בעיריית חדרה קשובים לאזרח - ארנונה שנתית ב-12 תשלומים
ראובן יגיל יום ראשון,
20 בדצמבר 2020, 13:52
במטרה להקל על התושבים אישרה מועצת העיר הסדר חדש, לפיו יוכלו המשלמים בהוראת קבע בבנק או בכרטיס אשראי לפצל כל תשלום ל-2 תשלומים
במטרה להקל על תושבי העיר את תשלומי הארנונה, אישרה מועצת עיריית חדרה הסדר חדש לצו הארנונה 2021 לפיו יוכלו המשלמים בהוראת קבע בבנק ובכרטיס אשראי לפצל כל תשלום תקופתי ל-2 תשלומים. האפשרות החדשה, שעלתה במועצת העיר ואושרה ברוב קולות, גובשה מקצועית על-ידי אגף הכספים בהובלת הגזבר בועז חריף וסגן הגזבר ומנהל הארנונה שם-טוב שמבי, וקודמה בסיוע מ"מ ראש העיר ניר בן-חיים שדחף את העלתה לשולחן המועצה במטרה שתיושם כבר השנה.
בהתאם לסמכותה על-פי פקודת העיריות החליטה המועצה כי בנוסף לאפשרות הנהוגה לשלם את הארנונה השנתית ב-6 תשלומים דו-חודשיים, יתאפשר למשלמים בהוראת קבע בבנק או בהוראת קבע באמצעות כרטיס אשראי לפצל כל תשלום דו-חודשי ל-2 תשלומים, כך שבסופו של דבר ניתן יהיה לשלם ל את הארנונה השנתית ב-12 תשלומים חודשיים.
בחירת אפשרות תשלום (צילום: דוברות העירייה)
למען הסר ספק יובהר כי שוברי התשלום עדיין יונפקו ברמה דו-חודשית כפי האמור לעיל, אך למשלמים בהוראת קבע בבנק ובהוראת קבע בכרטיסי האשראי תינתן אפשרות לשלם את התשלום הדו-חודשי ב-2 תשלומים חודשיים זהים.
במטרה להקל על התושבים את ההצטרפות להסדר החדש, העלתה העירייה טפסי הצטרפות מקוונים לאתר האינטרנט העירוני www.hadera.muni.il וביישומון Tiktak, בהם ניתנת למשלמים אפשרות לבחור את אופן התשלום של הארנונה: דו-חודשי או חודשי.
עוד יצוין כי בקשה להוראת קבע אשר תוגש לפני תאריך 10 לחודש זוגי תיכנס לתוקף בחשבון התקופתי הקרוב. הוראת קבע שתוגש לאחר תאריך זה תבוצע בחשבון התקופתי שלאחריו. תושבים שכבר משלמים בהוראת קבע ומעוניינים בפיצול התשלום התקופתי ל-2, מוזמנים לפנות למחלקת שירות לקוחות של העירייה בדוא"ל sherut@hadera.muni.il, ולבקש להצטרף להסדר החדש ולפצל את התשלום.
מייסדת בית הספר המכיל בחדרה מועמדת לתפקיד שרת החינוך
...
פלאשנט לוקאלי | 7.9.2026
בין ציפייה ואכזבה הורית, והיכולת להמשיך הלאה ביחד
מאת: טלי למדיאל, פסיכולוגית חינוכית מומחית מדריכה, שפ"ח נתניה...
פלאשנט לוקאלי | 4.9.2026
שנה חדשה עם מבנים חדשים
...
פלאשנט לוקאלי | 28.8.2026
נחנך פארק "הרי גרינטל – רכס הכורכר"
...
פלאשנט לוקאלי | 13.8.2026
אירוע קשה בנתניה: גבר התאבד בגינה ציבורית
...
פלאשנט לוקאלי | 10.8.2026
מדברים על זה
הירושה תקועה: מה קורה כשאחד היורשים מסרב לשתף פעולה?
...
פלאשנט חוק ומשפט | 12.9.2026
המדריך המעשי לשיווק B2B בלינקדאין בלי תקציב פרסום גדול
...
פלאשנט עסקים | 6.9.2026
מי מנהל את הרכוש ומי יורש אותו? ההבדל בין ייפוי כוח מתמשך לצוואה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 4.9.2026
הקמפיין נראה טוב אבל אף אחד לא זוכר אותו: איפה הקריאייטיב נכשל?
...
פלאשנט עסקים | 3.9.2026
מתי מותר למעסיק לפטר עובד חולה?
...
פלאשנט חוק ומשפט | 29.8.2026
רילוקיישן עם ילדים ומה שאף אחד לא מספר להורים לפני הטיסה
...
פלאשנט עסקים | 24.8.2026
יבוא אישי בישראל שובר שיאים ולמה יותר ישראלים מדלגים על היבואן הרשמי
...
