שוטרי השיטור הקהילתי באור עקיבא וחניכי תנועת שחקים קיימו אתמול פעילות קהילתית למען זוג מבוגרים בעיר
שוטרי השיטור הקהילתי במשטרת ישראל מעורים בחיי הקהילה אותה הם משרתים ולצד פעילות האכיפה הם מקיימים פעילות למען הקהילה.
כך גם השוטר הקהילתי באור עקיבא שהתוודע דרך גורמי הרווחה בעיר לזוג מבוגר וערירי שחי בבית ישן ומוזנח ללא יכולת לשפצו.
למען הקהילה (צילום: דוברות המשטרה)
שוטרי השיטור הקהילתי בעיר נרתמו למשימה וביחד עם שוטרי תחנת חדרה, מתנדבים וחניכי תנועת הנוער של המשטרה - שחקים הגיעו אתמול לבית ושיפצו אותו באופן יסודי תוך מתן דגש להנגשת הבית ככל שניתן לבעלת המקום שהינה לקוית ראיה.
פעילות זו כמו פעילויות קהילתיות אחרות מבוצעות על ידי השוטרים עם ולמען הקהילה לאורך כל השנה ומהווה חלק חשוב באמון ההדדי בינה לבין המשטרה
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.