בעידן הקורנה: חלוקת משלוחי מנות לילדים בהלל יפה מהחלונות
שלומי גבאי יום שישי,
26 בפברואר 2021, 14:27
צוות היחידה לחילוצים מיוחדים של תחנת כבאות חדרה הפתיע את הילדים המאושפזים במרכז הרפואי הלל יפה כשהם טיפסו לחדרים מחופשים והגישו את משלוחי המנות לפורים דרך החלון ובגלישה
ביום שישי בבוקר הגיע צוות מהיל"מ - היחידה לחילוצים מיוחדים של תחנת כבאות חדרה למרכז הרפואי הלל יפה כדי לחלק לילדים המאושפזים משלוחי מנות לכבוד חג הפורים.
צוות החילוץ בדרך לחלק את המנות (צילום: כבאות והצלה תחנת חדרה)
בימי הקורונה כאמור, אין אפשרות להיכנס למחלקות האשפוז ולכן מצאו הכבאים דרך מקורית ויפה לחלק את המתנות לילדים- הכבאים ירדו מגג הבניין וחילקו את משלוחי המנות דרך החלונות. הילדים התרגשו מאוד לקבל את ההפתעות, בפרט בדרך מקורית שכזו.
ד"ר עדי קליין, מנהלת מחלקת ילדים במרכז הרפואי הלל יפה, הודתה לכבאים על המחווה המרגשת וההפתעות שחולקו לילדים.
המשלוח ואיש צוות עם המנה בחלון החדר (צילום: כבאות והצלה תחנת חדרה)
כך הופכות הגינות בחדרה למרחב קהילתי
עו"ד יניב דרי, יו"ר פנאי העיר: "המטרה היא לא לחכות שהתושב יגיע אלינו. אנחנו רוצים לצאת אליו, לפגוש אותו בשכונה ולתת מקום ליוזמות שצומחות מתוך הקהילה עצמה"...
פלאשנט לוקאלי | 19.9.2026
עדיין אין קצה של מידע
מתנדבי חדרה מעדכנים על העלמותו של איגור חנוכייב...
במהלך חופשת חול המועד סוכות יערכו ב 18 קניוני עופר ברחבי הארץ מגוון רחב של אירועים, פעילויות ואטרקציות לכל המשפחה – ללא עלות ובכניסה חופשית. בין האטרקציות הבולטות לכל השפחה: מופעים, הצגות , סדנאות, מתחמי משחק, מתנפחים ועוד. חג שמח!
מרוץ "ענבי טלי 2026" – מרוץ הראשון מסוגו בישראל שהתקיים בין הכרמים ובנופים המרהיבים של שפלת יהודה, השתתפו כ-200 רצים ורצות מגילאי 4 ועד 70. האירוע הציע למשתתפיו שלושה מסלולים ברמות קושי ומרחקים שונים – מקצה תחרותי של 10 ק"מ, מקצה של 5 ק"מ ומקצה של 2 ק"מ המיועד למשפחות ולילדים. המשתתפים במרוץ נהנו מחוויית ריצה ייחודית פסטורלית ובלתי נשכחת בתוך הנוף החקלאי המזוהה עם ענבי טלי, במסלולים העוברים בין הכרמים הירוקים והשדרות המוצלות, סמוך לאזור בו עובר שביל ישראל ובנוסף, קיבלו חולצת DryFit ומדליית השתתפות, ובמקצים התחרותיים גם מספר חזה עם שבב דיגיטלי למדידת זמנים. את המרוץ סיימו בטעם טוב עם מיטב תוצרת הענבים כחול לבן. כרמל הלפרין, מנכ"ל 'ענבי טלי', שהזניק את המרוץ והשתתף בעצמו במקצה של 10 ק"מ, אמר: "אנו שמחים על האירוע המיוחד ועל ההזדמנות להזמין את הציבור הרחב אלינו, לכרמים, המקום שבו הסיפור של ענבי טלי התחיל ולהכיר מקרוב את החקלאות והנוף של מושב לכיש".
איש החסד הנתנייתי אלעזר פרץ מ׳מטה משיח׳ ערך כמידי שנה ביקור במשרדי עיריית נתניה, שם תקע בשופר וחילק ערכות דבש יחד עם ברכת הרבי מליובאוויטש לשנה טובה ומתוקה. ראש העיר אבי סלמה בירך את פועלו של איש החסד למען תושבי העיר. עוד ביקר פרץ במשרדי סגן ומ״מ ראש העיר שלו אלגלי, סגן ראש העיר אמיה טאגה, מנכ״ל העירייה מויש לוי, מ״מ מנכ״ל העירייה אלון אהרן ומנהל אגף הקליטה בני אמר.
סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי, השתתף השבוע באריזת סלי מזון לקראת ראש השנה יחד עם חב״ד נתניה ופלוגת חיילי צה״ל. במהלך הפעילות נארזו סלי מזון שיועברו למשפחות לקראת החג, כחלק מהפעילות שמקיימים בחב״ד נתניה לאורך השנה למען תושבי העיר. ישר כח!