ארה"ב מבקשת מישראל את הסגרתו של תושב חדרה החשוד בעבירות פדראליות
שלומי גבאי יום חמישי,
25 בפברואר 2021, 10:20
לפני כשישה חודשים הוגש נגדו כתב אישום בבית משפט פדראלי במחוז הדרומי בניו יורק. מבקשת ההסגרה עולה כי הוא ניהל מישראל רשת עניפה לשירותי זנות בארה"ב ובעיקר בעיר ניו יורק
המחלקה הבינלאומית בפרקליטות המדינה הגישה עתירה לבית המשפט המחוזי בירושלים להכריז על תושב חדרה, אזרח ישראל, בר הסגרה לארצות הברית, על מנת שיעמוד לדין בגין עבירות קשירת קשר לביצוע פשע והלבנת הון. הוא נעצר ביום 24.2.2021 על ידי משטרת ישראל לבקשת ארצות הברית.
לפי בקשת ההסגרה, בתקופה שבין ינואר 2013 לספטמבר 2019 הוא ניהל מישראל, יחד עם שותפתו בארה"ב, רשת עניפה לשירותי זנות בארה"ב ובעיקר בעיר ניו יורק. הרשת פעלה באמצעות אתר אינטרנט ראשי יחד עם מספר רב של אתרי אינטרנט נוספים שפרסמו את שירותי הרשת וחיברו בין נשים המספקות שירותי מין לצרכני זנות ברחבי ארה"ב.
נעצר בישראל לבקשת ארצות הברית (צילום: pixabay)
בחודש אוגוסט 2020 הוגש נגדו כתב אישום בבית משפט פדראלי במחוז הדרומי בניו יורק וביום 24.2.2021 הוא נעצר בישראל לבקשת ארצות הברית.
מבקשת ההסגרה עולה כי הנאשם היה אחראי על עדכון ואחזקת אתר האינטרנט, תפעול מערך ההזמנות המקוון, העלאת תכנים ופרסום הרשת באמצעות אתרי אינטרנט אחרים וברשתות חברתיות כמן פייסבוק וטוויטר.
שותפתו, מצידה, ניהלה את הפעילות היום יומית של הרשת. בתקופת פעילותו, הנאשם קיבל לידיו יותר מ-1.2 מיליון דולרים מרווחי הרשת, וזאת בדרכים שונות שנועדו להסוות את התשלומים ולהלבינם, בין היתר, קיבל הנאשם תשלומים במזומן שהועברו באמצעות חברות שילוח, וכן משך מכספומט הסמוך לביתו בחדרה סכומי כסף שהצטברו לסכומי עתק, באמצעות כרטיס אשראי של ריינולדס, שנשלח אליו על-ידי שותפתו מארה"ב.
תיק ההסגרה מטופל ע"י עו"ד דוד לנדאו מהמחלקה הבינלאומית בפרקליטות המדינה בשיתוף משטרת ישראל וחולית אינטרפול במשטרת ישראל.
כתב אישום חמור כנגד איש עסקים מוכר מנתניה בגין ביצוע עבירות מין חמורות
...
פלאשנט לוקאלי | 21.5.2026
משלבים את נכי צה"ל בשוק העבודה
...
פלאשנט לוקאלי | 14.5.2026
פועלים לרווחתם הנפשית של שורדי השואה
...
פלאשנט לוקאלי | 13.5.2026
מרפאת השיניים שכולם מדברים עליה ברמת אביב: טכנולוגיה מתקדמת, יחס אישי והטבת פתיחה שווה במיוחד - הכירו את Royalty Watted
מרפאת הבוטיק החדשה של ד"ר ותד משלבת טכנולוגיה דיגיטלית מתקדמת, יחס אישי וטיפולי שיניים ברמה הגבוהה ביותר - מהשתלות ושיקום הפה ועד יישור שקוף ואסתטיקה דנטלי...
פלאשנט לוקאלי | 12.5.2026
מטפלים בנפש
...
פלאשנט לוקאלי | 5.5.2026
מדברים על זה
משפיל את המשטרה פעם אחר פעם
...
פלאשנט לוקאלי | 31.5.2026
מתי הזמן הנכון לעשות בדיקות גנטיות
...
פלאשנט עסקים | 28.5.2026
מתי הזמן הנכון לעשות אבחון פסיכודידקטי
...
פלאשנט עסקים | 28.5.2026
מינרקו מזמינה יוצרות ויוצרים מתחילים ל-Clay Date בבית לקרמיקאים בנתניה
...
פלאשנט עסקים | 28.5.2026
המהפכה בדיני שטרות: מהגנה על הבנקים להגנה על הסחר החופשי
...
סגן ומ”מ ראש העיר שלו אלגלי, השתתף בסבב אליפות ישראל בסקייטבורד, שנערך בנתניה בפארק שלולית החורף, בהשתתפות ספורטאים מאיגוד הסקייטבורד מכל רחבי הארץ. תפסנו אותו יחד בצילום עם עופר אלקין - מנכ״ל איגוד הסקייטבורד
וניר יבלונסקי - מאגף הספורט.
ראש העיר נתניה, אבי סלמה, אירח השבוע את השר חיים כץ, שר התיירות, הרווחה, הבריאות, הבינוי והשיכון. יחד עם הצוות המקצועי דנו על הנושאים לקידומה והמשך התפתחותה של העיר.
מזל טוב לבת המצווה: בין החוגגים למשפחת עו"ד יוסי ומרב מכלוף, שדרן רדיו 90, יחד עם חברי מועצה, משפחה וחברים טובים אשר נהנו מערב מרגש, שמח ובלתי נשכח. מזל טוב והרבה הצלחה בהמשך הדרך!
חבר הכנסת משה סעדה הגיע יחד עם שרים וחברי כנסת למפגן תמיכה בכוח 100 בהיכל התרבות בנתניה. סעדה וחבר מועצת העיר ים מאיר קרן שוחחו רבות ושיבחו את פועלם של הלוחמים שכל המדינה מחבקת.