צעירים מחדרה וקיסריה נעצרו בחשד להפצת תכנים מיניים ברשתות של מאות ישראליות
שלומי גבאי יום שני,
5 ביולי 2021, 13:01
ביחידת הסייבר של המשטרה נוהלה בחודשים האחרונים חקירה על הפצת תכנים מיניים של מאות ישראליות ברשתות החברתיות. החשודים לא מוכרים למשטרה ומהחקירה עולה כי הם ניהלו קבוצות ברשתות שונות, שמנו אלפי חברים
רפ"ק ניר שדה (צילום: דוברות המשטרה)
המשטרה עצרה לפנות בוקר בתום חקירה סמויה שניהלה ימ"ר ת"א, 4 חשודים בהם גם תושבי חדרה וקיסריה כבני 20 בהפצת תמונות וסרטוני עירום של מאות נשים ונערות ישראליות, באמצעות יישומון סלולארי ופלטפורמות ברשת
שוטרי מחלק הסייבר של משטרת ישראל בימ"ר ת"א ניהלו במהלך החודשים האחרונים חקירה סמויה, שהתמקדה בחשד להפצת תמונות וסרטונים מיניים של מאות נשים ונערות קטינות תושבות הארץ, באמצעות אפליקציות סלולאריות ורשתות חברתיות, ללא ידיעתן או הסכמתן של המצולמות.
בתוך כך, חוקרי מחלק הסייבר במשטרה בליווי מחלקת הסייבר בפרקליטות המדינה ניהלו מעקב ואיסוף ראיות ברשת כנגד "מקורות ההפצה", לשם הבאתם לדין, תוך הפעלת אמצעים טכנולוגיים מתקדמים, לרבות חדירה אל יישומון הטלגרם והדיסקורד, באופן המתגבר על אנונימיות הרשת ומגבלות האבטחה.
כאמור, במהלך החקירה הסמויה הצליחו חוקרי המשטרה למפות את הקבוצות הפנימיות ברשת, שכללו אלפי משתתפים, ולהתחקות אחר זהות המפיצים, כאשר הבוקר עם מעבר החקירה לשלב הגלוי, הגיעו שוטרי מחוז ת"א אל בתיהם של 4 החשודים - תושבי חיפה, חדרה וקיסריה כבני 20 ועצרו אותם לחקירה, לצד תפיסת מחשבים, התקני אחסון וראיות נוספות .
משטרת ישראל מבצעת כל העת פעולות חקירה ואיסוף ראיות במרחב הרשתי, תוך הטלת כלים טכנולוגים מגוונים, במטרה לחשוף ולאתר את זהות מבצעי העבירות, בדגש על אלה החודרים בבוטות לפרטיותן של נשים ופוגעים אנושות בחייהן תוך חשיפתן באופן משפיל לעיני כל.
בהתאם לממצאי החקירה וצרכיה תבקש המשטרה היום את הארכת מעצרם של החשודים בבימ"ש השלום ת"א.
עמדות מיחזור חדשות ברחבי פרדס חנה
כ- 21 עמדות שכונתיות חדשות למיחזור יוקמו במהלך השנה על ידי אגף שפ"ע ובשיתוף המשרד להגנת הסביבה. עמדה ראשונה הוקמה בימים אלו בשכונת יפה נוף...
פלאשנט לוקאלי | 23.10.2025
עורך דין מומלץ להפחתת ארנונה לעסקים – לא רק מפעלים והייטק
...
פלאשנט עסקים | 16.10.2025
מה הייחודיות בתהליך של הקמת חדרים נקיים?
...
פלאשנט עסקים | 15.10.2025
רוצה לזהות את הימים הפוריים שלך? המדריך המלא לשימוש בערכה לזיהוי ביוץ
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
הכל על לוח זכוכית מחיק: המהפכה שעל הקיר
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
הכל על ימי גיבוש - המפתח להצלחה של כל צוות
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
כוחו של קידום אורגני - איך לגרום לאתר שלך לבלוט ברשת?
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
מחלות מקצוע
...
פלאשנט חוק ומשפט | 19.9.2025
מתן גיא - כך תהפכו את הרעיון החדשני שלכם לרווח עסקי
...
פלאשנט עסקים | 17.9.2025
מתן גיא מגלה לכם עולם עסקי חדש
...
פלאשנט עסקים | 17.9.2025
מגשים לאירועים – הדרך הכי קלה שיש לארח אנשים
...
פלאשנט עסקים | 16.9.2025
איך לגלות בזמן אמת טיסות זולות?
...
פלאשנט עסקים | 14.9.2025
שלא יעבדו עליכם!!
...
פלאשנט לוקאלי | 12.9.2025
הבית החכם נכנס גם לחדר הרחצה – מקלחונים בהתאמה אישית בעידן הטכנולוגי
...
חבר הכנסת אלי דלל ממשיך לחזק את הקשרים מעבר לים. השבוע נפגש עם נשיא טאיוואן ושוחח עמו על שיתופי פעולה בתחומי הבריאות, ההיי־טק והשבבים, החקלאות, התיירות וגם התפלת המים בהמשך הגיע לביקור בחברה לייצור שבבים, ולא שכח לתעד את הרגעים. שנה טובה.
הרמת כוסית לעובדי רגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי, התקיימה בנוכחות סגן ראש העיר הרב אורן גבגי, הרב משה לחובר, מנכ״ל העמותה משה קייזלר, המשנה לראש העיר ליאורה לוי, נטלי שטיין ודורון גלאם. חג שמח ושנה טובה.
בועז כספי משתף: ״אני מקבל אות מצטיין ראש העיר, הגיעו חברים רבים. ריגש אותי במיוחד יו"ר סיעת העבודה וסגן יו"ר ההסתדרות פיני קבלו, שהגיע לאחר ניתוח קשה וחייב להישאר בבית, אבל עזב הכל, נהג מבית שאן כדי להיות בטקס שלי. באמת, למרות שאנחנו בפוליטיקה, מתברר שיש בינינו חברות אמת. תודה לך אוהב אותך".
בוריס צירולניק משתף: "אני חוזר לארץ אחרי מסע עבודה והרפתקאות בארה"ב וקנדה. במיניאפוליס, שיקגו, וושינגטון וטורונטו התרשמתי מניקיון מופתי ברחובות ומהנוכחות המתמדת של דגלי המדינה בכל מקום. שמתי לב גם לפער מעניין: בשכונות מבוססות, ספורט הוא דרך חיים ואילו בשכונות חלשות – מקדונלד'ס בכל פינה. חזרתי עם רעיונות וכוחות חדשים, ועם ההבנה כמה החיים אצלנו שונים וסוערים. למרות הג'ט לג אני מחייך ואומר - שבת שלום, בריאות וחדשות טובות לכולם".