בעקבות החום: עובדי הכפיים בעירייה יעבדו רק בשעות הבוקר
ראובן יגיל יום ראשון,
18 ביולי 2021, 10:11
לפני סיום יום העבודה, יצאו עובדי אגף שפ"ע, ברובעים השונים, לחלק מים קרים לעובדי הכפיים. בשעה 10:00 בדיוק כל העובדים סיימו את יום העבודה
בעקבות מזג האוויר והחום הקיצוני הצפוי בשלושת הימים הקרובים, הורה ראש העירייה, צביקה גנדלמן, כי עובדי הכפיים יעבדו עד השעה 10:00 בבוקר.
כמו כן כל העובדים, מצוידים בבקבוקי מים בצאתם לעבודה. במהלך שעות העבודה, אגף שפ"ע דואג להזרים בקבוקי מים קרים לעובדים. יודגש, כי העובדים כולם מקבלים שכר עבור יום עבודה מלא.
לפני סיום יום העבודה, יצאו עובדי אגף שפ"ע, ברובעים השונים, לחלק מים קרים לעובדי הכפיים. בשעה 10:00 בדיוק כל העובדים סיימו את יום העבודה.
🚨 בעוד יומיים זה קורה 🚨 נועה קירל מגיעה לנתניה, ואתם באמת לא רוצים להישאר בחוץ. 🔥 זה הולך להיות אחד הערבים הכי גדולים של הקיץ, האנרגיות והאווירה שכולם ידברו עליה.
⏳ *הכרטיסים האחרונים ב-25 שח מחכים לכם.*
אל תגידו אחר כך "חבל שלא קנינו".
🎟️ לרכישת כרטיסים:
https://tickchak.co.il/109237
נתניה ממשיכה למשוך חברות מובילות: אירוע השקת משרדי הדוגמה בפרויקט החדש של דיזנגוף וקבוצת תדהר, התקיים השבוע בנתניה. מדובר בבניין מגורים חדשני המשלב קומת משרדים בסטנדרט מתקדם, המעניקה מענה איכותי לעסקים ולחברות המבקשים לפעול בעיר נתניה. סגן ומ”מ ראש העיר, שלו אלגלי, הממונה על הפיתוח העסקי, השתתף באירוע וציין כי נתניה ממשיכה לבסס את מעמדה כמרכז עסקים מוביל. חברות מובילות בוחרות להשקיע ולהתפתח כאן בזכות תנופת הפיתוח, המיקום האסטרטגי ואיכות החיים שהעיר מציעה. "נמשיך לפעול כדי למשוך עוד עסקים, לייצר מקומות תעסוקה ולחזק את הכלכלה המקומית".
מיקי קם ואודיה קורן השיקו וכולם הגיעו לפרגן בפרימיירה החגיגית: בשבוע שעבר חגגו בתיאטרון הקאמרי את עליית ההצגה "השותפה" בפרימיירה חגיגית בכיכובן של אודיה קורן ומיקי קם. בהצגה הן מגלמות שתי נשים - אחת נאיבית והשניה פרועה - שעוברות לגור יחד והופכות לדמויות משמעותיות מאוד זו עבור זו. הראשון לברך היה בנה של מיקי קם, נדב עדר, יחד עם אשתו אלינור וייל - שניהם שחקנים בקבוצת הצעירים של הקאמרי. עוד נכחו: ירדנה ארזי, חנה לסלאו, נורית גפן, נתן דטנר, איל וולדמן ועוד.