תשעה בני נוער נבחרות כמצטיינים בפעילות התנדבותית בתחומים שונים, והשבוע קיבלו תעודות הערכה על הצטיינותם
בטקס צנוע במעמד ראש העיר צביקה גנדלמן הוענקו תעודות הערכה לבני נוער המצטיינים בפעילות התנדבותית. בטקס השתתפו מנהלת אגף נוצ"ץ הדר מרום, מנהל מחלקת החינוך העל-יסודי בר חן, מנהלת מחלקת הנוער יעל יעקבי, רכזת מועצת הנוער העירוני אורי שחר, מנהלי בתי ספר ובני הנוער המצטיינים.
הערכה למצטיינים. בני הנוער עם ראש העיר (צילום: דוברות העירייה)
לדברי שחר, בתחילת השנה הוקמה ועדה בהובלת מחלקת הנוער, שכללה מנהלת בית ספר, מנהלת מחלקת חינוך ונציגים ממחלקת הנוער. בוועדה נבחרו תשעה בני נוער מרחבי העיר, המצטיינים בפעילותם ההתנדבותית במסגרות השונות. בני הנוער שנבחרו במצטיינים לשנה זו, הם: אלעד יחזקאל מתיכון בית אליעזר, אמיר צולמן מבית שמואל, לונה כץ מדמוקרטי חדרה, מזל אבבה מתיכון חדרה, מעין פירני מהרב תחומי, נועה לוברוב מתיכון בית אליעזר, נועם אפגין מתיכון בית אליעזר, רוני אברהם מתיכון חדרה וליאם בקר מהרב-תחומי. יצוין כי בקר זכה השנה גם באות שר החינוך לנוער מתנדב ארצי ע"ש גלעד ריבן ז"ל.
בטקס שהתקיים בעיריית חדרה בירך ראש העיר את בני הנוער והודה למצטיינים על פעילותם המבורכת. ראש העיר הביע את הערכתו על היוזמה והאחריות שהם מגלים, כל אחד ואחת במסגרות בהם הם מתנדבים, ואמר שהם מוכיחים כי לעיר חדרה יש כל הסיבות להיות גאה בבני הנוער שלה.
🚨 בעוד יומיים זה קורה 🚨 נועה קירל מגיעה לנתניה, ואתם באמת לא רוצים להישאר בחוץ. 🔥 זה הולך להיות אחד הערבים הכי גדולים של הקיץ, האנרגיות והאווירה שכולם ידברו עליה.
⏳ *הכרטיסים האחרונים ב-25 שח מחכים לכם.*
אל תגידו אחר כך "חבל שלא קנינו".
🎟️ לרכישת כרטיסים:
https://tickchak.co.il/109237
נתניה ממשיכה למשוך חברות מובילות: אירוע השקת משרדי הדוגמה בפרויקט החדש של דיזנגוף וקבוצת תדהר, התקיים השבוע בנתניה. מדובר בבניין מגורים חדשני המשלב קומת משרדים בסטנדרט מתקדם, המעניקה מענה איכותי לעסקים ולחברות המבקשים לפעול בעיר נתניה. סגן ומ”מ ראש העיר, שלו אלגלי, הממונה על הפיתוח העסקי, השתתף באירוע וציין כי נתניה ממשיכה לבסס את מעמדה כמרכז עסקים מוביל. חברות מובילות בוחרות להשקיע ולהתפתח כאן בזכות תנופת הפיתוח, המיקום האסטרטגי ואיכות החיים שהעיר מציעה. "נמשיך לפעול כדי למשוך עוד עסקים, לייצר מקומות תעסוקה ולחזק את הכלכלה המקומית".
מיקי קם ואודיה קורן השיקו וכולם הגיעו לפרגן בפרימיירה החגיגית: בשבוע שעבר חגגו בתיאטרון הקאמרי את עליית ההצגה "השותפה" בפרימיירה חגיגית בכיכובן של אודיה קורן ומיקי קם. בהצגה הן מגלמות שתי נשים - אחת נאיבית והשניה פרועה - שעוברות לגור יחד והופכות לדמויות משמעותיות מאוד זו עבור זו. הראשון לברך היה בנה של מיקי קם, נדב עדר, יחד עם אשתו אלינור וייל - שניהם שחקנים בקבוצת הצעירים של הקאמרי. עוד נכחו: ירדנה ארזי, חנה לסלאו, נורית גפן, נתן דטנר, איל וולדמן ועוד.