זוהי הפעם הראשונה שתחרות כזו נערכת במתכונת של שחייה בים. ראש העיר, צביקה גנדלמן, ביקש להפוך אותה למסורת
מאות ילדים ובני נוער השכימו קום בשבת האחרונה והגיעו לחוף גבעת אולגה, לאליפות ישראל בטריאתלון לגילאי 9-16. התחרות כללה שחייה בים, רכיבה על אופניים וריצה בחלק האחרון. על הפקת האירוע היו אמונים מחלקת הספורט של אגף אתו"ס, בשיתוף איגוד הטריאתלון.
מתתרים בדרך לשחיה (צילום: דוברות העירייה)
זוהי הפעם הראשונה שתחרות כזו נערכת במתכונת של שחייה בים, וההתלהבות של הילדים, ההורים וגם של המארגנים, הורגשה באוויר. בסוף היום התקיים מקצה שליחים לגילאי נוער, בו לקחו חלק טובי ספורטאי הטריאתלון בארץ, אשר הצליחו לעשות ביצועים מרשימים.
איגוד הטריאתלון והמשתתפים הביעו שביעות רצון מהארגון וכבר החלו בשיחות להפוך את התחרות למסורת בעיר חדרה. גם ראש העיר, צביקה גנדלמן, שהגיע לאירוע, התרשם מאוד וביקש להפוך אותו למסורת.
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.