מועדון קלוב התעופה אירח כ-80 משתתפים מכל רחבי הארץ. שירה רשף הצעירה מחדרה זכתה במקום השלישי בדירוג הנשים
מועדון קלוב התעופה בחדרה, הפועל במסגרת פנאי העיר חדרה, אירח בשבת את אליפות ישראל בטיסני גלשונים וקלע בשטח ההטסה הסמוך ליער חדרה. האירוע נערך במעמד המשנה לראש העיר ויו"ר פנאי העיר, עו"ד יניב דרי. בתחרות, שנמשכה כשלוש שעות, השתתפו כ-80 מתחרים מכל רחבי הארץ, בדירוג ילדים, נערים ובוגרים, נשים וגברים.
במהלך התחרות חייב הספורטאי להזניק את טיסנו חמש פעמים לאוויר. כל שנייה שהטיסן שוהה באוויר (ללא מנוע וללא שליטה מרחוק) מזכה את מטיסו בנקודה. לצורך החישוב הסופי, נלקחות בחשבון שלושת הטיסות הטובות ביותר.
ייצוג נאה בדירוג נשים (צילום: דוברות העירייה)
בתחרות טיסני הגלשונים, נדרש המטיס להזניק את טיסנו מהיד ושעון העצר נעמד כאשר הטיסן מסיים את טיסתו. בתחרות טיסני הקלע, מוזנק הטיסן בעזרת מקלע, בשתי המחלקות הטיסנים מגיעים לגובה של כ- 50 מטר ומשם הם גולשים באוויר עד לנחיתה הרכה. בשונה מענפי ספורט אחרים, כאן הספורטאי חייב לבנות בעצמו את כלי הטיסן אתו הוא מתחרה בתחרות.
תנאי מזג האוויר הטיבו עם המתחרים ושטח ההטסה לאחר הקציר היה מושלם. את הכבוד לחדרה הביאה שירה רשף, חניכה במועדון קלוב התעופה, שזכתה במקום שלישי גם בטיסני הקלע בדירוג ילדים עד גיל 14, וגם בדירוג נשים.
הגיע לעודד. יניב דרי (צילום: דוברות העירייה)
יניב דרי בירך את המשתתפים ושיבח את ההישגים הספורטיביים: "כל הכבוד לכם שבאתם לכאן מכל קצוות הארץ, ואתם מסכמים פעילות של שנה לא פשוטה. אנו שמחים לארח אתכם כאן בחדרה". דרי גם הוסיף: "ותודה לנדב ליפשין שמנהל את קלוב התעופה בחדרה ומביא אותו להישגים ארציים ובינלאומיים".
דור העתיד בתעופה (צילום: דוברות העירייה)
בקלוב התעופה חדרה, כבר נערכים לפעילויות הקיץ הרבות, המועדון פתוח ברציפות ללא הפסקה גם בחופש הגדול, בבניית טיסנים, הטסות אימון, הערכות לקורס הארצי להכשרת מדריכי טיסנאות, ופתיחת שנת הלימודים הבאה.
כל הפרטים באתר פנאי העיר חדרה, באתר קלוב התעופה חדרה ובדפי הפייסבוק.
מטטרסלגיה: למה כואבת כרית כף הרגל ואיך מדרסים ונעלים נכונות יכולים לעזוק?
מאת: נאור רויזמן הבעלים של המכון האורתופדי "אבידור" פרדס חנה...
פלאשנט עסקים | 15.8.2026
טעות קטנה, מחיר ענק: למה לא מומלץ לערוך צוואה לבד
...
פלאשנט חוק ומשפט | 14.8.2026
דירת הסמים בנתניה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.8.2026
כתב אישום חמור כנגד מתן ארביב
פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט המחוזי בבאר שבע שני כתבי אישום נגד מתן ארביב (29) מחדרה, בגין מעורבותו בניסיון לרצוח אדם באמצעות מטען חבלה שהוצמד לרכבו בא...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.8.2026
הצגות מומלצות בישראל ב-2026 - אילו הצגות אסור לפספס השנה?
...
פלאשנט עסקים | 13.8.2026
צו סגירה למסעדת "אושי אושי" בחדרה
...
פלאשנט לוקאלי | 12.8.2026
איך לבחור בגד ים מחמיא - 6 טיפים לבחירת בגד ים מחטב, אוסף ומחמיא
...
פלאשנט עסקים | 10.8.2026
האם מותר לנשל את הילדים מהירושה?
...
פלאשנט חוק ומשפט | 8.8.2026
גנב רכב נתפס על חם בנתניה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 6.8.2026
אזרחות ברומניה – כל מה שצריך לדעת על הזכאות, התהליך והיתרונות
...
