תושבי חדרה ייהנו במוצאי עצמאות ממרתון הופעות בהיכל אנרבוקס: טיפקס, נסרין ועדן חסון, במחיר של 50 שקלים בלבד (לכל מופע) לתושבי חדרה. בערב החג ישודר טקס הדלקת המשואות המסורתי בפייסבוק העירוני ולאחריו מופע זיקוקים מרהיב בשמי העיר. העירייה בשיתוף פנאי העיר חדרה ומתנ"ס גבעת אולגה יערכו במהלך החג שורה של פעילויות והפעלות לכל המשפחה בכל רחבי העיר
לאחר קשיים ואי ודאות בשל מגבלות הקורונה, בעיריית חדרה החליטו בכל זאת לקיים אירועים לציון יום העצמאות ה-73 של מדינת ישראל ולשמח את תושבי העיר. את האירועים מובילה מחלקת האירועים העירונית של אגף אתו"ס.
גולת הכותרת של החגיגות תהיה בהיכל אנרבוקס במוצאי החג, ביום חמישי, 15/4/21, החל מהשעה 20:00, כאשר להקת טיפקס (אותה בחרו התושבים במשאל מיוחד שנערך) תפתח מרתון מיוחד של שלוש הופעות לתוך הלילה, במה שייקרא "לילה כחול לבן בחדרה".
אחרי הופעתה של להקת טיפקס. בשעה 22:30 תעלה לבמה נסרין קאדרי ובשעה 1:00 בלילה יעלה עדן חסון בהופעה מיוחדת לנוער וצעירים.
כרטיס לכל אחת מההופעות יעלה 110 שקלים, אבל תושבי חדרה יוכלו לרכוש אותו במחיר מסובסד של 50 שקלים בלבד! פתיחת מכירת הכרטיסים תהיה ביום ראשון הקרוב, 11/4/21, בשעה 9:00. הרכישה מקוונת בלבד דרך קופות תל אביב.
לכל אחד מהמופעים אפשר יהיה להכניס 1,000 צופים בלבד, ובעיריית חדרה נערכים על מנת שזרימת הקהל תהיה קלה ומהירה. כמובן שהכניסה לכל המופעים לגילאי 16 ומעלה בהצגת תו ירוק בלבד.
נסרין קדרי (צילום: טל עבודי)
בערב יום העצמאות (רביעי, 14/4/21) בשעה 20:30 ישודר בדף הפייסבוק העירוני טקס הדלקת המשואות המסורתי בסימן 130 שנה לחדרה. הטקס צולם מראש וישודר כאמור בערב החג.
מיד לאחריו ייערכו בשמי העיר מופעי זיקוקים מרהיבים בארבעה מוקדים שונים, החל מהשעה 21:00 ועד 21:30. כל השעות והפרטים של הזיקוקים מופיעים באתר עיריית חדרה ובפרסומים השונים.
בשכונת גבעת אולגה יחגגו בערב עצמאות עם רכב שמחה מיוחד החל מהשעה 20:00, שיסתובב בשכונה ובשכונת עין הים הסמוכה ויעשה שמח יחד עם התושבים.
ביום העצמאות עצמו (חמישי, 15/4) מזמינה העירייה את התושבים לפיקניק קהילתי בשכונות, בהובלת פנאי העיר חדרה. החל מהשעה 17:00 ועד 19:00 התושבים מוזמנים לגנים הציבוריים בשכונות השונות, שם ידאגו להם לאווירה טובה, דגלים ובעיקר מוזיקה ישראלית משובחת. כל הפרטים בנוגע לגנים השונים יופיעו באתר עיריית חדרה ובאתר פנאי העיר חדרה.
עדן חסון (צילום: יח"צ)
מעבר למופעי העצמאות שייערכו ביום חמישי בערב בהיכל אנרבוקס, עיריית חדרה בשיתוף עמותת פנאי העיר חדרה ומתנ"ס גבעת אולגה, יערכו לתושבים חגיגת עצמאות מיוחדת גם במהלך יום העצמאות עצמו.
בשלושה מוקדים בעיר: אקו פארק, פארק עין הים ומתנ"ס גבעת אולגה, ייערכו בין השעות 11:00-14:00 פעילויות מיוחדות לכל המשפחה: מתקנים מתנפחים, עמדות משחק, סדנאות יצירה והפעלות לילדים. כמובן שהפעילות ללא תשלום.
