שיתוף פעולה של היחידה להתנדבות באגף הרווחה עם ונשות ויצו חדרה, המובילות בעיר את קבוצת "סורגות קהילה", יצר מיזם התנדבותי מחמם לב
עשרות צעיפים חולקו לקשישים מרותקי בית בחדרה, בשיתוף פעולה של היחידה להתנדבות באגף הרווחה בעיריית חדרה עם נשות ויצו המובילות את מיזם "סורגות קהילה" בחדרה.
מתנדבות מיזם "סורגות קהילה" נוהגות לסרוג בצוותא כובעים לחיילים ולנשים חולות סרטן, למטאטאי הרחובות של העירייה, לילדי מועדונית הרווחה, לתינוקות ופגים בבית חולים ועוד. גם בימי הסגר, למרות שנמנע מהן המפגש, הן ממשיכות לסרוג כל אחת בביתה.
שער ומאור לקראת החלוקה (צילום: דוברות העירייה)
בשיתוף פעולה עם היחידה להתנדבות של אגף הרווחה הן התגייסו לחמם קשישים מרותקי בית המשתייכים לתוכנית "קהילה לדורות" בגבעת אולגה, וסרגו במיוחד עבורם עשרות צעיפים בשלל צבעים.
את הצעיפים לבתים חילקו מנהלת פרויקט "קהילה לדורות" של אגף הרווחה רננה שער, הרכזת החברתית של הפרויקט דבי זוהר, ומנהלת היחידה להתנדבות יונה מאור. הקשישים התרגשו מהמחווה ומהביקור הביתי, ומיהרו ללבוש את הצעיפים.
מיזם הסריגה הוא חלק ממיזם עולמי, שמטרתו להילחם באופן פשוט ויצירתי באחת התופעות הקשות של העולם המערבי: הבדידות. על-פי הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה, כ-50% מהנשים בגילאי 75 ומעלה, חוות בדידות, אשר יש לה השלכות פסיכולוגיות ופיזיולוגיות על תוחלת החיים.
קבוצות הסריגה משלבות נשים צעירות ומבוגרות המהוות חברה אחת לשנייה, ומעבירות את תוצרי הסריגה לאוכלוסיות שונות שנהנות מהם.
כתב אישום חמור כנגד מתן ארביב
פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט המחוזי בבאר שבע שני כתבי אישום נגד מתן ארביב (29) מחדרה, בגין מעורבותו בניסיון לרצוח אדם באמצעות מטען חבלה שהוצמד לרכבו בא...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.8.2026
הצגות מומלצות בישראל ב-2026 - אילו הצגות אסור לפספס השנה?
...
פלאשנט עסקים | 13.8.2026
צו סגירה למסעדת "אושי אושי" בחדרה
...
פלאשנט לוקאלי | 12.8.2026
איך לבחור בגד ים מחמיא - 6 טיפים לבחירת בגד ים מחטב, אוסף ומחמיא
...
פלאשנט עסקים | 10.8.2026
האם מותר לנשל את הילדים מהירושה?
...
פלאשנט חוק ומשפט | 8.8.2026
גנב רכב נתפס על חם בנתניה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 6.8.2026
אזרחות ברומניה – כל מה שצריך לדעת על הזכאות, התהליך והיתרונות
...
פלאשנט עסקים | 5.8.2026
כך תבחרו מלון בחו"ל בעזרת אתר "מטיילים בעולם"
...
פלאשנט עסקים | 5.8.2026
איים על שוטרים עם פטיש ונעצר
...
פלאשנט חוק ומשפט | 3.8.2026
צוואות הדדיות או נפרדות: מה מתאים לכם?
...
פלאשנט חוק ומשפט | 31.7.2026
נהגים שימו לב!!
...
פלאשנט חוק ומשפט | 29.7.2026
גל חסימות מסתורי בווטסאפ: כך תשמרו על המידע שלכם
...
פלאשנט עסקים | 29.7.2026
לא כל חופשה באמת מרגיעה אבל יש מיומנות שכן
...
פלאשנט עסקים | 27.7.2026
המתנות האישיות שכובשות את 2026 – למה כולם בוחרים טבעות עם חריטה אישית
...
ממשיכים להיות בשטח: כחלק משגרת העבודה השוטפת והמחויבות לחיזוק הקשר הישיר עם התושבים, ממשיך שלו אלגלי, סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על השכונות, לקיים סיורי שטח ברחבי נתניה. הסיורים מתקיימים באופן קבוע בכל שכונות העיר, במטרה לפגוש את התושבים, להקשיב לפניותיהם, לעמוד מקרוב על הצרכים העולים מהשטח ולקדם פתרונות מול הגורמים המקצועיים. נצפו בשטח - שלו אלגלי במהלך סיור שטח באחת משכונות העיר יחד עם גורמי המקצוע, כחלק מהמשך הסיורים השוטפים המתקיימים ברחבי נתניה.
בעקבות ההצלחה בשנה שעברה, בית האופנה גולברי ומעצב העילית דרור קונטנטו ממשיכים את שיתוף הפעולה ומשיקים קולקציית ערב חדשה, המשלבת בין קלאסיקה על זמנית לתעוזה מודרנית. הקולקציה מעניקה מענה מושלם לנשים בכל הגילאים המקפידות על אופנה מדויקת, קרייריסטיות שאוהבות לפזר סביבן גלאם ושואו, ולכאלה שחלמו על פריט מעצבים של דרור קונטנטו בארון, במחיר נגיש. פריטי השמנת והלבן החדשים מותאמים במדויק לכלות בכל גיל, לאירועי החינה, המקווה, שבת החתן ומסיבת הרווקות, בעוד שחליפות הטוקסידו העוצמתיות ושמלות התחרה השחורות מעניקות הופעה מרשימה ובלתי נשכחת לאימהות של חתן וכלה או לאירועי בר ובת מצווה יוקרתיים.
התערוכה "ורידי יער" של האמנית ענבר פיאנקו תיפתח ב-8 באוגוסט בשעה 12:00 בגלריית Global Art במרכז בעלי מלאכה בתל אביב. בתערוכת היחיד החדשה מציגה פיאנקו סדרת עבודות העוסקות במפגש שבין טבע פראי לעולם הפנימי, באמצעות דימויים של יערות, עצים, נחשים, נמרים ובעלי חיים נוספים. היצירות נעות בין תחושות של יופי ושלווה לבין פחד, דריכות והישרדות, ומשלבות מבט אישי על הטבע כמקום של ריפוי והתבוננות. לצד ציורי הצבע יוצגו גם עבודות בשחור־לבן שנוצרו כמחווה לחוקרת השימפנזים ג'יין גודול. התערוכה, באוצרות מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי, תהיה פתוחה לקהל עד 29 באוגוסט. בהצלחה!
6. בנתניה במתחם עיר ימים: קיץ טרופי, סרטים ופסטיבל ממתקים מול הים – בחינם. במתחם עיר ימים יתקיימו במהלך יולי ואוגוסט פסטיבלים ופעילויות מתחלפות לכל המשפחה. בתחילת אוגוסט יהפוך המתחם לגן עדן צבעוני במסגרת פסטיבל "קנדי לנד", ולאחריו יתקיים במקום פסטיבל עיצוב. יוקרנו בימי ראשון בערב גם סרטי אנימציה, כך שאפשר לשלב סרט, ארוחה ובריזה מהים בלי לשלם על כרטיס קולנוע. מתחם עיר ימים. כניסה חופשית.