פלאשנט עסקים | 24.8.2026
10 סימנים שהבניין שלכם זקוק לתחזוקה
...
פלאשנט עסקים | 23.8.2026
האם חוות דעת שלילית של מנהלת על עובדת יכולה להיחשב לשון הרע?
...
פלאשנט חוק ומשפט | 22.8.2026
איך לבחור בין סוגי המצבות השונים? הטיפים של טופ מצבות
...
פלאשנט עסקים | 20.8.2026
שני בקבוקי תבערה בלילה אחד
...
פלאשנט חוק ומשפט | 19.8.2026
מטטרסלגיה: למה כואבת כרית כף הרגל ואיך מדרסים ונעלים נכונות יכולים לעזוק?
מאת: נאור רויזמן הבעלים של המכון האורתופדי "אבידור" פרדס חנה...
פלאשנט עסקים | 15.8.2026
טעות קטנה, מחיר ענק: למה לא מומלץ לערוך צוואה לבד
...
פלאשנט חוק ומשפט | 14.8.2026
דירת הסמים בנתניה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.8.2026
כתב אישום חמור כנגד מתן ארביב
פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט המחוזי בבאר שבע שני כתבי אישום נגד מתן ארביב (29) מחדרה, בגין מעורבותו בניסיון לרצוח אדם באמצעות מטען חבלה שהוצמד לרכבו בא...
איש החסד הנתנייתי אלעזר פרץ מ׳מטה משיח׳ ערך כמידי שנה ביקור במשרדי עיריית נתניה, שם תקע בשופר וחילק ערכות דבש יחד עם ברכת הרבי מליובאוויטש לשנה טובה ומתוקה. ראש העיר אבי סלמה בירך את פועלו של איש החסד למען תושבי העיר. עוד ביקר פרץ במשרדי סגן ומ״מ ראש העיר שלו אלגלי, סגן ראש העיר אמיה טאגה, מנכ״ל העירייה מויש לוי, מ״מ מנכ״ל העירייה אלון אהרן ומנהל אגף הקליטה בני אמר.
סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי, השתתף השבוע באריזת סלי מזון לקראת ראש השנה יחד עם חב״ד נתניה ופלוגת חיילי צה״ל. במהלך הפעילות נארזו סלי מזון שיועברו למשפחות לקראת החג, כחלק מהפעילות שמקיימים בחב״ד נתניה לאורך השנה למען תושבי העיר. ישר כח!
לקראת השנה החדשה, פסטיבל הדבש חוזר בחגי תשרי תשפ"ז 2026, ומזמין משפחות להכיר מקרוב את עולמן המסקרן של דבורי הדבש. במסגרת הפסטיבל ייפתחו מרכזי מבקרים ומכוורות ברחבי הארץ, והקהל יוכל לפגוש דבוראים, לצפות בכוורות זכוכית, להתנסות ברדיית דבש, להשתתף בסדנאות יצירה ולטעום דבש ישראלי מזנים שונים. בין התחנות המשתתפות באזור המרכז: משק דבורים סימון בכפר סירקין, משק לין בכפר ביל"ו, "מאחורי הדבש" בכפר חב"ד ו"הכוורת" של שי ספקטור בכפר רות. בצפון ייקחו חלק מכוורות ביסוד המעלה, דפנה, מנות, פקיעין ומקומות נוספים. גיל שצברג, מנכ"ל המועצה להאבקה ודבש, מזכיר כי מאחורי המתיקות מסתתרת גם שליחות חשובה: דבורי הדבש אחראיות להאבקת גידולים חקלאיים ולשמירה על אספקת המזון. המבקרים יוכלו גם לרכוש דבש טהור ישירות מהמגדלים ולתמוך בחקלאות המקומית לקראת החג. לפרטים נוספים חפשו בגוגל: המועצה להאבקה ודבש. חג שמח!
שירי חגואל סיידון פתחה את שנת הלימודים בסבב ביקורים מרגש במוסדות החינוך ברחבי נתניה. במהלך הבוקר היא הגיעה לחטיבת אלתרמן, לבתי הספר שמרית, דבורה עומר ומורשת זבולון וכן לגני מורשת זבולון, שם פגשה ילדים נרגשים, צוותי חינוך, הנהגות הורים ומשפחות שליוו את התלמידים ביום הראשון. בין החיוכים, השירים, הריקודים והפרפרים בבטן, סיפרה חגואל סיידון כי נזכרה מחדש מדוע היא כל כך אוהבת להיות בשטח. לדבריה, מעבר לשמות בתי הספר והגנים, היא לוקחת איתה בעיקר את האנשים שפותחים שנה חדשה עם הרבה אחריות, אהבה והתרגשות. מבחינתה, זה היה יום חג קטן במקומות רבים בעיר.