מחקירה ראשונית של המשטרה עולה כי האופנוע התנגש מסיבה לא ברורה במעקה הבטיחות שבצד הדרך
בתאונה דרכים קטלנית שאירעה אתמול בסביבות השעה 20:00 נהרג רוכב אופנוע בן 21 תושב האזור לאחר שככל הנראה איבד שליטה על האופנוע והתנתגש במעקה הבטיחות שבצד הדרך. חובשים ופראמדיקים של מד"א שהגיעו לזירה העניקו לפצוע טיפול רפואי ופינו אותו תוך פעולות החייאה לבי"ח הלל יפה ושם נקבע מותו.
פראמדיק מד"א אבי כהן סיפר: "כשהגענו למקום הבחנו ברוכב אופנוע כבן 21 שוכב מחוסר הכרה ללא דופק וללא נשימה שלצידו אופנוע, מיד התחלנו לבצע בו פעולות החייאה שכללות עיסויים וטיפול תרופתי, העלנו אותו אל ניידת הטיפול הנמרץ ופנינו אותו במהירות לבית החולים תוך המשך פעולות החייאה."
עם קבלת הדיווח במשטרה נפתחה חקירה ובוחני התנועה הגיעו למקום והחלו בחקירת התאונה.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.