החשודים שוחררו לאחר שבית המשפט כבר הורה על הארכת מעצרם. לאחר הדיון האמת התגלתה לחוקרים. במשטרה שוקלים כיצד לפעול כנגד המתלוננת שבדתה את סיפור האונס
משטרת חדרה שחררה לפני זמן קצר ללא כל תנאי את 2 תושבי העיר (55,59) שמעצרם הוארך הבוקר בבית משפט השלום בעיר לאחר שנחשדו באונס תושבת קיסריה בשנות ה-50 לחייה.
אתמול בשעה 19:02 התקבלה במוקד המשטרה תלונה מאשה שטענה ש-2 גברים ששהו בדירתה בקיסריה אנסו אותה. שוטרים שהגיעו במהרה לדירה עצרו את 2 הגברים ששהו במקום ובתום חקירתם הם נכלאו.
הבוקר בקשה המשטרה מבית המשפט להאריך את מעצרם ב-8 ימים. נציג המשטרה טען בדיון כי על פי עדותה של המתלוננת השניים ביצעו בה יחדיו שורה של עבירות מין לרבות אונס.
משטרת חדרה (צילום: שלומי גבאי)
סניגורו של החשוד הדומיננטי יותר רותם כהן טען בדיון כי מרשו וחברו הגיעו למתחם הדירות בו מתגוררת המתלוננת כ-20 דקות לערך קודם לכן כפי שניתן ללמוד ממצלמות האבטחה המוצבות במקום והזמן הקצר בו שהו בדירה אינו מסתדר עם דברי המתלוננת.
עוד דרש עו"ד כהן לערוך עימות בין מרשו שהכחיש כל מגע מיני עם המתלוננת בכדי לסתור את עדותה. השופטת אונגר ביטון שוכנעה כי קיים חשד סביר שהחשודים ביצעו את המיוחס להם והאריכה את מעצרם ב-4 ימים.
חוקרי הפרשה זימנו בשעות הצהריים את המתלוננת להשלמת עדות ולאחר שביצעו כמה פעולות חקירה הוברר כי המתלוננת בדתה את תלונתה ומסרה פרטים שאינם נכונים לחוקרים. החוקרים שהבינו כי מדובר בתלונת כזב הורו מיד על שחרורם ללא כל תנאי של החשודים.
במשטרה שוקלים כעת כיצד לפעול כנגד המתלוננת שמסרה עדות שקר.
דרש לערוך עימות. עו"ד רותם כהן (צילום: שלומי גבאי)
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.
מרכז סוזן דלל: מה עושים בשבת - מופעים לילדים.ות ולכל המשפחה עם מיטב היצירה הישראלית העכשווית והרבה מקום לדמיון והשראה. המופע הראשון בסדרה: סבתא סורגת - אנסמבל תוצרת בית. הצגה בחרוזים סרוגה ביד, זוכת פרס השחקנית ועיצוב בפסטיבל חיפה הבינ״ל להצגות ילדים. ביום שבת 10 בינואר בשעה 11:00 אולם ירושלמי, מרכז סוזן דלל - למידע ורכישת כרטיסים: באתר מרכז סוזן דלל. תהנו!
מנחת הטלוויזיה יעל גולדמן, בעלה השחקן אורי פפר ושלושת הילדים, בילו חופשה משפחתית במלון גליליון, כדי לחגוג לבת הבכורה עמונאל 14 חורפים. גולדמן פגשה את ארז משה, מנכ"ל המלון וסיפרה לו שבימים אלה היא משיקה פוטקאסט חדש שלה עם ברכה ליבי שילט, בשם: "התל-אביבית והרבנית", בנושא זוגיות, משפחה, אהבה וקריירה. ומתכננת לעמנאול הפתעה נוספת ליום הולדת 14 נסיעת בנות מעבר לים.