בשעות אחר הצהריים, 17:00-19:00, ייערך הפנינג קהילתי בשורה של גנים ציבוריים במרחבים הקהילתיים. ההפנינג, בהובלת פנאי העיר חדרה, יכלול מוזיקה ישראלית משובחת, הפעלות ופעילויות לילדים והרבה אווירה טובה וחגיגית. גם כאן כמובן שהפעילות ללא תשלום.
ההפנינג ייערך בגנים הבאים: גן תות, גן קפלן, גן לקריץ, גן שניר, גן ציבורי יוספטל (בגן השעשועים), גן יהושוע, גן ברנדייס, פארק חדרה הצעירה, קאנטרי קלאס (בגן השעשועים), מגרש ספורט גזית, גן ים המלח, גן שרה.
פעילות באקופארק. תמונת ארכיון (צילום: דוברות העירייה)
שלושה מיליון ישראלים בסיכון לפוסט טראומה
בכנס ראשון במסגרת המסלול לאתגרים דחופים של Civix הוצגו מעל 70 יוזמות שכבר פותחו במהלך התהליך, להתמודדות עם אתגר בריאות נפשית....
פלאשנט לוקאלי | 25.5.2025
נתפס תושב טול כרם שאנס אישה בנתניה
...
פלאשנט לוקאלי | 15.5.2025
מדברים על זה
מתחנת בקרוב? קלייר שמלות כלה זו הכתובת שלך
...
פלאשנט עסקים | 23.6.2025
מזרונים שבאמת ישפרו לכם את איכות החיים
...
פלאשנט עסקים | 19.6.2025
הספורטאים חוזרים להתאמן
שר התרבות והספורט מיקי זוהר ביוזמה לחידוש אימוני ספורטאים בווינגייט...
פלאשנט לוקאלי | 18.6.2025
תאונת עבודה ורשלנות המעסיק
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.6.2025
מחלות מקצוע
...
פלאשנט חוק ומשפט | 2.6.2025
עילות תביעות תלמידים בבית ספר / בגן
...
פלאשנט חוק ומשפט | 22.5.2025
כרטיס ביקור על גלגלים: מדריך לעיצוב מדבקות רכב שעובדות
...
פלאשנט עסקים | 21.5.2025
איך לתכנן סוף שבוע רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 20.5.2025
איך לתכנן סוף שבוע רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 20.5.2025
איך לתכנן סופש רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 18.5.2025
מסך Dual-Frame ראשון מסוגו
דגם U27G4R המציע אפשרות בחירה בין תצוגת UHD ב-HZ 160 לבין FHD ב- HZ320...
לוסי איוב מכתיבה את הקצב: הברלט שגנב את ההצגה. מי שצפה בשבוע שעבר בפרק של רוקדים עם כוכבים לא יכול היה לפספס את הנוכחות המרשימה של המנחה לוסי איוב - וגם לא את הבחירה האופנתית שבלטה על המסך: חליפת טוקסידו שחורה בגזרה מחויטת ונקייה, עם טוויסט במרכז – ברלט תחרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUB שהפך לאלמנט שמכתיב את כל הלוק. ניתן להשיג ברשת חנויות JACK KUBA.
רשת BBB פותחת את סניפיה למשלוחים ואיסוף עצמי בהתאם להנחיות פיקוד העורף- התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר זמין כעת גם במשלוחים: בהתאם להנחיות פיקוד העורף לסגירת המסעדות לישיבה, סניפי רשת BBB יהיו פתוחים לפעילות במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי בלבד, בהתאם להנחיות ולהתפתחויות המצב הביטחוני בכל אזור ואזור. כחלק מהמאמץ להחזיר שגרה גם בימים מורכבים, ניתן להזמין גם את תפריט הקיץ החדש, שהושק רק בשבוע שעבר ומביא עמו מנות מפתיעות, עשירות בטעמים וייחודיות ל-BBB. שמרו על עצמכם. שיהיה בתאבון!
מלון דן כרמל אירח את השחקנית חני נחמיאס ויהודה אליאס שטיילו בחיפה וקפצו לביקור במלון. בן ינובר, מנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ומנכ"ל דן כרמל ערך סיור במלון לחיים אוסדון (דוד חיים) שהתארח במלון והראה לו את הגינה החדשה במלון. חני נחמיאס שבדיוק הגיעה למלון הפתיעה את אוסדון במהלך הסיור בגינה של דן כרמל והצטרפה אליהם יחד עם יהודה אליאס. אורחי דן כרמל שראו את כל החבורה בגינה חשבו שתהיה הופעה למבוגרים של חני ויהודה ולילדים של ה-"דוד חיים", אבל בסוף כולם הסתפקו בסלפי עמם.