חגיגה קהילתית של ל"ג בעומר היא יוזמה של קהילת הסטודנטים 'בוחרים מחר חדרה', שהפכה למסורת והתקיימה בשמחה גדולה זו השנה הרביעית
הערב הקהילתי הוקדש השנה למאות הצעירים, סטודנטים, פעילים ומתנדבים, שהובילו ולקחו חלק במגוון הרחב של היוזמות העירוניות שהוביל מרכז הצעירים של אגף נוצ"ץ בשנת הקורונה, ונערך בנוכחותו של ראש העיר צביקה גנדלמן והשותפים של מרכז הצעירים משלל התוכניות שהוביל המרכז, שברכו את הצעירים והביעו את הערכתם על העשייה המבורכת.
ראש העיר בראש צעיר (צילום: דוברות העירייה)
כמיטב המסורת של אירועי מרכז הצעירים, גם חגיגת ל"ג בעומר הורכבה מכיבוד עשיר משובח (על האש), מוזיקה מעולה, פינות צ'יל אאוט וגרילנדות צבעוניות. "זו הייתה ההזדמנות שלנו להוקיר תודה גדולה לצעירים החדרתים שיחד איתם גם בשנה המורכבת והמאתגרת שעברה על כולנו המשכנו לפעול, ליזום ולהשפיע יחד על הקהילה בעיר." אמרה מ"מ מנהלת מרכז צעירים אולה פרץ קוזלוב, שברכה גם היא את הצעירים על עשייתם בימי הקורונה, "צעירים יקרים שלנו, תודה גדולה לכל אחד ואחת מכם על כך שגם השנה הצלחנו להיות פרואקטיביים לפעול בצורה יצירתית וגמישה במציאות המשתנה. בזכותכם, מאות הצעירים הפעילים במסגרת תכניות המנהיגות, יזמות והמעורבות חברתית הובלנו יוזמות חברתיות עבור תלמידים, בני נוער, האוכלוסייה המבוגרת, חיילים תושבי חדרה משפחות צעירות חדשות בעיר, יולדות חדרתיות ועוד. אתם חבורה גדולה ומיוחדת של אנשים שאיתכם אפשר להמשיך לחלום בגדול ולהגשים."
בין עבר להווה: תערוכת היחיד "מצב ביניים" של חומי גרומן תיפתח ביפו. התערוכה, באוצרותו של איתי גבאי, תיפתח ביום חמישי, 9 ביולי 2026, בשעה 19:30, בגלריה אשכילה ביפו, ותציג עבודות בציורי שמן וצבעי מים העוסקות בזהות, שייכות והמפגש שבין מסורת לחיים עכשוויים. גרומן, שעזבה את הקהילה החרדית, מביאה אל הבד את מסעה האישי דרך שתי סדרות עבודות: האחת מתארת רגעים מחיי היומיום בישראל, והשנייה מציגה כלי זכוכית צבעוניים המשמשים כמטאפורה למערכות יחסים, שקיפות ושבריריות. התערוכה "מצב ביניים" תוצג בגלריה אשכילה, רחוב הפנינים 2, יפו, ותינעל ב-7 באוגוסט 2026. בהצלחה!
לקראת עונת החתונות, רשת האופנה הבינלאומית ALDO משיקה את קולקציית נעלי הכלות לקיץ - עם דגש על שילוב בין סטייל לנוחות. הקולקציה מציעה מגוון רחב של דגמים, שנועדו ללוות את הכלה מהרגע המרגש בחופה ועד לרחבת הריקודים בשעות הקטנות של הלילה.
בין הטרנדים הבולטים בולטים עיטורי פנינים, לבבות מוזהבים ואבנים נוצצות, שהופכים את הנעליים לפריט אופנה בפני עצמו. ב-ALDO מבטיחים מראה יוקרתי ועדכני לצד נוחות בלתי מתפשרת, כדי שהיום הגדול יהיה מושלם גם מהצעד הראשון. קולקציית קיץ 2026 כבר זמינה בחנויות הרשת ובאתר.
הפתיחה החגיגית של חנות Fashion Club השבוע ברחוב האורזים בנתניה, התקיימה באירוע נוצץ שלא חסרו בו שמות מוכרים. בין האורחים בלטו נועה קירל ומאור בוזגלו. בתיעוד: ענבל עם אחותו של השוער דניאל פרץ וסגן ראש העיר שלו אלגלי. היה שמח ומלא סטייל!