המשטרה עצרה מס' קטינים תושבי אזור הצפון בחשד למעורבות באירוע. בית המשפט האריך את מעצרם בחמישה ימים
המשטרה עצרה מס' קטינים תושבי אזור הצפון בחשד לפגיעה מינית בקטינה תושבת האזור. בעקבות התפתחות החקירה החליטה המשטרה לבקש את הארכת מעצרם של החשודים בבית משפט השלום בחדרה שנענה לבקשת המשטרה והאריך ב-5 ימים את מעצרם של בגיר ושלושה קטינים החשודים באונס הקטינה בת ה-13 לפני כחודש.
משטרת חדרה (צילום: שלומי גבאי)
החקירה החלה בעקבות תלונה שהוגשה למשטרת חדרה על ידי קטינה הלומדת במוסד חינוכי במרכז הארץ שמשפחתה מתגוררת באזור, על כך שלפני כחודש בעת ששהתה בדרום הארץ היא נאנסה על ידי מספר גברים.
סמוך לאחר הגשת התלונה נשלחה הקטינה לבדיקה רפואית אשר אישרה את טענותיה ומאמתות את תלונתה שלפיה היא עברה התעללות מינית.
עו"ד עלאא עתאמנה, שמייצג את אחד הקטינים מטעם הסניגוריה הציבורית: "מדובר בקטין שטרם מלאן לו 16 ללא עבר פלילי שסהו מעצרו הראשון. הוא מסר גרסה ומכחיש את כל החשדות המיוחסים לו. אנו ממתינים שהמשטרה תבדוק את גרסתו בהקדם כדי למנוע את המשך מעצרו המיותר" מעצרו הוארך עד ליום ראשון. אנחנו מייצגים עוד שני קטינים. הדיון בעניינם טרם הסתיים.
עו"ד רהב אופנהיימר המייצג את קטין נוסף החשןד במעורבות באירוע: "הקטין אותו אני מייצג, מכחיש מכל וכל את העבירות המיוחסות לו ומסר את גרסתו במהלך החקירה. אני תקווה שהיחידה החוקרת, תעשה את המצופה ממנה ותחקור גם את טענות ההגנה (גרסתו) של הקטין".
כתב אישום חמור כנגד איש עסקים מוכר מנתניה בגין ביצוע עבירות מין חמורות
...
פלאשנט לוקאלי | 21.5.2026
משלבים את נכי צה"ל בשוק העבודה
...
פלאשנט לוקאלי | 14.5.2026
פועלים לרווחתם הנפשית של שורדי השואה
...
פלאשנט לוקאלי | 13.5.2026
מרפאת השיניים שכולם מדברים עליה ברמת אביב: טכנולוגיה מתקדמת, יחס אישי והטבת פתיחה שווה במיוחד - הכירו את Royalty Watted
מרפאת הבוטיק החדשה של ד"ר ותד משלבת טכנולוגיה דיגיטלית מתקדמת, יחס אישי וטיפולי שיניים ברמה הגבוהה ביותר - מהשתלות ושיקום הפה ועד יישור שקוף ואסתטיקה דנטלי...
פלאשנט לוקאלי | 12.5.2026
מטפלים בנפש
...
פלאשנט לוקאלי | 5.5.2026
מדברים על זה
מינרקו מזמינה יוצרות ויוצרים מתחילים ל-Clay Date בבית לקרמיקאים בנתניה
...
פלאשנט עסקים | 28.5.2026
המהפכה בדיני שטרות: מהגנה על הבנקים להגנה על הסחר החופשי
...
חבר הכנסת משה סעדה הגיע יחד עם שרים וחברי כנסת למפגן תמיכה בכוח 100 בהיכל התרבות בנתניה. סעדה וחבר מועצת העיר ים מאיר קרן שוחחו רבות ושיבחו את פועלם של הלוחמים שכל המדינה מחבקת.
תערוכת יחיד: האמן שלומי לייזרוב מציג תערוכה מרגשת בכנסת ישראל, העוסקת בתקופות המורכבות שעברו על המדינה בשנים האחרונות. בתערוכה מוצגים עשרות ציורי שמן צבעוניים ואופטימיים, המשקפים תחושות של תקווה, כאב, חמלה ואמונה.
לייזרוב, המתמודד עם אוטיזם, מביא ביצירותיו שפה אישית ואותנטית המזוהה עם אמנות אאוטסיידרית. הפתיחה החגיגית תתקיים ב-2 ביוני 2026 באולם ועדת התרבות, החינוך והספורט בכנסת. המבקרים מוזמנים להיחשף לעולם פנימי מרגש דרך עבודות המבקשות לעצור, להתבונן ולהרגיש. נעילת התערוכה: סוף חודש יולי 2026.
ליאורה לוי, משנה לראש העיר נתניה ויו״ר דירקטוריון תאגיד מי נתניה, השתתפה השבוע בפאנל מקצועי במסגרת כנס תאגידי המים והביוב הארצי, לצד יושבי ראש דירקטוריונים מכל רחבי הארץ. במסגרת הפאנל נדונו סוגיות הנוגעות לאחריות הדירקטוריונים בהובלת תשתיות ציבוריות חיוניות, חיזוק אמון הציבור וקבלת החלטות אסטרטגיות המשפיעות על חיי התושבים והקהילות. לוי הציגה בפני המשתתפים את שיטות העבודה והעשייה של תאגיד מי נתניה, לצד האתגרים וההזדמנויות בניהול מערכות ציבוריות מורכבות. עוד צוין כי לוי הייתה האישה היחידה שהשתתפה בפאנל, שעסק בעתיד ההנהגה והאחריות הציבורית בישראל.
מזל טוב ענק: "עמרם מזל טוב ליום הולדתך, מאחלים לך שנה של אושר, בריאות, נחת, צחוק, אהבה, ברכה וסיפוק ושכל החלומות שלך יתגשמו במלואם וגם את כל מה שהלב שלך מייחל יתגשם במהרה אמן!".