הקייטנות, בהובלת פנאי העיר חדרה, יימשכו 10 ימים בין התאריכים 25/7-5/8 * הקייטנות מיועדות לגילאי גנים ועד כיתות ו' * ההרשמה תיסגר ב-11/7 * כל הפרטים באתר פנאי העיר חדרה
ביום שלישי השבוע נפתח הרישום לסבב השני של הקייטנות העירוניות בהובלת פנאי העיר. הקייטנות ייפתחו בתאריך 25/7 וימשכו עד - בסך הכל 10 ימי קייטנה. הקייטנות מיועדות לגילאי גנים וכיתות א-ו.
בכל הקייטנות ישנם צוותים חמים, מנוסים ומקצועיים, תכנית מהנה ועשירה ושפע של פעילויות חווייתיות.
בגני הילדים נושא הקייטנה יהיה המצאות ומציאות. אפשר להירשם עד השעה 13:00 בעלות של 550 שקלים ועד השעה 16:00 (כולל ארוחת צהריים חמה) בעלות של 980 שקלים. עקב הצורך בשיפוצי קיץ בחלק מהגנים, ועקב מגבלות כוח אדם - בסבב השני לא יהיו קייטנות בכל הגנים בהם היו מסגרות בסבב הראשון.
הקייטנות לתלמידי בתי הספר ייערכו במרכזי הפנאי השונים במרחבים הקהילתיים. לכיתות א-ג המחיר לקייטנה עד השעה 13:00 יהיה 600 שקלים, כאשר הקייטנה תכלול פעילויות מגוונות, סדנאות, הצגות וכו'.
לתלמידי הכיתות הגבוהות יותר, ד-ו, הקייטנה תעלה 950 שקלים, אבל היא תכלול בעיקר יציאות לאטרקציות כמו לונה פארק, מימדיון, בריכה, סרטים בסינמה סיטי, שביל התפוזים ועוד. גם כאן הקייטנה היא עד השעה 13:00, אבל חלק מהימים שעת הסיום של הקייטנה תהיה מאוחרת יותר. כלל הקייטנות אינן כוללות ארוחת בוקר.
הרישום לכל הקייטנות מתבצע דרך אתר פנאי העיר חדרה, והוא יסתיים בתאריך 11/7/21 בשעה 12:00.
המשנה לראש העיר ויו"ר עמותת פנאי העיר חדרה, עו"ד יניב דרי: "לאחר ששברנו שיא במספר הנרשמים לסבב הראשון, אנו מצפים למספר שיא של ילדים גם בסבב השני. הקייטנות של הסבב הזה יהיו מגוונות יותר, כאשר לילדים הגדולים יותר מצפות אטרקציות מהנות במיוחד ולילדים הצעירים יותר יש שפע פעילויות חווייתיות. כמובן שמוקד השירות שלנו עומד לרשות ההורים לכל שאלה, ואני בטוחים כי הילדים ימשיכו ליהנות מהקייטנות המהנות והאיכותיות ביותר כפי שפנאי העיר יודעת להציע במשך כל השנים האחרונות".
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.