בעידן הקורנה: חלוקת משלוחי מנות לילדים בהלל יפה מהחלונות
שלומי גבאי יום שישי,
26 בפברואר 2021, 14:27
צוות היחידה לחילוצים מיוחדים של תחנת כבאות חדרה הפתיע את הילדים המאושפזים במרכז הרפואי הלל יפה כשהם טיפסו לחדרים מחופשים והגישו את משלוחי המנות לפורים דרך החלון ובגלישה
ביום שישי בבוקר הגיע צוות מהיל"מ - היחידה לחילוצים מיוחדים של תחנת כבאות חדרה למרכז הרפואי הלל יפה כדי לחלק לילדים המאושפזים משלוחי מנות לכבוד חג הפורים.
צוות החילוץ בדרך לחלק את המנות (צילום: כבאות והצלה תחנת חדרה)
בימי הקורונה כאמור, אין אפשרות להיכנס למחלקות האשפוז ולכן מצאו הכבאים דרך מקורית ויפה לחלק את המתנות לילדים- הכבאים ירדו מגג הבניין וחילקו את משלוחי המנות דרך החלונות. הילדים התרגשו מאוד לקבל את ההפתעות, בפרט בדרך מקורית שכזו.
ד"ר עדי קליין, מנהלת מחלקת ילדים במרכז הרפואי הלל יפה, הודתה לכבאים על המחווה המרגשת וההפתעות שחולקו לילדים.
המשלוח ואיש צוות עם המנה בחלון החדר (צילום: כבאות והצלה תחנת חדרה)
סדרת רשת חדשה עלתה בהשראת סדרת הטלוויזיה המדוברת “הלוטוס הלבן”, מהלך המהווה חלק מאסטרטגיית התוכן של מותג הטיפוח VICHY (ווישי), מהלך תקשורתי רחב וחדשני בישראל המחבר בין תרבות, הומור ותובנות על עולם השיווק. לצילומי הסדרה גויסו כוכבות בולטות: קרן מור מהשחקניות המוערכות בישראל, ריף נאמן שחקנית ודוגמנית מובילה וליבר בלילתי, אישיות אופנה מהבולטות ברשת. הן עומדות במרכז העלילה ומגלמות דמויות נשיות חזקות, מורכבות ושונות זו מזו, הנפגשות בריטריט וולנס יוקרתי של המותג.
חוזרים לצפון: מלון בוטיק אל-רום שברמת הגולן פותח את עונת התיירות ומזמין את המטיילים ליהנות מחופשה ירוקה, שקטה וקרירה בגובה של כ-1,070 מטר מעל פני הים. המלון מציע חדרי אירוח משפחתיים, מדשאות רחבות, מתחמי ברביקיו, ג'ימבורי לילדים ומרחבים פתוחים מול נופי הגולן. בחודש יוני נפתחה גם עונת קטיף הדובדבנים המפורסמת של אל-רום, עם 12 זנים שונים של דובדבנים ופירות יער. כחלק מהחוויה, מומלץ לבקר במיצג “עמק הבכא” (עז 77), המספר את סיפור הגבורה של חטיבה 7 במלחמת יום הכיפורים. המיצג מוצע ללא תשלום לאורחי המלון. לפרטים באתר בוטיק אל-רום.
הסופרת שלנו זוהר אביב פגשה את ליאור סושרד במסעדה. היא ביקשה שיקרא את מחשבותיה אבל הבת שלו קפצה ואמרה - אבל אני כבר קראתי, קראתי את הספרים שלך. המורה מקריאה בכל יום את 'חבורת כוח המוח' וזה היה בהחלט משמח דיו וחיוך רחב התפשט לתמונה משותפת. אהבנו!
התהוות: האמנית הצעירה הדס פורגס מציגה את תערוכת היחיד הראשונה שלה בגלריית Global Art בתל אביב. בתערוכה מוצגות עבודות שמן עוצמתיות העוסקות ברגש, זהות, תשוקה, כאב ותהליכי התפתחות אישיים, תוך שילוב השפעות מעולמות האמנות הקלאסית והעכשווית. היצירות חושפות את עולמה הפנימי של פורגס ומזמינות את הצופה למסע בין סערה נפשית, חלומות ותקווה. פורגס, בוגרת שירות ביחידת 8200 בתחום הסייבר, יוצרת חיבור מסקרן בין חשיבה טכנולוגית לבין יצירה אמנותית אינטואיטיבית ורגשית. התערוכה מסמנת את תחילתה של דרך אמנותית מבטיחה ומעניקה הצצה ליצירתה המתגבשת של אמנית צעירה ומסקרנת. אוצרות: מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. פתיחה חגיגית: 25.6.2026 - נעילת התערוכה: 25.7.2026. מקום: גלריית Global Art, מרכז בעלי מלאכה 13, תל אביב.