על פי התוכנית העבודות יחלו ממש בקרוב. מרכז הכושר והבריאות המשפחתי ישתרע על שטח של 4,000 מ"ר ברחוב חטיבת גולני (מתחם עירון)
העבודות להקמת פרויקט הדגל של רשת הולמס פלייס במתחם עירון בחדרה צפויות להמחיל בתוך 3 חודשי. היום (ד'), נערכה פגישה בעיריית חדרה, בין ראש העיר צביקה גנדלמן, מנכ"ל עיריית חדרה יעקב זיגדון והצוותים המקצועיים בעירייה עם הנהלת הרשת. ראש העיר בירך על התחלת העבודות הצפויה בקרוב ואמר: "הבטחתי למנף את הקרקע לטובת הציבור ולקדם פרויקטים אשר ישרתו את תושבי העיר. לאחר סגירתו של הספורטן הוותיק, יענה הקאנטרי קלאב החדש על צורך שהעלו תושבים רבים ואף יותר מכך".
המתחם המתוכנן (צילום: דוברות העירייה)
מרכז הכושר והבריאות המשפחתי ישתרע על שטח של 4,000 מ"ר ברחוב חטיבת גולני (מתחם עירון), ועם סיום העבודות תושבי העיר יוכלו ליהנות מקאנטרי קלאב חדיש שיכלול בריכת שחייה מקורה, אולמות חוגים, אולם ספינינג, אולם פילאטיס מכשירים, חדר כושר בגודל 900 מ"ר, אולם אימונים אישיים, שירותים, מלתחות, ג'ימבורי לפעוטות ועוד.
פגישת עבודה בעיריית חדרה (צילום: דוברות העירייה)
בשטח החיצוני ייבנו בריכה חיצונית, בריכת פעוטות, מגרש משולב, גינת שעשועים לילדים, מדשאות ומאות מקומות חנייה. בסמוך יוקם שטח מסחרי שיכלול בתי קפה וחנויות נוחות שישרתו את הבאים. המתחם כולו יהיה נגיש לנכים ולאוכלוסייה עם מוגבלויות. הקומפלקס החדש תוכנן כך שיענה על צורכיהם של כל הגילאים בכל הקשור לפעילות גופנית, החל מחוגי פעילות גופנית ומתקנים לילדים מגיל שנתיים, דרך בני נוער ועד לפעילות ייעודית למבוגרים בני 80 ויותר.
המתחם המתוכנן (צילום: דוברות העירייה)
לדברי ראש העיר צביקה גנדלמן, המתחם יוקם בשיטת DBOT (Design-Build-Operate-Transfer), לפיה היזם יתכנן, יממן, יקים ויתפעל על חשבונו את הפרויקט על קרקע עירונית, בתמורה לזיכיון הפעלה לתקופה של 25 שנים שבסיומה תשוב הקרקע לידי העירייה. "הבטחתי למנף את הקרקע לטובת הציבור ולקדם פרויקטים אשר ישרתו את תושבי העיר. לאחר סגירתו של הספורטן הוותיק, יענה הקאנטרי קלאב החדש על צורך שהעלו תושבים רבים ואף יותר מכך".
לדברי מנכ"ל קבוצת הולמס פלייס קרן שתווי: "מדובר בפרויקט הדגל של הרשת בישראל וככזה בכוונתנו להשקיע בו השקעה חסרת תקדים בקנה מידה ישראלי בכל הקשור להיקף ולאיכות הציוד שיוטמע במקום ובהתאמתו המלאה לצורכיהם של כל שכבות הגיל".
מרכז סוזן דלל: מה עושים בשבת - מופעים לילדים.ות ולכל המשפחה עם מיטב היצירה הישראלית העכשווית והרבה מקום לדמיון והשראה. המופע הראשון בסדרה: סבתא סורגת - אנסמבל תוצרת בית. הצגה בחרוזים סרוגה ביד, זוכת פרס השחקנית ועיצוב בפסטיבל חיפה הבינ״ל להצגות ילדים. ביום שבת 10 בינואר בשעה 11:00 אולם ירושלמי, מרכז סוזן דלל - למידע ורכישת כרטיסים: באתר מרכז סוזן דלל. תהנו!
מנחת הטלוויזיה יעל גולדמן, בעלה השחקן אורי פפר ושלושת הילדים, בילו חופשה משפחתית במלון גליליון, כדי לחגוג לבת הבכורה עמונאל 14 חורפים. גולדמן פגשה את ארז משה, מנכ"ל המלון וסיפרה לו שבימים אלה היא משיקה פוטקאסט חדש שלה עם ברכה ליבי שילט, בשם: "התל-אביבית והרבנית", בנושא זוגיות, משפחה, אהבה וקריירה. ומתכננת לעמנאול הפתעה נוספת ליום הולדת 14 נסיעת בנות מעבר לים.
2. החורף הגיע לפארק המעיינות והעמק מתעורר לחיים: לרגל פתיחת העונה, הפארק משיק סדרת סיורי חורף מודרכים ברכבי גולף, המציעים שלוש חוויות ייחודיות המשלבות טבע, למידה והנאה משפחתית במרחבים הירוקים והפתוחים של הפארק. הסיורים מיועדים למשפחות עם ילדים, זוגות ומבוגרים, ומאפשרים לגלות את העמק בשיא יופיו החורפי. חפשו סיוריום בפארק המעיינות.
מרגש: עמותת "ילדים בסיכוי" יצרה ערכת קלפים ייחודית להפצת האור "קלפי שמש" - 38 איורים מקסימים שנוצרו על ידי המאיירים המובילים בישראל, כשכל קלף מגלם ערך אוניברסלי ואנושי (אומץ, הקשבה, חיבור, תקווה, הומור, חמלה ועוד) במטרה לפתוח דלת לשיחה אישית, קבוצתית או מקצועית, בכל גיל ובכל מסגרת. מתאים כמשחק חוויתי ופעילות לכל המשפחה בחג החנוכה. כל רכישה מהאתר היא תרומה למען ילדים ונוער בסיכון – חפשו "ילדים בסיכוי". חג שמח!