בשבת הקרובה: המשט ה-18 על שם לוחם השייטת ניר קריצ'מן
ראובן יגיל יום שני,
31 במאי 2021, 06:54
האירוע ייפתח בשעה 10:00 עם טקס זיכרון בחוף ובים במעמד ראש העיר, צביקה גנדלמן
בשבת הקרובה (5/6/21) ייערך בחוף המועדון הימי בחדרה שיוט הבנים ה-18 על שם ניר קריצ'מן ז"ל – לוחם השייטת שנפל לפני 19 שנים. כמו בכל שנה, על פי המסורת, במקביל לשיוט תתקיים על החוף פעילות לכל המשפחה עם הפעלות ודוכני מזון. את האירוע מארגנת עיריית חדרה בשיתוף המועדון הימי והמשפחה.
הדגמים המשתתפים בשיוט השנה: סנוניות מערך קטן / גדול (בלי ספינקר); גלשני 4/ 5 / 6.8 / 7.8 מטר; אופטימיסט בדגמים שונים; לייזר; קיאקי מפרש מסוג ISLAND. ירידת סירות וגלשנים תתאפשר בחוף מועדון ימי חדרה ובחוף חדרה בלבד.
האירוע ייפתח בשעה 10:00 עם טקס זיכרון בחוף ובים במעמד ראש העיר, צביקה גנדלמן. בשעה 10:30 ייערך הזינוק הראשון ומיד לאחר מכן יחל גם ההפנינג בחוף. טקס חלוקת הפרסים יהיה בשעה 14:30.
סגן ומ”מ ראש העיר שלו אלגלי, השתתף בסבב אליפות ישראל בסקייטבורד, שנערך בנתניה בפארק שלולית החורף, בהשתתפות ספורטאים מאיגוד הסקייטבורד מכל רחבי הארץ. תפסנו אותו יחד בצילום עם עופר אלקין - מנכ״ל איגוד הסקייטבורד
וניר יבלונסקי - מאגף הספורט.
ראש העיר נתניה, אבי סלמה, אירח השבוע את השר חיים כץ, שר התיירות, הרווחה, הבריאות, הבינוי והשיכון. יחד עם הצוות המקצועי דנו על הנושאים לקידומה והמשך התפתחותה של העיר.
מזל טוב לבת המצווה: בין החוגגים למשפחת עו"ד יוסי ומרב מכלוף, שדרן רדיו 90, יחד עם חברי מועצה, משפחה וחברים טובים אשר נהנו מערב מרגש, שמח ובלתי נשכח. מזל טוב והרבה הצלחה בהמשך הדרך!
חבר הכנסת משה סעדה הגיע יחד עם שרים וחברי כנסת למפגן תמיכה בכוח 100 בהיכל התרבות בנתניה. סעדה וחבר מועצת העיר ים מאיר קרן שוחחו רבות ושיבחו את פועלם של הלוחמים שכל המדינה מחבקת.