למרות ההגבלות בשל נתוני התחלואה, עיריית חדרה תשמח את התושבים בפורים עם שלל אירועים ופעילויות. במוקד: יובל המבולבל, אורי חזקיה ומופע רחפנים מרהיב בשמי העיר
בדיוק לפני שנה חווינו את ההגבלות הראשונות בעקבות הקורונה. אשתקד בוטלו כל אירועי פורים, ולמרות שנראה היה שהשנה אפשר יהיה לחגוג את החג בצורה טובה יותר, החליטה הממשלה על הגבלות גם בפורים הנוכחי, בסוף השבוע הבא.
אורי חזקיה (צילום: יח"צ)
יחד עם זאת, בעיריית חדרה – באמצעות אגף אתו"ס מחלקת האירועים, אגף נוצ"ץ והמרחבים הקהילתיים של פנאי העיר חדרה ומתנ"ס גבעת אולגה - לא ויתרו ויספקו לתושבים שלל אירועים ופעילויות וירטואליות, אך לא רק, לכל המשפחה ובכל רחבי העיר.
הפעילות המרכזית לילדים תהיה מופע מיוחד של כוכב הילדים של ישראל, יובל המבולבל, שיועבר גם בזום וגם בדף הפייסבוק של מתנ"ס אולגה. המופע ייערך ביום שלישי, 23/2, בשעה 17:00. כמובן שהצפייה במופע חינם לכל התושבים.
יובל המבולבל (צילום: יהב ברמי)
הנוער החדרתי יהנה בפורים ממופע סטנד אפ מיוחד של אורי חזקיה. המופע יועבר בזום, ביום שלישי, 23/2, בשעה 19:00.
המופע מרכזי ייערך ביום חמישי, 25/2, בשעות הערב: מופע רחפנים מרהיב בשמי העיר, כאשר הרחפנים למעשה יציירו בשמיים את לוגו 130 שנה לחדרה וסמלים נוספים הקשורים לעיר. המופע ייערך במספר מוקדים מתוך מטרה לחשוף אותו לכמות המירבית של תושבים. כל הפרטים ושעות המופעים באתר עיריית חדרה.
מופע רחפנים (צילום: יח"צ)
גם המרחבים הקהילתיים בכל רחבי העיר מכינים שפע של פעילויות ומופעים לקהילה, ובשיתוף הקהילה. כל הפרטים על כל הפעילויות וכל המופעים הן באתר עיריית חדרה והן באתר פנאי העיר חדרה ומתנ"ס גבעת אולגה.
בין המופעים המרכזיים, שיועברו בפייסבוק של פנאי העיר: כלנית גיבורת הלב, בר הקוסם והביצה שהתחפשה. במרכז הפנאי רימונים יערכו פעילות מיוחדת לאוכלוסיות מיוחדות, ובכל המרכזים הקהילתיים ידאגו למשלוחי מנות קהילתיים.
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".