות דיגיטלית של ארבעה אמנים בעלי רקע ייחודי: שימי דהן, ד”ר אירינה רפוביץ’, מרים גלעד וירמי אפשטיין: התערוכות פתוחות לקהל הרחב.