צוות מד"א שהוזעק לזירה דיווח כי גבר נמצא ללא סימני חיים ונאלצו לקבוע את מותו במקום
גבר בן 46 תושב נתניה, נהרג בקריסת מנוף היום סמוך לשעה 12:15 באתר הבניה בשכונת אור ים באור עקיבא. חובשים ופראמדיקים של מד"א שהוזעקו לזירה דיווחו על הגבר שנמצא ללא סימני חיים וקבעו את מותו במקום.
צוותי כיבוי בפיקוד להב משנה מג'די טיארה פעלו כדי לחלץ את הלכוד מתוך הריסות העגורן תוך שהם השתמשו בציוד הידראולי כדי לייצר דרך גישה אליו ולהוציא אותו החוצה.
זירת האירוע (צילום: דוברות המשטרה)
הפראמדיקים של מד"א ליאור אלמקייס ולי אם לוי סיפרו: "כשהגענו לאתר הבניה ראינו את המנוף שקרס על צידו. הפצוע, גבר בן 46 נלכד מתחתיו כשהוא מחוסר הכרה וסובל מפגיעה רב מערכתית. ביצענו בדיקות רפואיות אבל הוא היה ללא סימני חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותו."
המשטרה פתחה בחקירת תאונת עבודה הקטלנית. חוקרי משרד העבודה זומנו למקום.
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.
מרכז סוזן דלל: מה עושים בשבת - מופעים לילדים.ות ולכל המשפחה עם מיטב היצירה הישראלית העכשווית והרבה מקום לדמיון והשראה. המופע הראשון בסדרה: סבתא סורגת - אנסמבל תוצרת בית. הצגה בחרוזים סרוגה ביד, זוכת פרס השחקנית ועיצוב בפסטיבל חיפה הבינ״ל להצגות ילדים. ביום שבת 10 בינואר בשעה 11:00 אולם ירושלמי, מרכז סוזן דלל - למידע ורכישת כרטיסים: באתר מרכז סוזן דלל. תהנו!
מנחת הטלוויזיה יעל גולדמן, בעלה השחקן אורי פפר ושלושת הילדים, בילו חופשה משפחתית במלון גליליון, כדי לחגוג לבת הבכורה עמונאל 14 חורפים. גולדמן פגשה את ארז משה, מנכ"ל המלון וסיפרה לו שבימים אלה היא משיקה פוטקאסט חדש שלה עם ברכה ליבי שילט, בשם: "התל-אביבית והרבנית", בנושא זוגיות, משפחה, אהבה וקריירה. ומתכננת לעמנאול הפתעה נוספת ליום הולדת 14 נסיעת בנות מעבר לים.