פלאשנט עסקים | 5.8.2026
כך תבחרו מלון בחו"ל בעזרת אתר "מטיילים בעולם"
...
פלאשנט עסקים | 5.8.2026
איים על שוטרים עם פטיש ונעצר
...
פלאשנט חוק ומשפט | 3.8.2026
צוואות הדדיות או נפרדות: מה מתאים לכם?
...
פלאשנט חוק ומשפט | 31.7.2026
נהגים שימו לב!!
...
פלאשנט חוק ומשפט | 29.7.2026
גל חסימות מסתורי בווטסאפ: כך תשמרו על המידע שלכם
...
בשורה צרכנית חדשה בנתניה: "נטו חיסכון" נפתחה בעיר. רשת "נטו חיסכון" פתחה את שעריה בנתניה ומביאה עמה בשורה צרכנית נוספת לתושבי העיר, עם הרחבת מגוון אפשרויות הקנייה וחיזוק המסחר המקומי. סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על רישוי העסקים, שלו אלגלי, הגיע לאירוע הפתיחה, בירך את בעלי הרשת ואת קהל הלקוחות ולקח חלק במעמד המרגש של קביעת המזוזה ובירך על הצטרפותה של הרשת לעיר ועל המשך התרחבות המסחר בנתניה לטובת התושבים. אלגלי הודה לראש העיר, אבי סלמה, על קידום הפיתוח העסקי וחיזוק המסחר המקומי בעיר. בהצלחה!
תערוכת יחיד חדשה של האמנית גבריאלה סייקביץ, "שמש בגבעון דום", תיפתח השבוע ב-13 באוגוסט בבית האמנים בתל אביב. בתערוכה, באוצרותו של יניב שפירא, יוצגו עבודות שנוצרו במהלך ארבע השנים האחרונות, בתקופה שבה הפך הרישום עבור סייקביץ לפעולה יומיומית וכמעט קיומית של כתיבה, מחיקה, הדבקה וציור. התערוכה נולדה מתוך תהליך יצירה אינטואיטיבי, שהחל במשפטים טעונים כמו "שמש בגבעון דום", "שימני כחותם על לבבך" ו"וכתתו חרבותם לאתים". המילים, שהוצאו מהקשרן המקורי, הפכו למחוות חזותיות ולמעין עקבות של מחשבה, זיכרון ודמיון. לצד הטקסטים מופיעים בעבודות דימויים של בתים, עצים ושמש, וכן פיסות נייר ובד, היוצרים יחד עולם אמנותי שנע בין זיכרונות ילדות, ביוגרפיה, מצוקות ושכבות תודעה. התערוכה תוצג עד 5 בספטמבר בבית האמנים, ברחוב אלחריזי 9 בתל אביב.
מדהים: כ-350 אורחים הגיעו להשקת קולקציית הערב החדשה של בית האופנה גולברי, שעוצבה בשיתוף מעצב העילית דרור קונטנטו, שחגגו לו גם בהפתעה יום הולדת 40. מי שהגיעו לפרגן: השרה מירי רגב, אופירה אסייג שהגיע יחד עם חברתה הטובה פולה בליק, שגית רביבו בגזרה דקיקה ביותר לאחר ניתוח שעברה, ויקי חלימי מ'חתונמי' שסיפרה שהיא בזוגיות חדשה ולא מסרה פרטים למעט 'שמאושרת ביותר', השחקן דין מרישניקוב ואשתו אנני, לאה שנירר שהגיע עם שלמת ערב קלאסית של דרור, רומי נוף שהתפנתה לפרגן למרות החזרות האינטנסביות ברוקדים עם כוכבים, גל גברעם שמהרה לצאת גם לחתונה של אור שפיץ, עוד הגיעו לפרגן: הזמרת זהבה בן, לאה ינאי, אירה דולפין, גלית יאצפן, רותם ישראל, מעיין דורי הנשואה הטרייה, קרן קדוש, השף אורן אוסידון, אורטל בניסנטי, ליבילינד ועוד.
ממשיכים להיות בשטח: כחלק משגרת העבודה השוטפת והמחויבות לחיזוק הקשר הישיר עם התושבים, ממשיך שלו אלגלי, סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על השכונות, לקיים סיורי שטח ברחבי נתניה. הסיורים מתקיימים באופן קבוע בכל שכונות העיר, במטרה לפגוש את התושבים, להקשיב לפניותיהם, לעמוד מקרוב על הצרכים העולים מהשטח ולקדם פתרונות מול הגורמים המקצועיים. נצפו בשטח - שלו אלגלי במהלך סיור שטח באחת משכונות העיר יחד עם גורמי המקצוע, כחלק מהמשך הסיורים השוטפים המתקיימים ברחבי נתניה.