2 מההרוגים הם שני אחים שנסעו ברכב שליוה אמבולנס לבית החולים שהוביל את אחד מבני משפחתם שנורה קודם לכן באירוע אחר. היריות נורו מרכב חולף שגרמו לפציעתם של השניים באורח אנוש
שני גברים כבני 60 ו-20 נהרגו באירוע ירי בכביש 9 סמוך לחדרה. באירוע ירי מוקדם יותר נפצע גבר כבן 35 באורח קשה שמת לאחר מכן בבית החולים. בשעה 19:10 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב שרון, על גבר שנפצע בארוע אלימות, בבאקה אל גרביה. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו לו טיפול רפואי ופינו אותו לבי"ח הלל יפה במצב קשה לא יציב עם פציעה מירי.
כמה מבני המשפחה של הפצוע ככל הנראה נסעו אחרי האמבולנס שעשה את דרכו לבית החולים ואז בכביש 9 סמוך לחדרה הגיח רכב חולף שממנו נורו מספר יריות לעבר אחד הרכבים המלווים שמהם נפצעו באורח אנוש שני בני אדם. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו להם טיפול רפואי ראשוני בשטח ופינו אותם לבי"ח הלל יפה, במצב אנוש אולם בסמוך לבית החולים נקבע מותם של השניים.
פאראמדיק מד"א אבי כהן סיפר: "כשהגענו למקום ראינו 2 גברים אחד כבן 60 והשני צעיר כבן 20 , הם היו מחוסרי הכרה, ללא נשימה וללא דופק, חילצנו אןתם מיד מהרכב ופינינו אותם תוך פעולות החייאה ובסמוך לבית החולים נאלצנו לקבוע את מותם."
כוחות גדולים של המשטרה מבצעים סריקות אחר מבצעי העבירה, ואוספים ממצאים בזירה ע"י חוקרי המז"פ במסגרת חקירה שנפתחה. הרקע והנסיבות בבדיקה.
סגן ומ”מ ראש העיר שלו אלגלי, השתתף בסבב אליפות ישראל בסקייטבורד, שנערך בנתניה בפארק שלולית החורף, בהשתתפות ספורטאים מאיגוד הסקייטבורד מכל רחבי הארץ. תפסנו אותו יחד בצילום עם עופר אלקין - מנכ״ל איגוד הסקייטבורד
וניר יבלונסקי - מאגף הספורט.
ראש העיר נתניה, אבי סלמה, אירח השבוע את השר חיים כץ, שר התיירות, הרווחה, הבריאות, הבינוי והשיכון. יחד עם הצוות המקצועי דנו על הנושאים לקידומה והמשך התפתחותה של העיר.
מזל טוב לבת המצווה: בין החוגגים למשפחת עו"ד יוסי ומרב מכלוף, שדרן רדיו 90, יחד עם חברי מועצה, משפחה וחברים טובים אשר נהנו מערב מרגש, שמח ובלתי נשכח. מזל טוב והרבה הצלחה בהמשך הדרך!
חבר הכנסת משה סעדה הגיע יחד עם שרים וחברי כנסת למפגן תמיכה בכוח 100 בהיכל התרבות בנתניה. סעדה וחבר מועצת העיר ים מאיר קרן שוחחו רבות ושיבחו את פועלם של הלוחמים שכל המדינה מחבקת.